Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 377
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Аз пък съм на обратното мнение за химията и „либидото” между  екраните двойки . Всичко е въпрос на много добра режисура и  актьорско майсторство. Не разбирам, защо любовта, която виждаме на екрана, трябва да бъде пренесена и в реалия живот  на актьорите. Примери много: София Лорен и МарчелоМасторяни 14 филма заедно, в живота добри приятели. Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет също.Личният живот на всеки човек е неприкосновен. Затова да се наслаждаваме на работата им и да им пожелаем успешни нови проекти.

# 691
Така е примери много, например на актьори , които са се влюбили по време на снимки: Бергузар Корел и Халит Ергенч; Бурак и Фахрие; Брад Пит и Джоли и т.н. Всичко има по света, свят шарен

# 692
Така е примери много, например на актьори , които са се влюбили по време на снимки: Бергузар Корел и Халит Ергенч; Бурак и Фахрие; Брад Пит и Джоли и т.н. Всичко има по света, свят шарен

Така е, свят шарен. Но да гледаш филм и да го смесваш с реалността, е... меко казано... елементарно, Уотсън.

Аз предлагам да си гледаме сериала, другото дори не е жълтини, а фенски измислици. Разбирам да има някакъв скандал, снимки, видео, интервю - да го коментираме. Но има само фенски мераци, които ми напомнят поговорката "гладна кокошка просо сънува".

Ебру и Акън като личности и актьори не са ме разочаровали с нищо, затова отказвам да ги унижавам с махленски приказки.
Пък един ден, ако обявят публично, че имат връзка, и аз ще имам право публично да изразя мнение по въпроса. Дотогава само Миран и Рейян.

# 693
Валя, нито съм клюкарствала по техен адрес, нито съм изразявала мнение за евентуална връзка между тях, пък и не ме интересува. Не ми размахвай пръст, имам право да напиша 2 реда , в които да изредя примери различни от предния пост.

# 694
ValentinaP, аз съм от тези които са клюкарствали за личния живот на актьорите, но това не нарушава правилата на форума. Това може да е елементарно, но проблемът с персоналната идентификация при професионалните актьори е сложен и реален. И не става дума само за романтични увлечения , а за определени характеристики на героите и за маниера им на поведение. Проявата на проблема и силата, с която се проявява зависи от чувствителността на актьора и неговото светоусещане. При кои актьори го има, знаят със сигурност техните най- близки хора и психоаналитици. Ние можем само да предполагаме кое е актьорска игра и кое е реалното поведение на актьора, не само в кадър но и извън кадър. Защото звездния статус им налага някои правила на поведение и зависи от конкретната личност, доколко ще им са подчини. Не мисля, че с тези предположения унижаваме актьорите. И те са хора като всички нас, но се реализират в чужда драматургична и режисьорска измислица. Това обърква някои от зрителите, а понякога и самите актьори и се смесва измислица и реалност. Нямам нужната квалификация да преценя  доколко проблемът е елементарен, но мисля че много рекламни стратегии го експлоатират. Неслучайно е създадена "система на звездите", в която се поставя много повече ударение върху имиджа, отколкото върху актьорското изкуство.
Уважавам и ценя Ебру и Акън и им пожелавам много успехи и много щастие и любов с техните избраници.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 10:50 от nedlen

# 695
ValentinaP, аз съм от тези които са клюкарствали за личния живот на актьорите, но това не нарушава правилата на форума. Това може да е елементарно, но проблемът с персоналната идентификация при професионалните актьори е сложен и реален. И не става дума само за романтични увлечения , а за определени характеристики на героите и за маниера им на поведение. Проявата на проблема и силата, с която се проявява зависи от чувствителността на актьора и неговото светоусещане. При кои актьори го има, знаят със сигурност техните най- близки хора и психоаналитици. Ние можем само да предполагаме кое е актьорска игра и кое е реалното поведение на актьора, не само в кадър но и извън кадър. Защото звездния статус им налага някои правила на поведение и зависи от конкретната личност, доколко ще им са подчини. Не мисля, че с тези предположения унижаваме актьорите. И те са хора като всички нас, но се реализират в чужда драматургична и режисьорска измислица. Това обърква някои от зрителите, а понякога и самите актьори и се смесва измислица и реалност. Нямам нужната квалификация да преценя  доколко проблемът е елементарен, но мисля че много рекламни стратегии го експлоатират. Неслучайно е създадена "система на звездите", в която се поставя много повече ударение върху имиджа, отколкото върху актьорското изкуство.
Уважавам и ценя Ебру и Акън и им пожелавам много успехи и много щастие и любов с техните избраници.

