Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 548
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
Е, такава гадост от Хазар точно никога не съм очаквала. Wink

# 241
  • Варна
Или да е наумил да дава някакъв урок на Миран . . .
Да и Елиф се държи щуро.

Ще има фраг : ) след още 2  часа реклами . . .

# 242
Е, такава гадост от Хазар точно никога не съм очаквала. Wink

Бременната му жена ако го е помолила, с мотива да опазят Райян от Азизе...колко му е да се съгласи. Пак ни изненадаха сценаристите.

# 243
Може Зехра да го е убедила така да каже, за да си вземат Рейян.

мхм, направо облекчение сякаш изпита, като го каза Хазар Imp

Направо беше с много доволна физиономия. Сигурно се е примолила на Хазар бейи той нали е послушко!!! Много изпростя тази Зехра, само дали чувства вина, че не  е казала досега на Рейян, че истинският й баща не е Хазар.

# 244
  • Варна
Може и Зехра да е намислила нещо. Много крими взеха да го дават. : )

Готино стисна  Реян за гръцмуля Азизе. От кога ми се иска да го направя : )))))

# 245
Рейян пак е поставена пред избор. И този път трябва да избира между мъжете, които най- много обича и на които най- много вярва. Само тя знае, че Миран е спасил баща и . Дали отново ще избере Миран. На много изпитания подлагат тяхната любов...

# 246
Ако Елиф го е бутнала, може да каже на Азат, а той да каже на Рейян /като я гледа, че страда от раздялата си с Миран/. По този начин СЦ ще помирят Азат и Миран.

# 247
Ако Елиф го е бутнала, може да каже на Азат, а той да каже на Рейян /като я гледа, че страда от раздялата си с Миран/. По този начин СЦ ще помирят Азат и Миран.

Той Азат няма интерес от примирие с Миран. По добре да са сърдити, Рейянчето само той да си я утешава.

В шах съм от хода на Хазар. Не го очаквах хич.

Ай дано фрага ни просветли...

# 248
Другата седмица ще взривят голяма бомба, усещам. Щом го усукват две серии на бургия...

# 249
Миии.... ако са решили Рейян да се върже на тая лъжа, при условие, че тя знае за кръводаряването, (за разлика от другите Шадоолу, които питаха и докторът им съобщи името на някакъв Месут...), значи ... сценаристите се изчерпват откъм идеи.  Wink
Мдаам. Така са решили. ooooh!

# 250
# 251
Другата седмица ще взривят голяма бомба, усещам. Щом го усукват две серии на бургия...
Оставили са най - интересното за другата седмица. Нали в петък ще почва сериал, за който се очаква да е сериозна конкуренция.

Добре им го каза Фърат накрая, ча в Хазар тече кръвта на Миран.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 23:26 от nedlen

# 252
  • На изток от рая...
Жалко, че сценаристите със замах свалиха ореола на Хазар Шадолу. Такава лъжа не се прощава лесно, а омразата на Миран се увеличи по 100...
Но да видим какво ще ни сервират.

# 253
  • Варна
Е-е и какво изтърси накрая Фърат, че гледат като отровени пак всичките.

Хазар излъга значи ... ех.

# 254
Фърат каза, че във вените на Хазар тече кръвта на Миран

Общи условия

Активация на акаунт