Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 382
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Мен пък ме смущава тази жена
https://www.youtube.com/watch?v=YgsQQgj6Byk

zagj , мисля, че си права. Тази жена не е Азизе. Има нещо различно в погледа и не само, че са малко по-зелени, по-притворени и няма торбички, но сякаш са други очи. Аз не бях гледала трейлъра за 2 сезон, но си е така - смущаващо е...

# 646
Азизе остана сама в конака Асланбей, всички се обърнаха против нея вече. Дори Фъро не й вярва.
Най-заблуден все още е Миран, да видим докога ще е така. Как ли ще му обясни Азизе, защо са взели насила Дилшах за снаха?

Азизе е в трейлъра, няма съмнение. Друг е въпроса, че може би са направили паралел с миналото. Бебето може да е Миран, може да е Гюнеш, а може и двамата.

# 647
Мен пък ме смущава тази жена
https://www.youtube.com/watch?v=YgsQQgj6Byk

zagj , мисля, че си права. Тази жена не е Азизе. Има нещо различно в погледа и не само, че са малко по-зелени, по-притворени и няма торбички, но сякаш са други очи. Аз не бях гледала трейлъра за 2 сезон, но си е така - смущаващо е...

Първоначално и аз помислих, че жената не е Азизе, но бенката над горната й устна, трудно ще съвпадне с такава на нейна сестра. Отделно, ако това е сестра на Азизе, не може да е толкова млада. Според мен са направили някой компютърен трик и са подмладили Азизе.

# 648
  • Варна
Като сте се върнали на трейлърите за сезона, Ярен и Фърат май : ))))) ще са заедно

Азизе си е, но явно по-млада. Не знам какво искат да покажат с това. Първоначално реших ,че ще вземе детето на Миран и Реян и сигурно ще избяга. Но пък щом е по-млада може просто да са показали ,че е взела Миран.

Друго не можах да разбера аз - Миран държеше бележка и сравняваше почерка на  майка си с тетрадката.
Каква беше тази бележка? Първо ми се стори ,че е онази, която получи Реян, но някак не се връзва логиката.
Може ли Дилшах да е жива?
Дали Ханифе не беше в стаята на Реян? Тя знае най-много. Може ли тя да е решила да се обърне срещу Азизе. За да влиза така спокойно в конака, трябва да е някой в обкръжението. Но пък сянката беше сякаш на по-висок човек и повече на мъж ми приличаше.

# 649
Боби, Миран сравняваше надписа на гърба на снимката на майка му, която му е дала Султан.
Човекът в стаята беше мъж. Поне аз така го видях с къса коса.

# 650
  • Варна
Мери - мерси, замислих се дали има някаква бележка от майка си, но това със Султан ми се губи. Ясно къде е било.
И на мен така ми се стори - с къса коса, но то на сянката , ако е вързана косата пак ще изглежда като къса . . . и даже леко начупена беше, като на Миран, но не беше той със сигурност.  Обаче много смело се намъква в стаята и много умело се изнизва.

# 651
Когато бяха при Филипос, мъж беше този, който каза, за Махмут.

# 652
Когато бяха при Филипос, мъж беше този, който каза, за Махмут.

Да, така е, но и двамата (този в стаята и този при Филипос) са само изпълнители. Дали ги праща жена или мъж, не се знае.

# 653
А и много подозрително е това как Азизето е станала снаха в конака Асланбей. Много загадки.

# 654
  • Варна
А и много подозрително е това как Азизето е станала снаха в конака Асланбей. Много загадки.

Hands Plus1
Това също е интресно наистина. Кой знае и там какво ще излезе.

Ами Ярен каква злобарка се извъди - дали няма нещо общо с Азизе? JoyJoyJoy

# 655
Утре по график трябва да има фраг.Ама снощи беше първия...

# 656
Бебето,което Азизе взема като млада сигурно е синът на Султан.

# 657

Hands Plus1
Това също е интресно наистина. Кой знае и там какво ще излезе.

Ами Ярен каква злобарка се извъди - дали няма нещо общо с Азизе? JoyJoyJoy
И това е възможно ако се окаже че джихан е общ син внучка ще и се падне 😁😁😁

# 658
Разследване на фенове - Хазар е без халката си?!

Бебето,което Азизе взема като млада сигурно е синът на Султан.

Взима го от люлката, която е правена за Миран, не мисля че е бебето на Султан.

# 659
На "Кара севда" промото за 2-ри сезон беше тримата -Кемал, Нихан и Емир във вода лежат с гръб обърнати един към друг. Кой да предположи, че двамата ще умрат накрая.

Общи условия

Активация на акаунт