Напълно съм съгласна ! Heartpulse
Тъкмо пишех нещо подобно, но nedlen много добре е прочела моите мисли
Да не забравяме , че това не е филм , който се снима за месец или два . А сериял онлайн , всяка седмица вече почти година
Не ми пречат нито фенските мераци , нито фенските фантазии. Всеки има право да вярва в каквото си иска и да казва мнението си както го усеща за вярно
Ето например мен ме дразни поведението на Акън , е защо да не си кажа Това не ми пречи да го харесвам в ролята на Миран и то много. Режисьора Джем качи в личния си профил промо на филма на Ебру , пожела и успех
Вторият режисьор , както и много от екипа и пожелаха успех и т.н. Това за мен е нормално и правилно Всеки ден ти си с тези хора , работиш с тях  и споделяш и живота си с тях година вече. А наш Акън ... а забравих агенцията не му позволява Тя тази агенция как пък само на него му прави рестрикции . Разгледах кои артисти представя . От имената , които знам за никой не се сещам такива условия да има .Демет ли , Халит Еренч ли Каванч ли и мн. други.

Ебру вчера беше разкошна !
Новият артист щял да е за Ярен . Ще идват от Урфа да я искат за жена .
Но може би няма да стане работата , защото момчето ще е за 2-3 епизода мах . пък и това означава да няма кой да твори гадости и + това е за Фъро Stuck Out Tongue

# 696
Неди, КрасиАнна, подкрепям, и се присъединявам Hug

От Ебру, напомня ни за довечера. Снимката е от Бенал Таири, режисьорката Heart Eyes

Миран получава документите за развод Head Band

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 11:06 от Еванджелин

# 697
Еви, в тази мечта от последната снимка са улучили и сезона. Simple Smile

Положението е много сериозно... Simple Smile

Ах, колко е обиден и сърдит...

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 12:00 от nedlen

# 698
Цитат
Ето например мен ме дразни поведението на Акън , е защо да не си кажа Това не ми пречи да го харесвам в ролята на Миран и то много. Режисьора Джем качи в личния си профил промо на филма на Ебру , пожела и успех
Вторият режисьор , както и много от екипа и пожелаха успех и т.н. Това за мен е нормално и правилно Всеки ден ти си с тези хора , работиш с тях  и споделяш и живота си с тях година вече. А наш Акън ... а забравих агенцията не му позволява Тя тази агенция как пък само на него му прави рестрикции . Разгледах кои артисти представя . От имената , които знам за никой не се сещам такива условия да има .Демет ли , Халит Еренч ли Каванч ли и мн. други.
Peace
И според мен това мълчание хич не е професионално и приятелско. Чисто формално следваше да има подкрепа и от него, което би означавало, че ясно съзнава границата между себе си и герой във филм. Не вярвам да е професионална завист, но дори и да е така умният човек ще я овладее и няма да се цепи от колектива. А това за агенцията от къде дойде?  #Crazy То пък е съвсем алогично.
Нейсе, дано тази вечер серията надмине рейтинга на предишната!  Praynig
Приятен ден, момичета  Hug

# 699
Katya_I   , за агенцията коментирахме преди дни ,по повод поканата на Ебру и Акън да присъстват на фестивала на тр. кино във Франция и представяне в новогодишното шоуто Гласът на Турция Та агенцията е поставила условие , че Акън ще вземе участие само , ако е сам без Ебру .

Ейй значи , чак ме е яд , че това е мечта ли , сън ли !!! Ебруша гола голеничка  Yum

А за Миран се сетих за поговорката : Сърдитко Петко , празна му торбичката LaughingStuck Out Tongue

# 700
Тук ми се виждат на стълбите на колибката. Дано си мечтаят заедно, какво е щяло да бъде, ако... Heart Eyes

# 701
Нова публикация от официалната страница на сериала.

"Цвета на любовта е червеният"

https://vk.com/video-74204908_456242852

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 15:12 от nedlen

# 702
Любовта не е колкото си мислиш, а колкото гориш Heart

# 703
Хаштагът за тази вечер е bendengidemezsin  Не можеш да ме изоставиш  (превод с гугъл преводач)

https://twitter.com/i/status/1205504522363248641

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 17:53 от grozdence74

# 704
Рекох си като няма втори трей, може да пуснат "Önizleme". И това няма.

Общи условия

Активация на акаунт