Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 411
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Фрагман щели да пуснат чак във вторник Head Band

Над два милиона гледания на "И какво като се целунаха?", и № 1 в тренда Sunglasses

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

След 4 часа барабар с рекламите гледане на отвращаващ епизод /не за мен, за друг е такъв Simple Smile / и  великото прозрение  "И какво като се целунаха?", следва екзистенциалния въпрос "Какво ново от тази целувка?" !!!
Какво ли не правят хората за да спечелят 5 минути внимание Simple Smile )))))))))))))))))

# 92
Ей го е как се реши проблема с отмъщението. Бащата умря, сега Шадоолу няма да убие Шадоолу. Бабет е тоално прецакана относно основната цел на съществуването си. Остава само да покажат кой наистина затри Хазар, а Рейян и Миран щастливо да си народят сюрия дечица

# 93

Кравното падало, сърцето спряло, адреналин, сърдечен масаж. Рейян вика на Миран, че той го направил. "Баща ми е невинен!"После Миран казва на Фърат, че Хазар Шадоулу е умрял. Гьонюл казва, че бабата я нямало, Елиф няма да навреди на никой, или Султан, или Миран го е направил.
Накрая Миран крещи, че не е искал да стане така.

# 94
Не ми се вярва Хазар да умре. Не се разбра, че Миран му е син. А и Рейян няма да повярва на Миран, след като той няколко пъти заплаши Хазар, че ще го убие.

# 95
И аз не вярвам Хазар да умре. Кома, амнезия или инвалидност очаквам да му отредят сценаристите. И въпреки, че Азизе е в Карс,  мисля че неин човек участва в инцидента с Хазар.

# 96
И аз си мисля, че Хазар няма да умре.
Защо ми се струва, че може Фърат да го е застрелял, а Елиф да го е видяла

# 97
Няма да умре, разбира се.
Разправят, че е паднал сам, докато е прескачал дувара Grinning Нещастен случай.

# 98
Нещо не ми остава време да започна серията, но не си давам Хазар. Малко му е глупавичък героят, но Миран ще загуби много и не е справедливо, ако без да го опознае се затрие баща му.

# 99
Това в момента не е най- актуалното, но дава яснота поне за това, че Фърат е Асланбей.

# 100
Щеше да има снимки със сбогуване с екипа, както Ръза и др. актьори от др. филми. И аз не мисля, че ще е последен за актьора епизод.
А Есма казваше на Хазар"ДЕТЕТО МИ", но остават недоизказани думите ѝ.

# 101
Няма да умре, разбира се.
Разправят, че е паднал сам, докато е прескачал дувара Grinning Нещастен случай.

Версии много, но ще чакаме петък.

Странно ми се видя, това че са махнали хората, които са пазели горе и са ги сложили пред вратата /Есма го каза на Хазар/. Отделно Хазар имаше наранявания по лицето, все едно се е търкалял или са го били. Все ми се струва, че Азизето е организирала всичко /тя вече подозира Есма и е разбрала, че е дала писмо на Хазар/ и затова отиде в Карс, за да не я заподозре Миран. Причакали са горе Хазар, направили са му засада, пребили са го, взели са писмото и са го метнали през стената в двора на конака.

п.с.
Може и Султан да го е организирала, че каза на Гюна, че цял ден е обикаляла Мидят.

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 21:03 от mery_poppins1

# 102
Ама и Миран почувства това, което и Хазар. Да те обвиняват за нещо, което не си сторил.

# 103
  • Варна
И на мен не ми се вярва да умре Хазар. Ще прецакат филма така.
Същото си го помислих - сега Миран ще види какво е да те обвиняват за нещо, което не си направил.

# 104
Честно ,омръзна ми  от простотията на Миран  ! Въобще не заслужава Рейян  , да  стои до баба си ,да си го манипулира както му е приятно вече ,може би ....
Само крещи като изоглавен ,ще си скъса гласните струни ...Божеее,млад човек , образован , в кой век живее ?
Рейян макар и не  образована е къде ,къде по напред в живота  от него . напразни са усилията ѝ той да погледне малко по встрани  ...Жалко !
Повече подхожда  да  е син на Джихан , защото чуят ли нещо ,което  им оттърва ,веднага "запяват" . На Джихо му трябваше да чуе измислената  от Азизе история  , да види беса  на Миран  и веднага да стовари всички несполуки  на гърба на  Хазар ....
Какъв е греха на Насух бей !?!?!?!

Общи условия

Активация на акаунт