Есента при нас дойде с октомврийче на ръце 2019 - Тема 1

• 20 072
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
И аз съм се ориентирала към тъкан слинг може да се ползва от новородено до 3 години. Черният петък е на 29.11 мисля.

# 166
И аз не мога да насмогна...
Едва чистя и простирам, за готвене и дума да не става. Майка ми идва от петък до неделя и каквото оправи тя, това е.
Черния петък е на 29, да.
За Хиполенд ми казаха, че ще има 30% намаление.

# 167
Два пъти сме ползвали слинг. Първия път заспа, а втория много се ядоса. Вече 3 ден коликите са много силни и от днес сме на еспумизан. Имам чувството, че от капките Био амика дори са засилиха.
Да ви се похваля за 1 месец сме наддали 1200 гр и сме се издължили със 6 см.

# 168
Момичета, как почиствате зад ушите на бебето?

# 169
Моят хубавец никак не наддава както трябва. Другата седмица ще видим докторите какво ще кажат.

# 170
Да ви кажа след като смених ам малко се поуспокоиха коликите,пак ги има но не е този ужас,дори няколко дни не съм давала капки,само био гая,обаче някои дни има запек и е голям зор с изхождането присвиване,рев до пищене и след като се изходи заспива и е доволен..

# 171
Да ви кажа след като смених ам малко се поуспокоиха коликите,пак ги има но не е този ужас,дори няколко дни не съм давала капки,само био гая,обаче някои дни има запек и е голям зор с изхождането присвиване,рев до пищене и след като се изходи заспива и е доволен..

С какво АМ сте сега и какво беше преди?

Зад ушите на бебето аз до сега не бях чистила, но видях че се събира мръсно и почистих с марля и физ. разтвор.

Мажете ли лицата на бебчетата с нещо - крем, лосион?

# 172

С какво АМ сте сега и какво беше преди?

Зад ушите на бебето аз до сега не бях чистила, но видях че се събира мръсно и почистих с марля и физ. разтвор.

Мажете ли лицата на бебчетата с нещо - крем, лосион?
Аз не мажа лицето с нищо доколкото знам не е хубаво. Мажа главичката с лосион за да няма крусти.

# 173
Някое бебче да се дави докато сучи ? Защо така започна да се получава ... нямахме такъв проблем ,а сега на всяко кърмене със страх кърмя ... милото така се задавя .. почервенява Sad и тук последните 2-3 дни понякога повръща млякото след хранене .. случвало ли ви се е ?

# 174
  • Пловдив
Ние се мажем рехаво. Първото дете бая го помазвах, но сега това бебе не. Иначе си има кремчета и за лице. На Авен има такова, ние ползвахме него и бях доволна. Все пак и лицето има червенини и сухоти. Сега на това бебе чак ме е срам как не го къпем всеки ден, но тук казват 1 път седмично...ние тези дни го къпем , но първите 7 изобщо не. Само с топло парцалче забърсано...чудо.
За дупе веледа мажем, за тяло някакъв нов на нивея и едно олио рекламно на косата за крусти. С такова я бяха намазали на главата в болницата първия ден.
Снощи хич не спахме. И се изнервям на другото дете и мъжът ми, ще ги пращам някъде.

# 175
Бяхме с марката на дм био,сега сме с лактана био в което има 4 щама пробиотик,за бебешкото акне педиатърката каза да не мажем с нищо особенно наблегна да не мажем с мазен крем..ушите само отвън почиствам мидата вътре все още не...

# 176
Някое бебче да се дави докато сучи ? Защо така започна да се получава ... нямахме такъв проблем ,а сега на всяко кърмене със страх кърмя ... милото така се задавя .. почервенява Sad и тук последните 2-3 дни понякога повръща млякото след хранене .. случвало ли ви се е ?
Моята принцеса се дави от лявата гърда. Това, което правех е леко да я изцедя с помпата, за да намаля напрежението. Когато се задави я изправям леко завъртяна на една страна докато се изкашля. Може леко да духнеш в лицето ако виждаш, че му е трудно. След около две седмици вече успява да се справи с обилната струя и доста намалих цеденето предварително.

# 177
Направо ви завиждам, че имате кърма бебето да се задави.
Аз каквото и да правя повече от 50 той не може да изяде от двете гърди, аз не мога и да изцедя.....

На нас в болницата ни казаха като намажем тялото и още по ръцете има малко крем да минем и през лицето.... но и аз не го правя, защото той е с бебешко акне и ми се струва лудост да слагам мазен крем.

# 178
  • not found
Amerikkas , това че не можеш да изцедиш кърма нищо не означава . Моето дете се храни така и се дави , качил е за 25 дни 900 гр. и го храня през 3 часа , започна ли да цедя макс 30 мл от двете гърди и то не на всяко ядене .

# 179
  • Пловдив
Това с кърмата и на мен не ми е ясно. Уж има , а като цедя 30 мл. И определено вечер й се яде повече. Значи цял ден суче и.заспива и вечер се почваме с АМ, щото е огладняла. Или не суче достатъчно, или няма достатъчно. Но си заспива денем доста бързо, гледам да я пощипвам, за да не я кърмя през 1 час. Тя като не е яла хубаво и 3 часа не държи.

Общи условия

Активация на акаунт