Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 2

• 22 108
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
На мен са ми казвали познати, че винаги около датата за цикъл са имали болка, през всичките 9 месеца от бременността. И другото, което знам е, че при бременност яйчника няма общо - не те боли той, болят те връзките, които свързват матката с мускулите, от разпъването е. И мен ме боли отляво, не е постоянно, само при определени пози, движения, при мен подозирам, че е от дебелото черво, защото малко по-трудно ходя до WC напоследък.
Ако те притеснява нещо, върви на лекар, не се колебай!

# 391
Възможно е и някой нерв дa е ,зaщото болкaтa преминaвa и към крaкът . Рaботя и нa cтудено ,петък беше aдcки cтуд във фaбрикaтa и изобщо cе чудя дaли дa ходя точно cегa тези cедмици когaто е нaй риcково 8,9 г.c.

# 392
Веси здравей, не се притеснявай , аз съм също с болки и то на моменти по-силни. Като лежа и като ме заболи най-вече от ляво ми изтръпва бедрото , случвало ми се е 2-3 пъти , преди 3 дни бях на лекар и всичко с ембриончето си беше наред. Каза че уж са нормални болки и да си пия ношпато , но то не ми помага особено и си търпя болките , понякога даже имам контракции болка като при менструация , но тя е за 3-4сек и отминава, имам тежест все едно са ми вързали камък и една тъпа болка. Общо взето това е и аз много се притеснявам , да не би да е спонтанен аборт , изобщо не знам има ли симптоми , а кървене изобщо не съм имала и съм в 8г.с и 4дни

# 393
Добре дошли на новите момичета!
Веси не се шашкай толкова, може да е някой нерв, може да е от разтягането на матката.. не винаги болката означава най-лошото. Щом минава и към кракът според мен е нерв - пази се повече, щом си на студено помисли до кога е удачно да работиш.
Тялото ни е подложено на изключително много промени, това за него е направо шок, матката като се разтяга се усеща дискомфорт, отделно притиска и други органи и нерви - нормално е да имаме от време на време леки неразположения и болежки, не мислете винаги лошото. 😉

# 394
Здравейте момичета,мога ли да попитам какъв е реда за добавяне в групата във фейсбук.Намерих 2 ,пратила съм рикуест,но не съм приета все още втори ден.
Профилът е Нико Христов.
Благодаря!

# 395
Здравей Veselina.При мен също имаше била в ляво .Първоначално помислих ,че е яйчник .Болката не беше остра.По скоро тъпа  и неприятна.Все едно имаше нещо заседнало там дълбоко и си болеше.Нош-па не ми помогна,почивка на легло също.Болеше и при движение и по време на покой .Това беше доста засилено около 4-5 дни .В последствие поизчезна ,но сега тези дни пак се появи.Много е неприятно,дразнещо и стряскащо.Ще попитам при следващият преглед от какво може да е ,защото и аз се притеснявам.До колкото до сънът....и при мен е доста неспокоен.Събуждам се поне 2 пъти и трудно заспивам после.През деня спя като зайците Simple Smile 15 Мин и съм като нова.

# 396
Блaгодaря ви момичетa, дaно вcичко дa е нaред🤗🤗🤗

# 397
Дано да , точно за такава тъпа болчица говоря и тя не е през цялото време обаче не минава с ношпа и се чудя много дали не е заради неродовното ходене по голяма нужда , Веси ако си по-рано на преглед питай и сподели 😂😂 че аз съм чак на 21ви хихи или обратното разбира се. Шашкам се и аз обаче не мисля че е нещо страшно успокоявам се по някакъв начин

# 398
Хей момичета не се притеснявайте,щом ви понаболва значи вс е ок и е нормално.Аз какво да кажа като гърдите омекнаха и нямам никакви симптоми в 9г.с  съм,а до преди 5 дни имах болезнени и подути гърди.Много се притеснявам,знам че темата е дискутирана мн.пъти имам 1 спонтанен и 1 мисед.На преглед в четвъртак но до тогава ще полудея

# 399
Момичетa aз cъм В Aнглия и тепървa чaкaм aкушеркaтa дa ми cе обaди зa чac,з първия cкaн ,който е към 12 г.c . Тоеcт cлед четири cедмици нaй рaно и не можете дa cи предcтaвите кaкво изпитвaм кaто имaм болки и знaм ,че cегa не могa дa рaзберa дaли вcичко е нaред. Тaкa ,че чaкaм вие c болките дa cподелите кaк е минaл прегледa.🤗🤗🤗

# 400
Аз днес влизам в 11та седмица и от петък насам ми е добре. Спря гаденето, повръщането, световъртеж, точно както и с предната ми бременност, буквално изведнъж. Не искам да се притеснявам, че е станало нещо лошо, мисля си само хубави неща.

# 401
Аз също от време на време имам краткотрайни тъпи болки, но все си мисля, че защото не мога да ходя редовно до WC. Голям проблем ми е това с тоалетната.
Въпросът ми е малко смешен, но мислите ли, че напъните в WC-то при запек може да навреди на ембриончето?

Последна редакция: нд, 10 ное 2019, 18:58 от Mardinna

# 402
Ако положението стане много страшно, може да пробваш със свещички Ева Кю. Само те ме спасяваха миналата ми бременност, АГ ми ги беше изписала.

# 403
Да.Колко познато е всичко.Докато чаках теста 10 дена(след трансфер съм) постоянно търсих признаци.Болки в гърдите,болки в стомаха... постоянно се питах дали теста ще е положителен.Сега дори и след него всичко продължава по старо му Simple Smile :като ме боли нещо защо ? Като не ме боли пак защо ? Еййй няма угодия.Dombi_88  не се притеснявай.При мен един ден има напрежение в гърдите ,друг няма.За вас незнам но докато не усетя ,че почне да рита Simple Smile няма да мирясам хахахаха

# 404
Че и като почне да рита , ще е ама защо рита толкова много , ама сега защо спря , ама спи ли 😂😂😂😂😂😂 лелееее ритна ме само два пъти днес какво ли е 😂😂 ей не е смешно че и аз съм паника ама просто като се замисля наистина си умирам от смях

Общи условия

Активация на акаунт