Какъв крем за лице използвате? – Тема 16

• 73 295
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, някой може ли да ми препоръча добър  витамин ц серум на сносна цена /в смисъл под 100 лв/

# 151
Здравейте, някой може ли да ми препоръча добър  витамин ц серум на сносна цена /в смисъл под 100 лв/
Може да погледнеш тези на The Ordinary. Продават ги в Дъглас и цените им са доста под 100 лв. Нещата на марката, които съм пробвала, не са никак лоши.

# 152
  • София
https://www.iherb.com/pr/Mad-Hippie-Skin-Care-Products-Vitamin-C … fl-oz-30-ml/41598

# 153
Не знам дали е правилно, но ползвам като крем за лице ето този балсам за тяло
https://remedium.bg/product/117552/911-pantenol-krem-za-tyalo-h50-ml.html
Много ми харесва като усвояване от кожата. Попива добре, не лъсвам с него и чувствам сухата си чувствителна кожа добре подхранена. Не се гримирам, но ми се струва, че би бил подходяща и за основа за грим.
Само ме притеснява дали е удачно да го ползвам за лице.

# 154
Не, не е удачно въобще.

# 155
Не, не е удачно въобще.
А, защо? Не виждам в съставките нещо притеснително.

# 156
Ако кожата ти се чувства добре, не виждам причина да не може да се ползва.
Същото е като кремовете за определена възраст - маркетинг и евентуално някоя съставка, която не понася на повечето лица, което не значи, че е лош или не става за твоето лице.  Peace

# 157
Моля,препоръчайте ми крем за лице без алкохол ,спирт защото се изривам. Confused

Кремове на Авен са добри. Моята дерматоложка ми препоръча и продуктите на Клиник... Не съм опитвала досега дневен крем на Клиник, мисля да си взема в скоро време, защото още доизползвам Авен.

Аз избягвам също така разните limonene, linalool, или не знам си какви точно бяха от тази група, защото ми дразнят кожата.

На коментирания крем разгледах съставките- не виждам какви са стабилизаторите и консервантите?

# 158
Няма нищо притеснително в това - щом ти спомага за състоянието на кожата значи е окей. Щеше да е по-различна ситуация, ако си мажеше крем за крака на лицето, например. Тогава бих се озадачила. Smiley

# 159
Макар да съм чувала, че хора си мажат ръцете с крем за крака и са много доволни. Като се замисля то си е крем като крем и щом действа добре защо пък не.

# 160
Моля,препоръчайте ми крем за лице без алкохол ,спирт защото се изривам. Confused
Погледни Етерина.

# 161
  • Бургас
За коментирания крем и аз не мисля, че е проблем, щом се отразява добре не виждам нещо нередно, а и пантенол се включва като съставка в някои кремове.

# 162
Аз заложих на нощен герлен рояле,  а за дневен- шанел ле лифт. Търся сега подходящ околоочен.

# 163
  • София
Момичета, някой да е ползвал и да има пресни наблюдения на този крем:
Esthederm Lift & Repair
https://www.notino.bg/institut-esthederm/liftrepair-izglazhdassh … turite-na-liceto/

# 164
  • София
И аз ползвам редовно същият Пантенол 911, вкл. на лице, ако имам нужда (особено откакто започнах да слагам киселини вечер). И е страхотен. Не виждам никакъв проблем. Съставът му е добър, къде по-големи боклуци съм виждала по опаковките на кремовете "за лице" (със 150 обещания, а дефакто - просто глицерин, силикон и парфюм, пък нека купуват баламите). Та си е много хубаво кремчето на 911, върши си работата идеално и е бюджетно при това.

Общи условия

Активация на акаунт