Есента при нас дойде с октомврийче на ръце 2019 - Тема 1

• 19 785
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
  • not found
В болницата преди да ме изпишат дойде дежурния лекар и ми каза - 6 седмици без секс , без тампони и без басейн .
Момичета , след секцио кога може да се прави секс? Казаха ли ви нещо по въпроса? Доктора нищо не ми каза на мен и си бях решила като свършат лохиите , с а в случая липсват вече 3 дни . 22 ден от раждането ми е, та питам се дали мога малко да си повдигна настроението след месеци въздържание ? Simple Smile

# 76
Моя машък мъж спи в количката по гръб,въпреки,че го слагам на страни се завърта и пак си е по гръб,но не сме излизали кой знае колко и винаги го наблюдавам!
Аз родих нормално,ту има лохии,ту няма,но секс правихме около втората седмица за първи път.
Нашия мишок вечер иска да спи при нас,през деня няма проблем-спи си в кпшарката,но вечер сложа ли го-рееввв.И като го вземем при нас си спи.
Кърмя го когато иска,някога през 2 часа,някога 3-4...

# 77
  • София
Момичета , след секцио кога може да се прави секс? Казаха ли ви нещо по въпроса? Доктора нищо не ми каза на мен и си бях решила като свършат лохиите , с а в случая липсват вече 3 дни . 22 ден от раждането ми е, та питам се дали мога малко да си повдигна настроението след месеци въздържание ? Simple Smile

На мен ми казаха че 3 седмици след операцията може да правим секс, но ме предупредиха че ще боли все едно е за 1 път.

# 78
Аз съм 3 седмици след раждането (едтествено раждане) и все още не мога да сядам на стол. Не мога да си представя да правя секс... така като гледам май май чак по Коледа ще да е

# 79
Към раждалите секцио .. имате ли под корема и над белега издуто ? Нещо като мини коремче ? Аз съм 2 седмици след секцио и имам такова издуто :/ дали е нормално ?

# 80
Към раждалите секцио .. имате ли под корема и над белега издуто ? Нещо като мини коремче ? Аз съм 2 седмици след секцио и имам такова издуто :/ дали е нормално ?

Имам такова. Малко по малко намалява Simple Smile

# 81
Аз раждах нормално, но имам такова. Според мен просто още не се е прибрал коремът ми, но дали ще стане без упражнения не съм много сигурна. Grinning
Аз за секс чакам лохиите да спрат, но след миналото раждане спряха на 50 ден, така че мисля ще си почакам и сега. Конците от епизиотомията уж трябваше да паднат до 10-12 дни, но вече ми е 15-ти и още ги напипвам. Заради тях не смея и да се обръсна, а вече нищо не се вижда там долу. Grinning

# 82

Става въпрос ,че отделно си е корема и под самия корем .. между белега и корема е това мини коремче :/

# 83
И моя въпрос ще е тъп сигурно- защо ги слагате настрани? Не сме излизали още-11 ден ние. Тук времето е кофти, валидни е студено със силен вятър. Не знам кога ще излезем, ако продължава така да ще ни е малко преди да се покажем навън. Поне приятели и познати идват да я видят, та пак имам някакъв соц. Живот.

Счита се, че първоначално нямат инстинкт за самосъхранение и могат да се задавят със слюнка или ако тръгнат да повръщат. Затова тук препоръчват да се сложи цялото телце на една страна. След около 40 дни вече имат инстинкт за самосъхранение и може да се слагат по гръб - тоест когато тръгне да повеъща, ще си извърти главата настрани. Цитирам лекторите от училището за родители и акушерките в родилното. Има различни мнения по темата
Мерси момичета, мен пък тук в чужбина, ме съветват само по гръб и главата на една страна, като ляво и дясно се редуват. Да се чуди човек, кои док. Да слуша.

# 84
Аз съм с нормално раждане ,мисля че мн бавно се въстановявам,нз при др как е но...мн е неприярно.
И аз съм с нормално, само малко шевовете болят, но отшумява вече 13 дни след раждане.

# 85

Става въпрос ,че отделно си е корема и под самия корем .. между белега и корема е това мини коремче :/

Мммм при мен е само едно коремче 🤷🏼♀

# 86
  • Пловдив
Да и в Австрия е това схващане да се оставят само на гръб. Моята настрани как се дави, тече й мляко от устата, камо ли по гръб. Ама всеки си знае. Ние сме семейство задавящи се, особено женската част- от въздух дори.
Кви сексове кво чудо обсъждате. И да ми се прави, нервата ми е в повече, мнг съм психясана тия дни. Мога да си пусна еротично филмче хаха.
Ние не знаем какво правим с яденето...кърмим се, дохранваме се...тази кърма хич я няма.

# 87
Седмица след секциото свалихме конците, докторът каза, че можем да правим секс, когато аз се чувствам готова и психически и физически (от мед.гл.точка имам разрешение), но ме предупреди, че много лесно се забременява следващите 1-2месеца да се пазим...
И аз имам коремче под и над разреза, едно като пихтия такова меко аххаха, док. каза след 30дни коремни преси....

А кога ви изчезна тази линия по средата на корема, аз още я имам...?!

От два дни и нашето бебе е с колики, снощи открих, че много добре спа на white noise...бях му пуснала как вали дъдж и се пробуди само, за да яде и веднага пак заспа (за разлика от предходнити вечери, при които след всяко ядене минават 2 часа, докато пак заспи).
И ние не сме излизали още, вчера сама излязох за 20 минути и бях като пияна на пътя, свят ми се зави чак......

# 88
Охх и при нас започнаха колики от три дни..... гърчи се, мрънка, предимно вечер.....корема му къркори, пръцка....дано не стане по зле

# 89
И моята линия все още си седи и корема ми е пихтиест,аз си имах и преди коремче но имах проблем с подуването и седеше като топка,а този е мек и разплут..с това недоспиване и ежедневие като въртележка не мога и да си помисля за упражнения...пусках му на моя синковец и сешоар и бял шум нищо не го впечатлява,нито да го носиш,нито да го возиш,нито да го люляш в кошарата,реши ли да ти къса нервите туй то...а те първа започваме Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт