Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 2

• 21 725
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Стоилкова,,  лежане и спокойствие!  Всичко ще бъде наред!  Мисли САМО положително! 

Диди_26, и ти мисли положително!  Ако чожеш да направиш нещо,  то е да си спокойна и да вярваш,  че ще стане най-доброто!  Силата на мисълта е нещо велико!  Не чети и не мисли глупости!!!  Излишно е!  Няма две еднакви бременности,  бъди спокойна,  за да създадеш условия на бебето да се развива.  🍀

# 271
Диди, възможно ли е да си била с по-късна овулация?
При миналата ми бременност, плодът изоставаше с две седмици от самото начало, до раждането. Роди се 3.100, съвсем нормално бебе, но аз си знаех, че няма как да отговаря на седмиците при 28 дневен цикъл, при положение, че моят беше близо 40 дни.

# 272
Здравейте,може ли да се присъединя в групата във фейсбук и как е името и!?

# 273
Stoilkova12 мисли позитивно, дано всичко да бъде наред! С предишната брвмвнност и аз лежах два пъти за задържане.
Didi_26 не чети толкова много и не сравнявай, ако си с по-дълъг цикъл или си била с по-късна овулация е напълно нормално да има разминаване. При мен с предишната бременност имаше повече от седмица разминаване, а бебето се роди 1 седмица преди термин напълно здраво 3200гр.

# 274
  • Варна
Здравейте! Simple Smile Бих искала и аз да се присъединя към темата. Simple Smile Бременна съм в 6с.6д като термина, по приложение ми е 26.06.  на 01.11 ходих на преглед за установяване на бременността - чу се и сърчице. Simple Smile Втора бременност ми е и имам момиченце на 5г. 8м. Simple Smile Напоследък имам проблеми с кръвното (ниско ми е), като снощи беше 104/45. Вчера на обяд щях да припадна - много ми причерня и ми заглъхнаха ушите. Сигурно около 10 Мин ми беше така, дадоха ми айран и се пооправих. На някоя друга случвало ли се е това? Като цяло до сега всичко е ОК, не съм повръщала все още, но тези дни ми се гади от време на време. На 15.11 ще ходя отново на преглед, за да се запиша вече на Ж.К.
Желая на всички лека бременност и здраво и пухкаво бебче около термин. Simple Smile

# 275
Здравейте. Днес бях на преглед и се чу сърчице. Отговаря на 6 г. с + 2 дни.
Диди от опит да ти кажа, забрави за нета. Просто приеми, че някои неща не зависят от нас. Ако имаше нещо притеснилно лекаря щеше да ти каже. Аз също все чета, все искам да знам, все искам да съм подготвена и да имам план б и си докарах страхотна тревожност и хипохондрия с това четене нон стоп. Не си е работа. Недей.
Добре дошли на новите момичета и честито на всички чули сърчица. Знам, че има доста момичета, които утре са на преглед. Стискам палци Hug

# 276
Диди, възможно ли е да си била с по-късна овулация?
Да, ПРМ на 13.09. овулация евентуално на 1 или 2-ри 10. засечена с тестове. Различна продължителност имам 28-34 дни. Докторката и тя каза, че забременяването е настъпило по-късно и затова се получава разминаване.
Kaylinnn, честито сърчице! Flowers Hibiscus Hug От тук нататък, искам само хубави новини  да пишеш Simple Smile

# 277
Здравейте! Simple Smile Бих искала и аз да се присъединя към темата. Simple Smile Бременна съм в 6с.6д като термина, по приложение ми е 26.06.  на 01.11 ходих на преглед за установяване на бременността - чу се и сърчице. Simple Smile Втора бременност ми е и имам момиченце на 5г. 8м. Simple Smile Напоследък имам проблеми с кръвното (ниско ми е), като снощи беше 104/45. Вчера на обяд щях да припадна - много ми причерня и ми заглъхнаха ушите. Сигурно около 10 Мин ми беше така, дадоха ми айран и се пооправих. На някоя друга случвало ли се е това? Като цяло до сега всичко е ОК, не съм повръщала все още, но тези дни ми се гади от време на време. На 15.11 ще ходя отново на преглед, за да се запиша вече на Ж.К.
Желая на всички лека бременност и здраво и пухкаво бебче около термин. Simple Smile

Цял живот съм с ниско кръвно,  нищо не помага - кола, айрян, шоколад. Единственото ми МИГНОВЕНО спасение е : лъжичка сол под езика. Не е толкова ужасно колкото звучи. Буквално за 10 минути забравяш за неразположението. Опитай Simple Smile леко бременеене

# 278
И аз съм с ниско кръвно - моето нормално е 100/70. От както съм бременна три пъти ми е падало и ми е ставало лошо, последния път беше 80/50 и не знаех къде се намирам, добре че ММ беше вкъщи да ме спаси 😆
Както bonibon_ e казала и на мен най-бързо ми помага сол.

# 279
И аз в групата на нискокръвните. ММ ще ми подари апарат за кръвно днес. Напомням ви да си следите и хемоглобина и желязото, че и те при бременност могат да паднат и до доведат до причерняване и припадане.

# 280
Момичета изписаха ми папаверин обаче се оказа ,че са го спряли и сега не знам какво да си взема , а не мога да се свържа с лекеря 😂😂 много съм в шок

# 281
  • Варна
Преди първата ми бременност бях с ниско кръвно, през цялото й време - с нормално. Даже някъде 2 год. след като родих се задържа така. Сега явно няма да е нормално. Grinning Ако пак ми прилошее ще пробвам варианта със солта. Благодаря ви, момичета! Simple Smile

# 282
  • София
И Аз съм с ниско кръвно. Освен това имам таласемия и хемоглобина, желязото и б12 са ми ниски. Чаках моята хематоложка да се премести в Токуда, но още не работи по ЗК и се чудя да я чакам ли или да търся друга. С първата бременност тя ме спаси, правиха ми вливания и инжекции и от 80 родих със 110 хемоглобин.

# 283
И аз съм с ниско кръвно, б12 и желязо. Чудна работа. Вики сподели име на хематоложката в Токуда. Чувала съм и аз добри отзиви за една, но не се сещам името. Някакво турско име беше май Thinking

# 284
  • Варна
И аз съм с нисък хемоглобин, за което разбрах миналия месец. Желазото ми е добре, но хемоглобина ми е нисък и ендото ме изпрати при хематолог, за да провери дали нямам някоя от вроденоте анемии, но аз така и не успях да отида, защото бяхме половин месец извън Бг, после бях на лекции и сега бременността и не съм ходила.
Може ли да обясните, защо е важно хемоглобина да е добре? На бебето ли вреди като е нисък или какво?
П.С:  моето кръвно също е ниско, но лекарите ми казват, че е нормално да е по-ниско, почти всички жени били с ниско кръвно. Винаги са ми казвали да не се притеснявам

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 15:52 от Lemons

Общи условия

Активация на акаунт