Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 2

• 21 725
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
bonibon_ и аз отидох да чуя сърчице, пък те се оказаха две ❤❤

Didi_26 и christiana_ и аз приемам Л-тироксин за регулиране на ТСХ и в петък ще ходя да пусна изследвания да видя как е. Както christiana e писала ако е здрава жлезата се регулира само по време на бременност - с предишната го следихме всеки месец и сега пак, започнах в месеца преди да забременея.
Didi_26 пусни си изледвания възможно по-скоро, защото при бременност ТСХ се покачва и може да ти е излязло от границите, а е хубаво да е между 1 и 2.

Meldim моите наблюдения са, че на всички се прави БХС.

# 256
Не се притеснявяйте,  ако електронните калкулатори ви изчисляват някаква г.с,  а при прегледа се види друго. Това не е защото бебчетата изостават или избързват,  а защото продължителността на цикъла ни е различна,  съответно овулацията е по различно време,
оттам е "възрастта" на бебетата.  Бебенцата си знаят добре и се справят чудесно в коремчетата ни  - на нас ни е лошо,  лежим, повръщаме и тн... А представяте ли си на тях... Кооолко "работа" имат всееки ден да си образуват органи,  нервна система,  телцее... Ехеееее,  те са едни работливи пчелички 🌺

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 00:17 от bonibon_

# 257
  • Plovdiv, Bulgaria
Фейсбук групата се вижда като я търсиш, но е заключена и ме може да се види кои са членовете в нея. Чак когато си одобрен и си вътре, можеш да видиш кой реално членува.
Има и друга, която е заключена и само ако сте в приятели на админ може да ви добави. Аз пробвах с 2 момичета, но настройките ми на фейса са такива, че ако нямам общи приятели с някого, не може да го добавя в приятели, нито той мен. Та не стана аз да ги добавя. В нея сме 4 момичета, другите ако се разпознаят могат да пишат и да я развият, ако имат желание.

# 258
Момичета аз от вчера съм в болницата за задържане прокървях и сега съм на системи и инжекции мн ме е страх но каквото Господ е решил това ще е лек ден на вас

# 259
Стойлкова, дано всичко е наред!
Диди, и аз съм същата - без симптоми на бременност и чаках 22 дни до първия преглед и също ми казаха - една седмица по- малко ембрионче.
Ама няма какво да направим, освен да се опитваме да не се безпокоим. Според мен измерванията им няма как да са съвсем точни. Simple Smile
Мен ме викат след 2 седмици пак. Имах 1000 въпроси, дори записани, но нищо не попитах.

# 260
Стоилкова, пожелавам ти всичко да е наред!
Кристиана, как е името на групата, която мога да намеря? Може би трябва да добавим тази информация в първи пост.
Момичета, не се притеснявайте за по-малките бебенца. Два дни е нищожна разлика, нали се сещате, че ако ръката на АГ трепне и с половин милиметър, сметки са се изменили тотално. Два дни изобщо не бих ги мислила за отклонение.

# 261
Stoilkova12 стискам палци всичко да е наред, кураж и мисли само положително.

Аз мисля да посетя Доктор Марков за ранна фетална морфология. От мои приятелки съм чувала само положителни мнения. Трудно се записва час при него.

Оставям телефон на клиниката, ако някой се интересува.
МЦ "Марковс" 0899 130 550 и 02/946 0795

И аз съм с близнаци и таткото е много доволен Simple Smile и той е близнаци. Термин 12.06.2020

# 262
  • Plovdiv, Bulgaria
Юнски бебета 2020 е групата.

# 263
Stoilkova,не се притеснявай,аз с първата бреченност до 3ти месец бях на легло с кървене и в болница.Инжекции по 3 пъти на ден ,напрамо бях на решето.Но-щпа,дуфастон ,магнерот пиех.Всичко ще е наред ,повече почивка докато отмине криничният период

# 264
Тази сутрин имах възможност да разгледам по-подробно изследването от снощи и не съм убедена в положителния развой на събитията за моя случай конкретно Sad Жълтъчното мехурче е 6мм, а трябва в 6г.с и 2 дни да е малко по-малко. В колона "изследвания" на амбулаторния лист пише, че размерът на ембриона (CRL) e 2мм , а на снимката 3мм. За тази седмица и дни трябва да е поне 4мм и нагоре. (от моя рисърч). Търсих снимки подобни на моята с моите размери и 2-3 жени на английски и български бяха писали, че бременността не е била успешна и е приключила 7-8г.с. Disappointed та сега се готвя за най-лошото... На 18-ти или 22-ри мисля да отида пак на преглед за да видя дали ембриончето расте.. но честно казано в момента няма според мен светлина в тунела... Тъжно ми е, добре че работя в администрацията и съм сама в офиса, та да не ми гледат хората тъжното изражение. Съжалявам, че ви се оплаках и не искам да стряскам другите мами с по-малки ембриончета. При тях ситуацията може да е коренно различна! Тези дни ще посетя и ендокринолог.

Стоилкова, стискам палци всичко да е наред! Flowers Four Leaf CloverNature Sparkles

Между другото, къде е brin de muguet? Помня я, понеже тя първа ми отговори, когато се похвалих в предната тема.

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 10:40 от Didi_26

# 265
  • Велико Търново
Да се запишем и ние, първа бременност с две сърчица в 6г.с+5 и 6г.с+6. След 3 седмици сме пак на преглед. Терминът ми по снимките е 27 юни. Иначе аз пия Лтироксин, фолиева киселина, дуфастон и но шпа. Пожелавам на всички успешна бременност и много положителни емоции, въпреки неразположенията Blush

# 266
  • София
Момичета аз от вчера съм в болницата за задържане прокървях и сега съм на системи и инжекции мн ме е страх но каквото Господ е решил това ще е лек ден на вас
Стискам палци всичко да се развие по възможно най-добрият начин за теб и бебчо и скоро да сте вкъщи! Щом си в болница, значи си в сигурни ръце! В коя седмица си?

Девойки, аз също членувам в тайната група, но или тя трябва да се отключи за малко, за да ви добавим, или трябва да пробваме да дадете e-mail и така да ви добавим, ако някоя иска - нека пробваме.

Honey mama - аз се записах при Марков. С първата бременност бях при него на втората морфология и съм доволна Simple Smile

Честити сърчица и добре дошли на новите майки!

# 267
  • Варна
Stoilkova, дано всичко е наред!

Ехееее, какво стана този юни месец бе, много близначета много нещо! Simple Smile Много ви се радвам бе, момичета! Heart

Диди, не се разтройвай така. Все си мисля,че ако има нещо нередно лекарят трябва да ти каже. А това с четенето и сравняването на информация от интернет - не го прави! Толкова са индивидуални нещата. Сега, докато сме бременни сме малко по-чувствителни и се стресираме от най-малкото. Не го търси сама това "най-малкото"... Дано всичко да е наред Heart

# 268
Здравейте , слънчеви мамчета , приемате ли нови членове Blush
Да се представя , казвам се Пепи от Хасково на 36 години, имам едно прекрасно момче на 6 години и преди два дни разбрахме че си имаме две чертички. Минах на преглед засега само се констатира бремеността, термин около 01-02.07 но мисля че ще е по - раничко.
С предната бременностт тук във форума създадох много приятелства и контакти , както и прекрасни моменти, но за съжалени не съм влизала от доста време и съм затрила профила.
Надявам се и тук да събера същите приятни моменти както преди 6 години.
Пожелавам лека и безпроблемнна бременост на всички и ще се опитвам да бъда достатъчно активна
Усмихнат ден на всички :*

# 269
Lemons, благодаря! Heart Така и смятам да направя - да спра да чета, защото още повече ще се духам.
Аз съм от хората, които държат да са информирани за важните неща по темите, които ме интересуват и винаги правя предварителен рисърч. До някъде цялата информация в интернет може както да ти помогне, така и да ти навреди, това го установявам в последно време, особено щом се касае за здравето. Нещата са индивидуални и идентичен с твоя случай може да има едно развитие при теб и друго при друг човек.
Сега ще си чакам да минат двете седмици до другия преглед и ще се надявам на коледно чудо. Може пък нещата да не са в толкова черни краски, колкото си ги представям. Единствено ще задържим казването на свекърите (днес мислехме да е с ММ, още преди прегледа вчера), пра бабата и дядото и приятелите за началото на Декември евентуално. Така или иначе за момента нищо друго не мога да направя. Ще се включа, ако има някакво развитие.
Успешен ден на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт