Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 366
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Скрит текст:
А и много подозрително е това как Азизето е станала снаха в конака Асланбей. Много загадки.

Hands Plus1
Това също е интресно наистина. Кой знае и там какво ще излезе.

Ами Ярен каква злобарка се извъди - дали няма нещо общо с Азизе? JoyJoyJoy
И това е възможно ако се окаже че джихан е общ син внучка ще и се падне 😁😁😁

JoyJoyJoy значи има шанс от тази клонка да има издънка ; ))))
А такова й се полага най-много на Азизе и да останат двете с Ярен да се гледат сами Joy

# 661
Тигаса, каква е връзката с Карата?

# 662
Тигаса, каква е връзката с Карата?
Сигурно, че промото за сезона не показва ясно как ще свърши сериала. Може и сценаристите, когато са правили промото да не са знаели какъв ще е финала.

# 663
Да, това имах пред вид. Трудно се разгадават промотата.

# 664
Добра вечер ,

Скрит текст:
 Това , което прочетох  е
 1. Снимките в колибата са с Миран , той отива там сигурно след  като научава за развода
      На сутринта пристига Фъро
     Рейан отива да  търси у Асланбей -там и казват , че много го е обидила , на излизане среща Фъро , пита и него и той и казва :Ти много нарани Рейан
    Има снимки на спомени у Асланбей с Дилщах
    Хазар отива в хотела и се среща с Миран .Моли го да не се развеждат с Рейан
    Миран му отговаря , че той не е взел това решение ,  а Хазар  

# 665
  • Варна
Сега се сетих - ами ако Ярен е разписала документите за развода, имитирайки подписа на Реян?
Както й се заканваше пак - хич няма да е изненада.

# 666
Е, там си беше черна любов, тук е любов, която се ражда от отмъщение. Няма основание да се мисли, че трето поколение ще бъде жертвано. Няма да има лош край според мен.
Аз друго си мисля напоследък за тайнствения помощник. Чак не знам дали да го кажа на глас. newsm78 Според мен, дядото в 3-та серия имаше нещо общо с Азизе. Упорито се криеше от нея на площада на .. безчестието.След това обаче ми се струва, че сценаристите взеха някакъв завой, особено със Зехра. Да не вземе да се окаже, че  Дилшах все пак е спасена от някого и онзи общ гроб с Мехмет е фалшив. Embarassed Ако дори Азизе не знае, че в дома на Дилшах живее свидетел на случилото се, а този някой знае, нещо натам ми вървят нещата. За живи роднини на Дилшах старицата нищо не спомена. Странното е и, че Насух не получава писма, а явно той е убил Мехмет.

# 667
Нито бабата от селото спомена за близки, нито на черно - бялата снимка имаше други деца. Явно няма брат или сестра.

# 668
Много силен епизод! Перфектна игра на всички и най-вече на Акън!
Зехра все повече затъва като майка и съпруга. Само как категорично каза на Рейян, че тя е принудена да живее с тях и да подпише за развода!!! Единствената й грижа е Рейян да не разбере, че има др. биологичен баща. Защо така настървено брани тази лъжа, сигурно с нея  прикрива още по-голяма такава от миналото си .В последния кадър как само стискаше рамото на Хазар, чак кокалчетата й побеляха.

Аз мисля, че човекът който помага на Рейян и Миран е другата сестра на Азизе или брат й, а защо не и двамата!?

Хайде сега лека нощ на тези, които още не са си легнали и успешна нова седмица Heart

Но си спомням, че в предишни епизоди от втория сезон Зехра иска да разкрие истината на Рейян, че Хазар не й е биологичния баща, но пък Хазар се дърпаше!

# 669
Ще научи ли Миран цялата истина за майка си?

Репортаж от Чили за старта на Вятърко и интервю с Акън Sunglasses

Минах го с транслейта, за да сме по правилата Wink

Запознайте се с Aкън Акънозю, турския Крисчън Грей Stuck Out Tongue Winking Eye

Тази неделя нов турски телевизионен сериал дебютира на националните екрани и с него дойде нов турски пулс, който завладя сърцата ни. Говорим за «Hercai» и неговия главен герой, красивият  Акин Akinözü.

Продукцията, излъчвана от TVN, беше пълен успех и се повиши с 30% рейтинга на канала, обръщайки внимание не само на историята на Миран Асланбей , но и на човека, стоящ зад този отмъстителен герой.

Херкай обичаше зрителите

В социалните мрежи веднага забелязаха привлекателността на актьора, в допълнение към очевидната му прилика с Джейми Дорнан , който даде живот на известния Кристиан Грей във филмите.

Искате ли да знаете повече за Akin Akinözü? Казваме ви, че главният герой на „Херкай“ е на 29 години и е не само хубаво лице, но и изучава приложна математика в Калифорнийския университет.

Младият мъж измерва 1 метър 80 , има повече от 2 милиона последователи в Instagram и чак в „Херкай” той се издигна до славата в Турция и по света. «Този герой е много важен за мен. Именно проектът и  персонажът ме накараха да се съблека и да предизвикам себе си да действам, повече от всеки ”, каза той пред турския вестник Aksam.

В друго интервю за портала Esquire Turkiye Акин подчерта различията с Миран, например, по въпроса за отмъщението. Не е така, например с любов. По това актьорът разпознава, че си приличат.

" Ако не сте страстен, ако не рискувате всичко за човека, когото обичате, ако логиката се препречи, тогава това не е любов и не сте човек, който обича", каза той .

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 15:36 от Еванджелин

# 670
Най- накрая да видим малко и Реян да гони Миран а не само той нея , че вече ми омръзна един и същи диалог. Между другото аз продължавам да мисля че Азизе е Айше , но времето ще покаже...

# 671
Девойки Hug Не ни пуснаха фраг днес Grinning

Чакайте да ви развеселя с малко клюки. След последните трогателни тоалетчета на Рейян, феновете изразиха бурното си възмущение, че крият такава физика в такива чували. Пуснаха хаштагове, например - #hercaistilistiistifaetsinlimonsatsınonurluyaşasın - стилиста на Херджай да подаде оставка, да продава лимони и да живее достойно Joy
Някои от тях попаднаха в тренда дори Joy

Спомени от Урфа Sunglasses

# 672
Наистина няма нов фраг. Нямат заснето ли, нещо редактират ли...
Днес би трябвало да е озета.

# 673
Ахмет Каякесен влиза в Херджай, сигурно го помните от Забранената ябълка и Чукур.
Интересно, в каква роля? Да не е кандидат за сърцето на Ярен Grinning

# 674
Мисля си новото попълнение да не е брат на Рейян по баща.

Общи условия

Активация на акаунт