Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 2

• 21 718
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
Фейсбук групата се вижда като я търсиш, но е заключена и ме може да се види кои са членовете в нея. Чак когато си одобрен и си вътре, можеш да видиш кой реално членува.
Има и друга, която е заключена и само ако сте в приятели на админ може да ви добави. Аз пробвах с 2 момичета, но настройките ми на фейса са такива, че ако нямам общи приятели с някого, не може да го добавя в приятели, нито той мен. Та не стана аз да ги добавя. В нея сме 4 момичета, другите ако се разпознаят могат да пишат и да я развият, ако имат желание.

Може ли да ме ориентираш какво е името на ФБ групата? Ще се радвам да се присъединя и там. Мерси предварително Simple Smile

# 286
И аз съм с ниско кръвно. То по принцип си ми е около 80/50, а сега съвсем се е снижило. Пия повече айрян, с мноооого сол.

# 287
  • Варна
Юнски бебета 2020 е групата.
За всички, които питат за тази група. Не искам да звуча гадно, но задавате, въпроси за неща, които сме обсъждали и то днес. Simple Smile Моля,четете преди да питате, нека не изписваме темата само с въпроси "Как е името на ФБ групата?", "Ето така е" "Ааа ,ами приемете ме" и прочие... И не се заяждам, просто си има и лични съобщения за тези въпроси, а този въпрос  за фейсбук групата се задава поне за 4-ти път!

# 288
А по повод на фейсбук групата щом излиза при търсене могат ли приятелите ти да видят, че си в нея или какво пишеш? Защото с другата отчетна на сина ми имаме фейсбук група, но е скрита и при търсене не излиза, а членове могат само дансе добавят с имейл покана.

Момичета изписаха ми папаверин обаче се оказа ,че са го спряли и сега не знам какво да си взема , а не мога да се свържа с лекеря 😂😂 много съм в шок
Но-шпа може да вземеш.

# 289
Момичета, с огромно съжаление ви казвам, че моята бременност приключи. Днес бях на преглед, сърчицето беше спряло. Пожелавам на всички, здраве, щастие, безкрайно търпение и прекрасни бебчета на финала. ❤️😘

# 290
Момичета, с огромно съжаление ви казвам, че моята бременност приключи. Днес бях на преглед, сърчицето беше спряло. Пожелавам на всички, здраве, щастие, безкрайно търпение и прекрасни бебчета на финала. ❤️😘
Много съжалявам! За жалост го има този риск, особено в началото. Случва се. Следващия път всичко ще бъде наред. Успех! Hug

# 291
Кураж и напред.И аз съм го изпитала,но не се отказах и имам принцеска вече на 4г.

# 292
И аз съм с ниско желязо, а кръвното по принцип ми е ниско. Въпреки, че от 4 месеца пия Сорбифер/ желязо на таблетки/, предписани от ендокринолога, няма резултат.

# 293
Честито на чулите сърчица! Heart
Попи, съжалявам, миличка! Бъди силна! Cry
И аз днес да се отчета набързо, че се записах за ЖК и имам дата за БХС. Каквато съм хипохондричка, нз как ще издържа толкова време. Grinning Лека вечер от мен момичета!

# 294

Бъди здрава и ти! И нека скоро пак видиш двете чертички, а по-нататък и здраво бебче ❤️ Вярвам, че просто не е бил моментът! Бъди силна!

# 295
Poppy, много съжалявам да прочета това. Sad
Пожелавам ти следващия път да е скоро и всичко да е наред!

# 296
Попи, бъди силна и здрава!  Животът е пред теб и ти желая от сърце съвсем скоро чудото да ти се случи и да гушкаш пухкаво бебе. Каквото и да се каже в този момент,  няма да утеши болката ти,  но мисли положително!  🍀

# 297
Благодаря ви момичета, за съжаление го изпитвам за втори път и този път съм по-добре. Всичко ще е наред, вярвам

# 298
  • Варна
Ооо Попи, много много съжалявам! ❤

# 299
И аз изразявам дълбокото си съжаление Попи 😔😭

Общи условия

Активация на акаунт