Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 362
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Може да го вкарват като съперник на Миран, да ревнува Grinning той Азат едвам търпи Grinning

# 676
Може и съперник да е , може и за Гюнюл да е . Четох , че може и истинския син на Есма да се появи .

В репортажа за Чили за Херсай само Акън ли играе там ? Само интервю с него
Мениджърите не дават на Акън да участва,  където и да е с Ебру . Как са го изтървали да представят серияла двамата в Кан за Чили да се чуди човек Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue
А за приликите с К Грей , не знам какво трябва да се случи в Херсай , че да ги  видя Laughing

За тоалетите на Рейан - почнаха сезона добре , с малки изключения . Обаче с този пуловер бежовия направо прекалиха . Та,  той 4 номера по-голям от размера на Ебру . Поне да са по мярка тези дрехи . Иначе размяткваше чантичка Шанел На тези "роби" само чантичка и трябва Satisfied А пък последните черни ботички все едно са изтъркани от носене , така изглеждаха . Та прави са феновете де .
Пак се търкалят по земята - еее докога ?
Дано Миран е заспал на земята и впоследствие е дошла Рейан .

В очакване на филма с Ебру  на 20.12.2019 г
https://www.instagram.com/p/B55CfXWgvlW/

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 20:49 от KrasiAnna

# 677
  • Варна
Може пък да е истиснкия наследник Асланбей : )

# 678
Ето ги снимките към въпросния туит, стилиста да отива да продава лимони

и бежовото пуловерче

Била с полите на Зехра и ботушите на Азизе. Направо смях в залата. Обличат я като бабичка.

Краси, една серия е излязла в Чили, нормално е женкита да си паднат по Акън. Сигурно като в нашенската ТВ сага, по един герий на седмица представят Joy

В неделя и в Испания започва, да видим и там как ще се представят. В Чили са направили фурор с първия епизод.
Май в понеделник го дават, дано не греша.

# 679
Ева , аха сега разбирам Чили-сага Stuck Out Tongue За Испания ще вземат от същите снимки Той езика нали е един
Пък знае ли се може да е отскочил до Мидият някой  испански телевизионен екип
Сега е къде по-добре Рейан от първи сезон Харесва ми + това ретрото е на мода Даже тези фирми,  на които са дрехите са искали Ебру да им е рекламно лице Но поне да са по размер Не знам защо но си мисля , че се навличат с толкова дрехи Акън и Ебру,  защото са на студено.Имаше снимка , че под панталона Акън е с дълги боксери  За  снимките навън е ясно , обаче на пода седнали в тая стая миранова едва ли е топло. Както и в конаците Как се топлят тези необитавани камъни ?

Миран даже и със сакото спи . И  усещал тялото и Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 22:10 от KrasiAnna

# 680
На Азизето воала ѝ се ветрее доста. Но защо още няма трей и озет?

# 681
Добро утро момичета Hug

Ето и озета към 25 епизод
(преведен с гугъл преводач от руски) така, че може да има неточности и грешки, за което се извинявам.

"Няма повече бариери пред развода! "

Последната сламка за Миран е, че Реян никога не повярва на думите му и смята, че продължава да играе, въпреки признанието на Елиф. Признанието на Хазар ще наруши баланса между Реян и Миран. От една страна, Рейян се опитва да измени Миран, а от друга - разочарование в собственото си семейство след всички лъжи. Като научи, че Елиф е отишла в имението на Шадоглу, Азизе ще загуби контрол. Поредният сблъсък на две семейства в имението Шадоглу, по някаква причина, ще принуди Азизе да направи труден избор. В този момент постепенно се разкрива истинското лице на Гюнюл, която е сигурна, че този път Миран няма да прости на Рейян. От друга страна, Рейян иска да покаже на Миран, че стават по-силни само когато са заедно. Когато открие Миран, който се е скрил в миналото на майка си, за да облекчи болката си, неочакваната истина ще промени хода на всички събития.

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 11:28 от grozdence74

# 682
Здравейте Hug

Грозденце, гугъл е превел много зле, почти няма точни попадения.

