Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 459
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Katya_I, страхотен анализ на страхотен епизод. Hug

Ебру и Акън са се затруднили с испанския, когато са записвали поканата към испанските зрители да гледат сериала. Ебру след всяка грешка се извинява:

https://vk.com/video-74204908_456242816

На Акън му държи влага от предната фестивална вечер, но се изявява в стил мачо Simple Smile Опъва му се испанския, но той не се предава. Упорит, като Миран бей. Simple Smile

https://vk.com/video-74204908_456242817

Интересен фраг... Явно Ярен е фалшифицирала подписа на Рейян на документите за развода и ги е пратила на Миран. И той нали е много обиден, това е последната капка...Ще се развежда newsm78 Но както знаем Рейян и нея си я бива. Голям инат. Тя пък няма да му дава развод и така направо да ходят  да търсят място, където да се сдобряват...Най- горещите сдобрявания са след най- големите караници Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 17:31 от nedlen

# 616
Неди, откъде знаем, че Ярен е фалшифицирала подписа? Аз не изключвам и Зехра, съвсем да удари дъното и тя.

Къде отиде превода?

# 617
Неди, откъде знаем, че Ярен е фалшифицирала подписа? Аз не изключвам и Зехра, съвсем да удари дъното и тя.

Лелееееееееее, ако е Зехра, не ще го удари дъното, ами и по-надолу ще слезне!

Накрая на фрага, много студено я гледа Миран, ама си е в правото. Стопиха му лагерите тия женуря с неадекватно поведение!

# 618

Къде отиде превода?

Може, но аз залагам на Ярен. Още когато Рейян не можа да подпише документа и го прибра в чекмеджето, си помислих, че Ярен ще го намери, подпише и ще му даде ход на бракоразводното дело. Но не е познала. Тя не знае Рейян колко е ината Simple Smile

# 619
Правилата са тук.
Съгласили сте се с тях като участник във форума.

# 620
Трейлъра с превод

# 621
  • Варна
Защо са минали да ни припомнят правилата?
Нещо сгафили ли сме?

Трейлъра - пак ще сме в тежката драма и трагедия Joy

Вие я наредихте Зехра, но на мен ми се стори обяснението й по телефона на Есма доста логично.
Като й каза ,че не е сигурна дали това писмо не е игра на Азизе - ми права е да се съмнява, сече й акъла.

# 622

Благодаря ви ! 😱🙈💣🎈💐💟🧿
Бомба сте .

# 623
Пак ни заостриха вниманието на тази броеница. Представяте ли си, наистина Азизето да се окаже Айше?
Не, не... взимам си думите обратно.

Боби, бяха пуснали момичетата превод на фрага на руски. Нещо, което съм виждала из други теми необезпокоявано да се прави, например. Но тук се е отбила някоя(една) услужлива съфорумка и е докладвала поста.

# 624
Аз бях пуснала превода на руски, но ми го изтриха, после Еванджелин попита къде е превода, и аз го сложих втори път, като помислих, че нещо се е бъгнал сайта. След това ми псаха на лични, че преводът трябва да е на български.

# 625
Здравейте Hug
Благодарности за преведения фраг.  bouquet
И аз си мисля, че подписът на документите е работа на Зехра. Ярен си има друг коз в ръцете - първото писмо. А за развода знаеха Зехра, Хазар и Рейян. Не, че не е възможно Ярен да ровичка из шкафчетата на Рейян, но в хаоса, който настана я виждам по-скоро злорадстваща, отколкото търсеща някакви нови козове. Ще видим. newsm78
Що се отнася до Зехра, тя много добре знае, как да се убеди, дали писмото на Дилшах е истинско. Поведението й според мен е по-скоро търсене на самооправдание, отколкото истината да стигне до Хазар. Нея радикалните промени я плашат много. И затова си мисля, че тя е подписала Рейян на документите за развод.  

# 626
Ма тя Рейянка се сети, че е Асланбей!? Ще тича след Миран, ама той е душичка и бързо ще й прости Simple Smile

Здравейте Hug
Благодарности за преведения фраг.  bouquet
И аз си мисля, че подписът на документите е работа на Зехра. Ярен си има друг коз в ръцете - първото писмо. А за развода знаеха Зехра, Хазар и Рейян. Не, че не е възможно Ярен да ровичка из шкафчетата на Рейян, но в хаоса, който настана я виждам по-скоро злорадстваща, отколкото търсеща някакви нови козове. Ще видим. newsm78
Що се отнася до Зехра, тя много добре знае, как да се убеди, дали писмото на Дилшах е истинско. Поведението й според мен е по-скоро търсене на самооправдание, отколкото истината да стигне до Хазар. Нея радикалните промени я плашат много. И затова си мисля, че тя е подписала Рейян на документите за развод. 

Доста логично! И аз залагам на Зехра. Няма нещо анкетки, а виж какви хубави въпроси изникват.
Сядам да гледам епизода.

Относно използването на чужд език и латиница - за парфюмите разрешено ли е да се изписват имената им на латиница, че във всеки пост са така?

# 627
Миран си ѝ го каза: Колкото и да си го казват с уста, че се мразят, толкова отвътре си се обичат.Искат да се разделят, ама не могат

# 628
  • Варна
: )
Благодаря Еви, Грозденце

Значи да са живи и здрави : )))) JoyJoyJoy Трябва да се спазват правилата.
Е, има и спорни ситуации, но нейсе : ) Няма да се кахърим.

Ама ме напуши смях, дето си го пуснала втори път : ))))  - то не се разбира ,че са ти го изтрили и е нормално да помислиш ,че нещо се е бъгнало.

Еее чак до там да стигне Зехра да подпише Реян, не ми се вярва.

Мери, за анкетки трябва да "тормозя" модераторите : ) , а не ми се иска.

# 629
Аз пък се замислих кой би могъл да праща писмата... Или трябва да е някой познат герой или трябва да влезе някой непознат досега... И понеже някой попита какво става с дядото от първите серии и ако сценаристите не изпускат нишките в сериала, защо не той да се окаже тайнственият помощник... какво пречи той да е по-голям брат на Дилшах или неин чичо?! Много ли взех да фантазирам, не знам....

Общи условия

Активация на акаунт