Hercai/Вятърничав по ATV Тема 9

• 98 502
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Наистина е много лошо като човек много реши да си повярва . такива си осатават е един хит - песен , един филм или 1-2 сериала . Малко познавам творчеството на Джан Яман - няколко серии от Пълнолунието , сега гледам вечер от време на време по БТВ Птичката ( не е моят филм , мразя преекспонирани комедии ) , но от Джан очаквах да се държи даже по- умно от другите , точно защото е адвокат ( те всички турски актьори са с образование , ама си викам юристите боравят добре с думите ) .Но къде ти , явно вниманието на фенките му изпиха акъла ... А наш Акън е в другата крайност - пак неправилно се държи . Това ,че се дистанцира от останалите сигурно го е чул в Щатите .Там големите звезди така се държат, за да се отдадат на образа  - чула съм за Дензъл Уошингтън например . Но наш Акнчо много хляб има да изяде да го стигне .Струва ми се ,че се превръща в чехльо или пък и него звздната болест го повали , или пък може и да го е страх да не попадне под чара на Ебруша , кой знае .. . Можете и да не се съгласите с мен ,ама от двамата Ебру и Акън ,аз на нея по и вярвам като игра . Акън с неговия Миран само навиква като луд . Бас държа ,че след Вятърния Ебру ще направи по-успешна кариера . Желая същото и на Акън , ама трябва да стане по-приветлив , какъвто впрочем беше .
За мен химията м/у партньорите е много важна - или я има , или не .Това не значи ,че трябва да се желаят сексуално ( аз това разбирам под либидото ,за което говори Джан Я. ) , просто да има нещо нажежаващо във въздуха , това нещо зрителят го усеща подсъзнателно .За сега го има тук , дано Акън не провали нещата .

# 526
Той Джан, че направи гаф направи, но затова пък обогати речника на много потребители в социалните мрежи с нови думи. Освен това наля много вода в мелницата на турските журналисти. От сега нататък като интервюират някой от двойка със силно изразена химия ще питат например: "Какво мислите за думите на Джан Яман, че е необходимо либидо за да е успешна една двойка в сериал." или "Във вашата двойка има ли високо либидо" или "Вие сноб ли сте или не сте" Simple Smile Рускините пишат, че турските журналисти и чувството за такт са две паралелни вселени. Но за съжаление се оказа, че това важи и за някои турски актьори.

Исках да ви покажа, но изгубих снимката. Исмаил е рожденик тези дни и съпругата му беше го изненадала с торта, като филмова лента. Последния кадър беше от ŞuursuzAşk. Подкрепя жената съпруга си, не е като намусеното Ленче... опс, Сандриня.
Еви, Исмаил има един неуспешен опит с Вилдан Атасевер. Така че и Акън има време да прави грешки и да ги поправя. Simple Smile

# 527
Да видим днешният фраг накъде ще ни насочи!

# 528
И аз мисля, че на Зехра и изкривиха образа, вероятно заради личните й прекрасни причини и поради това евентуалното излизане от сериала.

# 529
Здравейте Hug
Според мен Зехра и преди  беше малодушна и егоистична. За да опази тайната за биологичния баща на Рейян, тя остави дъщеря си да бъде подложена на физически и психически тормоз в семейство Шадоулу. И когато Рейян на своя глава се омъжи за Миран, тя пак само и повтаряше да го остави и да се прибере в къщи. Къде да се прибере  в "топлите обятия" на дядо и или в приятната компания на Ярен и Хандан. Изобщо не коментирам това, че години наред е наблюдавала тормоза спрямо дъщеря и и не е предприела нищо. Така че за мен има логика в развитието на образа и. От малодушни хора чакай големи предателства.

Мрачният, но смел и лудо влюбен Миран...

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 09:29 от nedlen

# 530
Здравейте Hug
Според мен и Зехра преди  беше малодушна и егоистична. За да опази тайната за биологичния баща на Рейян, тя остави дъщеря си да бъде подложена на физически и психически тормоз в семейство Шадоулу. И когато Рейян на своя глава се омъжи за Миран, тя пак само и повтаряше да го остави и да се прибере в къщи. Къде да се прибере  в "топлите обятия" на дядо и или в приятната компания на Ярен и Хандан. Изобщо не коментирам това, че години наред е наблюдавала тормоза спрямо дъщеря и и не е предприела нищо. Така че за мен има логика в развитието на образа и. От малодушни хора чакай големи предателства.

Напълно съвпада с моето мнение за Зехра. Очаквам още лъжи и тайни да крие не сама от другите, но и от Хазар.

# 531
Да си припомним лятото и топлите взаимоотношения между Ебру и Акън. Не знам, професионализъм ли е, симпатия ли е или пък либидо, но беше толкова хубаво...

# 532
Добро утро, момичета Hug

Според един блогър, който следя и пуска спойлери, на Пеперудите нашите ще вземат следните награди:

Най-добра женска роля
Най-добро дете актьор
Най-добра двойка в сериал
Най-добър сериал

Дали е вярно, в неделя вечерта ще видим Blush

Поздравявам ви с този откъс от първи епизод, направо от 1 минути и 40 секунди пуснете Blush
Вълшебна музика, вълшебни герои... Спомних си, защо се влюбих в този сериал Heart

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 10:57 от Еванджелин

# 533
Еви, Two Hearts
За мен първите 4 епизода от първият сезон са топ
А това е моят любим момент, напереното петле Миран

# 534
Деси, на мен любима ми е сцената пред конака, аз съм споменавала. Като я закара до Шадоулу и почука на вратата Grinning

Сега не намирам откъса, ама... Ако на някой му е лесно, да го сложи, да плакнем око Heart Eyes

# 535
# 536
  • ... да усещаш мириса на море ...

от 2:02

пак пред вратата Wink

# 537
Благодаря за хубавите клипчета! Но да се върнем в настоящето. От преди няколко минути:

Няма с по- добро качество. Извинете Simple Smile

# 538
# 539
Добро утро, момичета Hug

Според един блогър, който следя и пуска спойлери, на Пеперудите нашите ще вземат следните награди:

Най-добра женска роля
Най-добро дете актьор
Най-добра двойка в сериал
Най-добър сериал

Дали е вярно, в неделя вечерта ще видим Blush

Чудесни награди , дано излязат верни !!!
А съм най-любопитна за наградата сериялна двойка Да видя Акън какви ще ги натвори Yum
Някак си имам чувството , че и родата  ще е там Stuck Out Tongue Closed Eyes
А по поздравите разбирам всички защо сме тук Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт