Какъв крем за лице използвате? – Тема 16

• 73 384
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • софия
Skincode exclusive cellular refine&repair

# 421
  • Бургас
Благодаря много,ще помоля за мостра.
Вече поръчах от Нотино серум и два крема на Neutrogena hydro boost и два на Гарние Лифт експерт.Гледах ги в госдна,уж нямат салицилова киселина,ако имат не знам какво ще ги правя(алергична съм).
Neutogena  следя отдавна,чета хубави отзиви,харчат ми се пари...

# 422
Благодаря много,ще помоля за мостра.
Вече поръчах от Нотино серум и два крема на Neutrogena hydro boost и два на Гарние Лифт експерт.Гледах ги в госдна,уж нямат салицилова киселина,ако имат не знам какво ще ги правя(алергична съм).
Neutogena  следя отдавна,чета хубави отзиви,харчат ми се пари...

Neutrogena hydro boost е добър избор за цената си.
Penatene за зимния период също е добър, плътен е и прави защитен слой. Но ако кожата е склоннна към акне/пъпки не е добре да се ползва. Нискобюджетен крем е.

Avene Cold cream за зимата също съм пробвала, доволна. Винаги отдолу слагам някакъв серум.

За нощна маска съм много доволна от Biotherm aquasource Everplump night.
Имам го от дълго време слагам 1 път седмично, много икономичен. Може да се ползва всеки ден, но моята кожа е склонна към акне и 1 път седмично ми действа ОК.
Но аз съм се ориентирала към продукти главно бостъри да напоят кожата/ да е по-сочна, не толкова за бръчки.

# 423
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз не харесвам Шисейдо и не бих ползвала.
Ако се загледате в съставите им на кремовете(може би не всички са така) - вода,минерално олио и тн.
Абсурд просто за категорията и ценовите претенции.
За тези пари може да намерите по-добро от същия клас популярна козметика - Кларинс,Ланком,ЕЛ,Диор( Capture Totale са на достъпни цени).

# 424
Тези, WASO на Шисейдо не са ли, един вид новите Ибуки-та?  Не съм ползвала ни едните, ни другите.
Аз също предпочитам ЕЛ пред Шисейдо. Особено лосиони, емулсии и "омекотители".

# 425
  • Бургас
На ЕЛ са хубави кремовете.Няколко мостри съм пробвала и веднъж си бях взела куфарче с гримове,имаше и малко кремче.Наистина са достатъчни и много,много луксозни.Жалко,че сега крем ми отива за 20-30 дни и цената също е от голямо значение при избора ми на крем.

# 426
Тези, WASO на Шисейдо не са ли, един вид новите Ибуки-та?  Не съм ползвала ни едните, ни другите.
Аз също предпочитам ЕЛ пред Шисейдо. Особено лосиони, емулсии и "омекотители".

Ползвала съм  "летен" фон дьо тен на WASO. Колкото повече се изпотява кожата,толкова слънцезащитния фактор се усилва. Доволна съм от продукта,но не мога да отговоря на въпроса.

# 427
  • при Arctic Monkeys
Ползвам трети ден Teoxane advanced filler. Ще споделя мнение след седмица.

# 428
Откакто времето застудя, взех да се мажа с какаово масло (и лицето и тялото). Хем ми излиза евтино, хем не ми изпръхва кожата, хем мирише сладко. Разтопявам в микровълновата, но ако това притеснява някой, може и на водна баня да се разтопи и се мажа сутрин преди да изляза.

# 429
На ЕЛ са хубави кремовете.Няколко мостри съм пробвала и веднъж си бях взела куфарче с гримове,имаше и малко кремче.Наистина са достатъчни и много,много луксозни.Жалко,че сега крем ми отива за 20-30 дни и цената също е от голямо значение при избора ми на крем.
Как така ти "отива" крем за 30 дни? #Crazy
50 мл ми стигат поне за година.

# 430
Как 50мл за година Joy Аз съм много пестелива и 40мл ми стигат за три месеца в най-добрия случай.

# 431
Как 50мл за година Joy Аз съм много пестелива и ми стигат за три месеца и половина в най-добрия случай.
И на мен за толкова ми стигат.

# 432
  • Бургас
И при мен свършват за около 3 месеца.

Между другото днес взех на Биотен нощния крем от златната серия , но първо искам да приключа крема , който ползвам и после нямам търпение да го пробвам.

# 433
  • Пловдив
Абсурд да изхабя 50мл крем за 3 месеца. При мен също е около година като не слагам пестеливо, но и не прекалявам.

# 434
Кремът трябва да се слага по около 1 грахово зърно. Ако слагате повече, може и да свършва и за 1 месец.
На мен и ФДТ от 30 мл при всекидневно слагане ми стига за около година.

Общи условия

Активация на акаунт