Есента при нас дойде с октомврийче на ръце 2019 - Тема 1

• 20 049
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
Момичета,тези които дават ам спазвате ли точно инструкциите на кутиите като го правите?

# 151
Момичета,тези които дават ам спазвате ли точно инструкциите на кутиите като го правите?

Не. Коментирам с педиатъра кога да увеличавам количеството, тъй като ми каза, че препоръчителните дози на кутията не са за българския стандарт.

# 152

Не. Коментирам с педиатъра кога да увеличавам количеството, тъй като ми каза, че препоръчителните дози на кутията не са за българския стандарт.
Аз се водя по бебето в момента е на 1 месец и яде по 4 лъжички АМ. Видях, че след хранене търси още и му го увеличих, ако не искаше нямаше да го изяжда цялото. За 1 месец е наддал с 1 кг. Педиатърката каза, че така е добре.

# 153
А начина на приготвяне спазвате ли?с завирането на водата и охлаждането до определени температура?

# 154
Аз давам Биоамика. Може ли от тях да не може да се изходи? Днес с термометър,без термометър-цял ден нищо. Пръцка,мирише,плаче,но ако няма... вече се притеснявам Sad

# 155
И аз да се запиша в новата тема 16.10.2019 Денис 3370кг 52 см🙂

# 156
А начина на приготвяне спазвате ли?с завирането на водата и охлаждането до определени температура?
Аз му преварявам водата и я наливам в термос. Седи си достатъчно топла часове.
Хич даже не знам на колко градуса трябва да е...
Количеството го спазвам , поне досега.

Относно коликите, моя бебчо май имаше тази вечер. Давам му еспумизан досега, не знам колко му действа.
Имам инфакол , мога ли да ги редувам и с какво разстояние трябва  да е приема?
И всъщност кое  е най-ефикасно и изобщо има ли такова....
Също чували ли сте да се използва Борина?

# 157
  • Белгия
Нашите колики май само се влошават.. Започна да се буди посред нощ, не от глад, а от болка.. Целия червен, плаче, а аз какво друго освен масаж, разтриване и затопляне да правя.. Обадих се на акушерката, тя ме посъветва да го заведем на остеопат. Ще пробвам това, предпочитам го вместо неуспешната досега хомеопатия, пък дано ни помогне!

# 158
Мами а какво мислите за носене в слинг? Дали ще има ефект? Чудя се дали да не пробваме,поне да мога нещо да пооправя вкъщи иначе нямам време за нищо.

# 159
  • Белгия
Аз сууупер много искам някакво приспособление за носене на бебе! Гледам вече от месеци.. Само слинг за мен е категорично не, дори и всички да казват, че като знаеш как да го вържеш и е лесно. Бих се навила за слинг с пръстен, защото по-лесно се слага, но пак, струва ми се нещо, което ММ няма да се занимава да слага.
Спряхме се на Ergobaby 360, като раничка е, с приставка за новородено. В същата ценова класа е и Tula free to grow. Но Ergobaby можем да получим с голяма отстъпка от здравната ни каса и затова. Чакаме сега да се дооформят някои документи и ше ходя да го взимам.

# 160
Аз сууупер много искам някакво приспособление за носене на бебе! Гледам вече от месеци.. Само слинг за мен е категорично не, дори и всички да казват, че като знаеш как да го вържеш и е лесно. Бих се навила за слинг с пръстен, защото по-лесно се слага, но пак, струва ми се нещо, което ММ няма да се занимава да слага.
Спряхме се на Ergobaby 360, като раничка е, с приставка за новородено. В същата ценова класа е и Tula free to grow. Но Ergobaby можем да получим с голяма отстъпка от здравната ни каса и затова. Чакаме сега да се дооформят някои документи и ше ходя да го взимам.
Аз имам тулата, но някъде бях чела, че от 3м било хубаво да се слагат, а и аз имам нужда от носилка, защото имаме кака на 1.6г, а бебчо е на 10дни.

# 161
Слинг/раница- вече се убедих, че си е до бебето (и количката между другото). Баткото умираше да го сложа в еластичния слинг като новородено. После се носехме с раницата до 2 години и много обичаше. Сега бебка, дето е кротичка по принцип не търпи изобщо слинга. Имам и с халки, в който никое от моите бебета не стоя, а пък го бях дала на една приятелка, която носи дъщеря си от раждането до почти 3 г. Малката сега пък ненавижда сточето за кола, което взехме от племенника, а на него му беше любимо да спи в него. Той пък не е прекарал в количката повече от час, а ние сега с нея си обикаляме с часове парка. 😊 Имам и раница Boba с приставка за новородено, но още ми се вижда мъничка за нея, а и за вкъщи слинга е по-удачен. Ще я пробваме, когато се наложи да ходим някъде в кал и киша. Grinning

# 162
Слинга при нас е магически, в момента в който го сложа и все едно бебе няма.
Сега си харесах един по удобен Май Тай слинг, и той става и за по големи.
Но като цяло гледам да го слагам там само когато многоо мрънка.

# 163
Къщата ми е ужас,едвам приготвям вечеря вечер,гледам за раници въпреки че ми казаха че било хубаво от 3ти месец със слинг няма да мога да се оправя...някой знае ли кога ще е черния петък по принцип?

# 164
Слинга ми е спасението за малко тишина и да мога поне чинийте да измия. Голяма драма е моя мъник. Цяла нощ мрънка насън. През деня иска на ръце и в момента в който го сложа в леглото започва да плаче дори да е заспал много дълбоко!

Общи условия

Активация на акаунт