Есента при нас дойде с октомврийче на ръце 2019 - Тема 1

• 20 584
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
Ние сме на 1 месец и от вчера му давам 120 ... ей така два дни беше неспокоен и си пъхаше ръцете в устата и сега вече се оправи - не му е стигало млякото на човека Simple Smile

Пак втори ден не сме акали Sad надявам се да се случи днес .

Мисля за смяна на АМ и се чудя ,някой има ли наблюдение за козе АМ на HOLLE ?или при положение ,че сме на хип комфорт да преминем на хип комбиотик ..?

# 496
  • Белгия
Нашите пъпки са на моменти от самото раждане. Роди се с няколко бели пъпчици около носа и по бузките. После изчезнаха, после се появиха червените, и така. Изчезват, появяват се. Казаха ми с нищо да не ги мажа, освен с кърма. Това е. Сега сме пак без пъпки, ама кой знае дали пак ще избият.
Довечера ще ходим на педиатър, ще видим колко сме пораснали за 6 седмици Animal Hatching Chick
След остеопата коликите ни значително намаляха. Но все още имаме едно нощно хранене.
Аз толкова обичам да му говоря на малкия Heart а той ме гледа, умно Joy и ми се усмихва Heart Eyes и сърцето ми се топи Heart Eyes Също много се захласва по рисунките по пердетата Joy Joy Ако е на ръце почва да помрънква понякога и спира чак като застанем до пердето Grinning Joy

# 497
  • Пловдив
Не знам с тези запичания, връщания и прочие. Първата ми дъщеря от 3тия месец само на АМ и колкото марки смених, нито повърна , нито се запече, като по-малка една колика нямаше. Е, разбира се имаше друг проблем при нея- не спеше вечер. Но останалите неща ги нямаше и сега с това бебе е кошмар. То колики, то напъване. То неспане! Хаха.
Та си мисля, че е до бебе. Не е просто "Нан запича като цяло" , при някой може да не запича, но разбира се сме длъжни да пробваме повечко марки и да се нагодим.
Първата я храних с лактана био до 1 годинка и после с Милупа и после с хип до 4 годишна. Понякога сме били на гости и сме забравяли мляко, ползвали сме и други марки еднократно, един път не върна или не се запече.И сега на 9 год обича прах и млякото с вода и ги яде от кутията на бебето като й позволя. Голяма любов към АМ, хаха.

Иначе нашето бебе също издържа по 12 часа будно и поспива 20 мин и наново има сили. Ние взимаме даваме. Не знам кой ден и месец е. Тази вечер сме спали от 12 до 3 сутринта. После сме стоели на цица и в полусън. До преди малко дето се вика.  Какво е това чудо...

# 498
Ние сме на 1 месец и от вчера му давам 120 ... ей така два дни беше неспокоен и си пъхаше ръцете в устата и сега вече се оправи - не му е стигало млякото на човека Simple Smile

Пак втори ден не сме акали Sad надявам се да се случи днес .

Мисля за смяна на АМ и се чудя ,някой има ли наблюдение за козе АМ на HOLLE ?или при положение ,че сме на хип комфорт да преминем на хип комбиотик ..?
Същият случай с акането, малко по назад писах как комбинираме млякото. Защото се мъчеше по цял ден, плачеше и му беше много трудно докато се изходи. Също знам, че може да е от капките за колики.

# 499
Започнах с дм био,отначало добре след втората опаковка дискомфорт в стомаха,колики,минах на лактана био запече се детето уж 3\4 щама пробиотик има в млякото но-уви,сега сме на хип комбиотик,+лъжичка фризовом,от три дни акаме по 3/4 пъти кашаво видимо му е по леко на детето усмихва се..но голямо будуване особено като се събуди в 2ч да хапва и няма заспиване,а аз умирам за сън..постоянно маха с ръце и крака даже вече леко се изтласква с краката,енергия бол,явно и не се уморява...

# 500
Момичета, до кога трябва да е повдигнат матрака на бебето? Ние сме на 30 дни и се свлича вече доста и се чудя дали да не махам възглавницата отдолу

# 501
Храня малкия с Лактана био, нямам забележки. Има нормални изхождания два пъти дневно, понякога връща, не мисля, че е от млякото. Много е лаком, още от изписването сме на доза 120 мл., понякога е гладен още на втория час. Кърмата изобщо не му стига, изяжда цялото АМ, даже иска още. Стигах няколко пъти до 150 мл. Зная, че трябва да махна добавката, ако искам да продължа с кърменето, но ще опищи небесата от глад и ще живее на гърдите ми. Аз веднъж този мач го играх, няма такова мъчение. Не съм сигурна, че отново искам да си го причиня...
Днес сме на консултация. Видимо е пораснал, повечето дрешки вече са му малки, но ще видим все пак цифрово как стоят нещата.

# 502
  • Пловдив
И ние бяхме на консултация днес - 56 см и 3450г на 38 дни.
Вашите бебета следят ли вече предмети с очи? Моят не още...

# 503
Моят следи вече и се заглежда на 39 дни.

Аз дохранвах с holle козе, вече е само на кърма. Докато го давах беше ОК, не е имало нищо различно, но не съм критерии, тъй като мн малко му давах от него и не е бил изцяло на това мляко.

# 504
  • Пловдив
Нашето бебе следи предмети някъде от около 20 и някой ден. Сега даже случайно ръкомаха и пипа. Закачила съм една висулка като я преобувам на шкафа и се опитва да я стига и да й говори. Определено ни вижда всички, усмихва ни се и 2 пъти каза агу. Също от странично положение се извърта по гръб доста от рано. И първата ми дъщеря беше така, жилава глава и телце.

# 505
И на моята пердетата са й най-интересни във всяка стая. А нашите дори са едноцветни, но явно е заради набраната форма.
Не съм повдигала матрака изобщо. Чела съм, че се прави при често повръщане, иначе не виждам смисъл.
Имаме пъпки също, съвсем нормално е. Някои имат повече, други по-малко, но всички минават през тях. А като плаче става червена като индианче Grinning иначе е доста бяла, но явно от напъването.
Веси, открадвам си идеята за Бейлиса Stuck Out Tongue Winking Eye. Чак ми се допи като го видях. Не съм вкусвала алкохол от почти година, но ще си сипя няколко глътки на погачата в неделя.
Вие с какво почиствате срамните устни на момичетата. Аз с физ. р-р, но сега ме подсетихте за мицеларната вода. С нея дали става?
Колики имахме 2-3 дни и след като купих и започнах Биогая не е плакала от коремче изобщо. Не знам дали е съвпадение. Grinning

# 506
Аз се чудя защо се взира толкова в тези пердета - явно на всички бебчета са им интересни, иначе и нашите са едноцветни Grinning Заглежда се в предмети, особено на активната гимнастика и на въртележката на креватчето. Много им се радва и мята с крачета и ръчички. Но за кратко - 20-30 минути и вече й е писнало. Иначе много и харесва в шезлонга. Преди не беше така, но откакто стана на месец и нещо започна много да се успокоява в него. През деня си поспива чудесно там.

# 507
А пъпчиците ви по бузките такива ли са ...ние бяхме много чисти - от раждането имаме на нослето тези беличките , но по бузките от два дни има тези червените , ситни пъпчици :/

# 508
Същите са пъпките

# 509
Да, и нашите са такива, неонатоложката в Токуда каза, че не е установена причината, но от техния опит мицеларната на Биодерма най- работела, а за козметика ми каза Мустела, при нас е по-суха кожата и серията за суха препоръча.

Общи условия

Активация на акаунт