Какъв крем за лице използвате? – Тема 16

• 73 419
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Anew Reversalist  дневния. Скоро няма да съм в препоръчваната му възрастова група ,но едва ли ще спра да го купувам въпреки това.  Yum
На мен Миракъл глоу много ми харесва и една хиалуронова нощна маска,пак е Аню.

# 376
  • Пловдив
Simple Smile
Anew Reversalist  дневния. Скоро няма да съм в препоръчваната му възрастова група ,но едва ли ще спра да го купувам въпреки това.  Yum
На мен Миракъл глоу много ми харесва и една хиалуронова нощна маска,пак е Аню.

mariqivanova799, можеш ли да дадеш снимка на маската или линк, благодаря ти!
А миракъл глоу и за мен е приказен крем,  отличен за моята суха през зимата кожа. Ползвах го миналата година и още тогава си взех втора опаковка, която ползвам тази зима. Освен това мирише на бисквитена торта и има вид на бисквитен крем Simple Smile Simple Smile. С една дума - приказка Simple Smile

# 377
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз сменям кремовете/серумите,обичам да експериментирам и като цяло кожата ми понася мн добре промените.
Най често съм повтаряла кремовете на Есте Лодер,но това е,защото ми е най-купуваната марка козметика за лице.
Не тествам предварително,директно слагам на лицето.Обриви от кремове не съм получавала,но виж от ФДТ,пудри и всякакви такива талкове,смесени с химични бъркочи - веднага.Последно имах мостра на ФДТ на Ла мер,толкова добре ми пасна на типа кожа,че бях на един клик разстояние да поръчам.На следващия ден имах пъпки по бузите и линията на челюста.Още не мога да се оправя.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 00:29 от Adoralova

# 378
Аз пък не обичам много да сменям крема за лице. С маски и почистващи продукти редовно експериментирам, макар че напоследък след няколко разочарования пак се издразних. А за ежедневна грижа просто няма как да се доверя на какво да е, аз искам да го сложа сутринта и до вечерта да не мисля суха ли ми е кожата, как се чувства...
Като открих А дермата, си я ползвах ежедневно в продължение на 5 или 6 години. Едва миналата година смених, сега съмс Колистар, вече на втора опаковка. И явно за близките години ще си е все този.
Всъщност на един-два пъти се излъгах да взема други продукти, след няколко мъчения просто оставаха да седят неизползвани. Нямаше на кого да ги давам и ги хвърлях.

# 379
  • Пловдив
Аз последните 3 години съм само с кремове на Clarins. До миналата година бях с Multi Activ, сега използвам Extra-firming. От вторият съм страшно доволна. Има видими резултати - изгледени линии, попива много добре. Multi activ пък е по-подходящ за лятото.
През годините съм ползвала кремове на най-различни марки. Тези на ЕЛ нещо не се сработват с моята кожа - или са твърде мазни, или правят кир-ефект.
Сега съм хвърлила око на един против първи бръчки на Eisenberg - Eisenberg Classic First Wrinkles Delicate Cream, който супер много ме впечатли - имах солидна мостра и успях да го тествам в продължение на месец. Мнооого е добър. Но цената малко ме спира - ще чакам по-голямо намаление.

# 380
То цената не е толкова стряскаща, но да искаш и доставка за крем над 100 долара...
А и не видях международната доставка колко е. Те французите блъскат едни доставки от рода на 50-60 евро, които са просто несъответстващи на пакетчето. Бойкотирам ги такива фирми. Ако се намери разпространител в щатите, може и да опитам. Рускините ги хвалят.

# 381
  • Велико Търново
Light Beam, в момента ползвам Неострата и Дермеден - серуми, дневен и нощен крем, от време на време черната серия на Лиерак. Поне веднъж седмично слагам нощна маска, сега имам тази - https://www.notino.bg/payot/my-payot-nosshna-maska-za-ozarjavane-na-liceto/.

