Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 399
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
KikaDer, много се радвам да те видя в темата  Hug

А пък Акън типично по мъжки - даде всичко от себе си в името на изкуството.
Обърнете внимание на 4:02 мин на клипа, когато се отделят един от друг и камерата се завърта - на Акън му потреперва брадичката. Ебру, не ми изглежда обаче чак толкова персонално впечатлена.
Joy Joy Joy

dariVale, аз пък мисля, че много даже е впечатлена. Акън досега и даваше разнопосочни сигнали, а това много интригува. Ние жените сме едни такива същества, като ни гонят бягаме, а като спрат се питаме не бягах ли много бързо. Simple Smile Ебру милата се опита да овладее този страстен порив , на къде ти... Поне сега няма да се съмнява, желае ли я и колко я желае Simple Smile

Еви, неее, не само пръстчето под коланчето. Той Акън е искал цял да се пъхне под роклята, но всичко си има някакви граници Simple Smile Обвързан мъж е все пак... Simple Smile

# 61
Добро утро момичета, ми то голям огън е било снощи. Ей този Джем е голяма работа , от слабия Ангел на Акън прави хит. Още не мога да спра да се смея на фезиономията му след целувката. Сандра трябва да има нерви колкото дъното на казан , за да издържи. Голямо мачкане на устни беше , почти до френски го докараха. Добре ,че Ебру се държи ,че досега да скочили в някоя плевня. Момчето определно е хлътнало, но съм сигурна ,че Ебру не би се възползвала от това. Макар ,че и тя доста опъва снага и бухва устни като е около него .... Нямам търпения да  видя превода .

# 62
Не че някой много се вълнува от рейтинга, аз все пак да го публикувам. Simple Smile

SOMERA: 28,13 ⬆

Total: 8,81 (+0,55) ⬆
AB: 5,61 (+1,07) ⬆
ABС: 7,64 (+0,78) ⬆

# 63
# 64
Ама фраг не са пуснали.

# 65
Joy Joy Joy Joy Joy

Еви, ние разбрахме че положението отново е в ситуация, но с нищо не можем да помогнем. Не, че не искаме... Simple Smile

Предупреждавам, не е за хора с деликатна душевност!
https://sun6-16.userapi.com/c853420/v853420008/15047b/fSt6iynAHyc.jpg

tigasa1, явно ти си от малкото хора които са забелязали, че не са пуснали фраг Simple Smile Рускините се шегуват, че ще преснимат заснетото, та за това не го пускат.

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 12:02 от nedlen

# 66
Хазар дали ще умре

# 67
  • Свети Влас
Надявам се, само Ердоган да не ги глоби, заради целувката !

# 68
Според мен няма логика Хазар да умре, не са разбрали, че са баща и син. А и Тейян сигурно ще си помисли, че Миран му е направил нещо и не би му простила, ако умре

Не знаеше на коя планета е

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 13:42 от dessince

# 69
Привет, привет!
И ОСКАР за най-добра целувка печели.................... Миран или Акин /да се разберат помежду си Simple Smile/.

Много коментари, снимки, стоп кадри и т.н. , Нямат изчитане и изглеждане.
На мен ми харесват всички... и повторенията също Wink

Сега на по-трезва гледане за N-ти път си мисля, че може Акън и Джем да са се разбрали по мъжки насаме,  Миран да действа твърдо и както му идва отвътре. Ебру остана като леко изненадана след края на целувката, а по време на нея наистина ръката й на бузата му, беше с цел леко отблъскване. В моменти леко го стопираше и с устни. За сметка на това ръцете на Акън я притискаха силно към него и чак имаше напрежение в пръстите и кокалчетата му.
"Професионално" изпълнение направи Акън, много "професионално" Wink

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 14:17 от mery_poppins1

# 70
Ебру наистина изглежда малко стресната , но като се замисля - жена да се целува така в турското кино е малко притеснително. Тя изглежда модерна, сободна и съвременна жена , но предполагам ,че възпитанието и е строго по отношение на морала. А и ако и харесва Акън , предполагам това допълнително я е изпънало. Може би това,че няма и голям опит с подобни сцени в киното също повлияват. Въпреки всичко, добре се е получила сцената. Сега разбрах , защо пръста му е под коланчето - голямо вълнение. Пръстите му бяха силно впити в гърба на Ебру Yum

# 71

Много хищно постъпи Акън с Ебру, но като го гледам как е пребледнял разбирам, че и на него хич не му е лесно. Чак устните му са пребледнели. И като се сетя къде е отишла тази кръв...мани, мани. Направо да се чуди човек за завиждане ли са или за съжаляване.

# 72

Много хищно постъпи Акън с Ебру, но като го гледам как е пребледнял разбирам, че и на него хич не му е лесно. Чак устните му са пребледнели. И като се сетя къде е отишла тази кръв...мани, мани. Направо да се чуди човек за завиждане ли са или за съжаляване.

Smile Satisfied Yum

Къде е отишла?! В релефа Simple Smile

На първата снимка горе в ляво, какво ли си мисли - Малеййййййййй, оттече Сандра!

# 73
https://www.facebook.com/simonelul/videos/3184875788251624/

Ако е вярно написаното под клипа:

Р. Какво направи преди малко...
М. Аз нищо не направих, ти направи...

И на това, ако му вика НИЩО Миранчик Wink )))))))))

Скрит текст:
Ако ме научи някой как да слагам направо клипа, а не линка, браво ще му кажа Simple Smile

# 74
https://twitter.com/nevarbundayani/status/1190633040533434368?s=21
Акън, куче и Сандра. Вървят малко като непознати
https://www.facebook.com/simonelul/videos/3184875788251624/

Ако е вярно написаното под клипа:

Р. Какво направи преди малко...
М. Аз нищо не направих, ти направи...

И на това, ако му вика НИЩО Миранчик Wink )))))))))

Скрит текст:
Ако ме научи някой как да слагам направо клипа, а не линка, браво ще му кажа Simple Smile
Не отварям клипа, и не знам как се слага клип, ако не е от youtube

Общи условия

Активация на акаунт