Превод от фейсбук, групата на Йоанка Heart

“Вятърничав” 25 еп. промо снимки

Фактът, че Рейян не вярва на Миран толкова дълго,дори и след като, Елиф казва истината, Рейян също го обвинява в игра, това е последната капка, която прелива търпението на Миран.  
Признанието на Хазар променя целия баланс между Райян и Миран.  От една страна, Рейян се опитва да поиска прошка от Миран,а от друга да се справи с разочарованието, след разкритата лъжа.  
Като научава, че Елиф е отишла в имението на Шадоулу, Азизе ще загуби контрол.  Поредният сблъсък на две семейства в имението Шадоулу, по някаква причина, ще принуди Азиза да направи труден избор.  
В този момент постепенно се разкрива истинското лице на Гьонюл, която е сигурна, че този път Миран няма да прости на Рейян.  От друга страна, Рейян иска да покаже на Миран, че стават по-силни само когато са заедно.  Когато открие Миран, който се е скрил в миналото на майка си, за да облекчи болката си, неочакваната истина ще промени хода на всички събития.

Сега, мен ме подразни това изречение - Рейян иска да покаже на Миран, че стават по-силни само когато са заедно.
Досега що не му го показа?

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 11:43 от Еванджелин

# 683
Еванджелин, хубаво щеше да е, да го сложа на руски, но нали не може на чужд език..Знам, че гугъл разваля смисъла, но не разбирам добре руския. Няма нищо, някоя дружка от нашата група ще го преведе Hug

# 684
"Няма повече препятствия за развода!"

Последна капка за Миран става това, че Рейян не вярва на думите му и смята, че той продължава да играе, въпреки признанието на Елиф. Признанието на Хазар  ще наруши равновесието между Рейян и Миран. От една страна,  Рейян ще се опита да заглади вината си пред Миран, а от друга - ще се разочарова от собственото си семейство след всичките лъжи.
Разбирайки, че Елиф е отишла в конака Шадоулу, Азизе ще загуби контрол. Поредният сблъсък на двете семейства в конака Шадоулу, кой знае защо, ще накара Азизе да направи труден избор. В това време постепенно се разкрива истинското лице на Гьонюл, която е сигурна, че този път Миран няма да прости на Рейян. От своя страна, Рейян иска да покаже на Миран, че те стават по-силни, само когато са заедно. Когато намира Миран, който се е скрил в миналото на майка си, за да облекчи своята болка, неочаквана истина ще промени хода на събитията.

Това е коректен превод от руски. Много ме заинтригува неочакваната истина, която ще промени хода на събитията.
Нямам търпение вече да науча истината. Както и повечето от вас.

студено в Мардин

нова снимка от серия 25 с надпис: Злобата на Азизе унищожава всичко наоколо в конака на Асланбей.

# 685
Да наистина каква ли ще е тази истина , че да промени хода на събитията Но нека , време е вече малко по-малко да се разкрива цялата история

Днес 12.12  Ебру ще участва в церемония за да  получи награда в  град Газиантеп Не разбрах повече подробности , но мениджърът и пътува натам

Altin baklava film akademisi май ще ги дава наградите. Филмов фестивал има там

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 12:31 от KrasiAnna

# 686
People CouplekissВиждам голо рамооооо People Couplekiss

# 687
People CouplekissВиждам голо рамооооо People Couplekiss

Деси, тогава виж и костюма на младоженец на Миран.
Скрит текст:
С две думи, щяло да има флашбек-мечта, нещо от сорта на "Ако всичко беше различно". Ако Миран не беше тръгнал, или се беше върнал по-бързо Blush

Ебру в Газиантеп

"Израснала съм с жени и винаги съм се борила."
"Нямах си никого, винаги съм била сама. После имах шанса да срещна Абдуллах Булут..." Heart

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 15:42 от Еванджелин

# 688
Реших, че ще има сдобряване, както си трябва

Още една

Все пак май ще има любов

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 20:50 от dessince

# 689
Прекрасни са един до друг , знам , че се повтарям, но няма такава двойка . Не знам как става , гледала съм и други сериали и филми , но тази химия, магия , огън е несравним. Вече съм съм сигурна , че успехът на сериала не е в сценария . Вече почти съм сигурна , че има нещо между тях . Това ', че нямат общи снимки, че странят един от друг е точно заради това. Абе има нещо гнило в Мардин и Сандра го подозира 😉

Общи условия

Активация на акаунт