# 382
Biskvitka, доволна ли си от маската на Payot? Виждам, че в Нотино е намалена, а търся точно такъв продукт.

# 383
  • Велико Търново
Да, доволна съм - освежава кожата, избистря леко тена, ухае страхотно /за мен/, без забележки.

# 384
С времето човек понатрупва опит с кремовете. Оказва се, че правилото "проба-грешка" се оказва единственото работещо. Ето и моята равносметка:

Лятото обичам да ползвам по-леки кремове или серуми - любимите ми са Лореал Хидра Генус  за чувствителна кожа и на Агива - Roses Лифтинг серум.

През зимата ползвам по-тежки и богати кремове - за нощна грижа изцяло се доверявам на тези натурални кремове - до момента съм изпробвала Голд Арган, Нощен вълшебник с Q10 и Крем с Мастикс. За втори път ползвам и Околочен с растителни пептиди - невероятно усещане след нанасяне, хидратира добре и трайно, ухае приятно на манго. От нощните кремове също съм много доволна. Бих искала да пробвам и останалите. В началото на нанасянето изглеждат тежки и мазни, но попиват идеално и после кожата се усеща много добре. В момента ползвам и един серум с хиалурон от тази марка. Другият серум, който ползвам паралелно с него е Мултиколаген на Биотен, ползван вече N-пъти.

Любим дневен крем за мен си остава Биотен Мултиколаген. Ползвам го вече N-пъти. Напоследък ползвам и дневния на Палмърс - също много свеж и приятен с аромат на какао.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 14:07 от simpatikonia

# 385
  • Бургас
Аз май често сменям кремовете, защото бързо ми омръзват. Изразходвам си опаковката до край и после купувам различен продукт, не обичам да използвам 2 опаковки от един продукт последователно. Ако някой продукт не е подходящ за мен подарявам или изразходвам за ръце, тяло, крака. Кожата ми е смесена за лятото използвам леки, хидратиращи кремове, а зимата малко по-тежки и подхранващи. За лятото много харесвам на Лореал Хидраджениус , а за зимата крема на Жая с козе мляко - тези за дневен. За нощен харесвам много кремовете на Биотен, в момента имам колагеновия, а зимата добавям и масла - е момента лешниково. Любим ми е серума на Биотен, а в момента ползвам на The ordinary Niacinamide. В момента като дневен крем ползвам на Виши Нормадерм , но май ще го оставя за пролетта.

# 386
ега съм хвърлила око на един против първи бръчки на Eisenberg - Eisenberg Classic First Wrinkles Delicate Cream, който супер много ме впечатли - имах солидна мостра и успях да го тествам в продължение на месец. Мнооого е добър. Но цената малко ме спира - ще чакам по-голямо намаление.
А! Същият тествам и аз с по-малка мостра, кожата ми се чувства добре с него, но цената ме спира. Засега съм с Етерина и, в интерес на истината, съм впечатлена. Исках да си купя и серум, но малко преди Коледа беше приключила с изпращането на пратки, а на мен ми трябваше до 4-5 дена и се наложи да си взема На авен 89 нещо си там.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 21:03 от Лятo

# 387
Здравейте, извинявам се ако повтарям темата, но не открих такава. Моля ви, препоръчайте ми крем за много чувствителна кожа, склонна към алергия от студ, слънце със слънцезащитен фактор (по възможност над 30). Специфичното е трябва да стана за бременни.

# 388
Момичета,някоя с впечатления от козметката на БАН-новата серия с пептиди и другите,май бяха с луга или нещо подобно?Попаднах на техни реклами,състава беше одобрен от лекарското съсловие у дома,така че се чудя дали след сегашните ми кремчета,да не опитам тези.И евентуално дали дават пробички в магазините.

# 389
Здравейте!
Може ли препоръка кой от кремовете на Шисейдо е подходящ за 32 годишна жена със суха и чувствителна кожа?
Днес в Нотино всичко е с безплатна доставка и има отстъпка за определени суми

Общи условия

Активация на акаунт