Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 2

• 22 135
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Момичета и аз така съм се "разкрасила" с пъпки, които точно като при Мистик са големи, червени и болезнени. През пубертета и до скоро бях с хубава чиста кожа, а сега ме е срам да се покажа пред хора.
Иначе вчера и днес не ми се гади вече толкова и за пръв път от седмици се наядох като човек. Grinning

# 136
Момичета и аз така съм се "разкрасила" с пъпки, които точно като при Мистик са големи, червени и болезнени. През пубертета и до скоро бях с хубава чиста кожа, а сега ме е срам да се покажа пред хора.
Иначе вчера и днес не ми се гади вече толкова и за пръв път от седмици се наядох като човек. Grinning
Чакам го и аз с нетърпение този момент. Сутрин ме е страх вече да си мия зъбите, че хич не ми понася нещо. Ти в коя седмица си Пламъче?

# 137
Не съм само аз явно, не че е много утешаващо, но си е друго да знаеш, че не се случва само на теб Grinning
Аз утре съм на преглед, нямам търпение отново!

# 138
В 9 г.с. + 4 дни съм, Кайлин. Предните дни ми беше много кофти и едва днес успях така добре да се нахраня.
Мистик, стискам палци за утре. Да споделиш как е минало. Моят преглед е чааак в четвъртък. Тъкмо след малко ще ходя до личната за направлението за ЖК.

# 139
Ох и аз чакам с нетърпение д спре гаденето и повръщането.Не мога нищо да задържам, гади ми се и от водата даже, но аз съъм така седмица преди очаквания МЦ.Сега съм в 8+3 и имам чувството че от 2,3 дни става все по силно и по гадно.Незнам кога ще спре но го чакам с нетърпение.А относно пъпките имам адски много и ме е срам и да изляза.

# 140
  • Varna, Bulgaria
Здравейте. С малко страх се записвам при вас. От Варна, на 30 г., първа бременност с термин по калкулатор 23.06.2020 г. Записвам се със страх, защото имам предишни неуспешни бременности, след инвитро съм и се водя рискова. За сега обаче всичко е наред. Бях на преглед на 30.10 и видяхме две бебчета и сърчица. Имам леко кафеникаво зацапване та по цял ден лежа.
Да питам майките от Варна ориентирахте ли се за гинеколог, който да ви следи ЖК? По ЗК или платено?

# 141
  • Варна
Здравейте и добре дошли на новите мамчета, които се включиха тези дни Simple Smile Flowers Hibiscus
Май много маймунки на клона сме за 08.11 Grinning - Ще бъде емоционален ден в нашата групичка Heart
Аз имам известни терзания днес и сутринта бях по институциите да се занимавам с тях, относно майчинските в последствие и много, много ме изнервиха навъсените лелки в НАП. Има ли някоя от вас ,която е безработна и как ще реши проблема с майчинството? Да ми пише на лично, да обменим опит малко, че съм доста объркана какво точно да направя. Simple Smile
Елица, аз също съм от Варна и от доста време ходя при Петинка Цветкова, тя ще ми следи и бременността, но по-нататъка за раждане къде и  кой не съм мислила още. Ти при кого си?

# 142
  • Varna, Bulgaria
Здравейте и добре дошли на новите мамчета, които се включиха тези дни Simple Smile Flowers Hibiscus
Май много маймунки на клона сме за 08.11 Grinning - Ще бъде емоционален ден в нашата групичка Heart
Аз имам известни терзания днес и сутринта бях по институциите да се занимавам с тях, относно майчинските в последствие и много, много ме изнервиха навъсените лелки в НАП. Има ли някоя от вас ,която е безработна и как ще реши проблема с майчинството? Да ми пише на лично, да обменим опит малко, че съм доста объркана какво точно да направя. Simple Smile
Елица, аз също съм от Варна и от доста време ходя при Петинка Цветкова, тя ще ми следи и бременността, но по-нататъка за раждане къде и  кой не съм мислила още. Ти при кого си?
Аз ходя при Жасмин Костов в Майчин дом. Мислех да съм ЖК по ЗК, но там се доплаща и май по-изгодно идва да си платено.

# 143
И аз момичета с вас.Първата бременвост желана 6 месеца чакана еуфория от самото начало.Сега изненада хахах,мъжа ми не реагира по никакъв начин да не кажа че се уплаши малко.Има дете на 13г от 1вия брак и момиче на 4г от мен .Сега 3то.Та така и аз се изненадах но вече започвам да се чуствам наистина бременна хахах

# 144
Хилоу мами.
Добре дошли  на новите юнски майки.
Аз какво да кажа ,глад мори добитъка буквално...ставам сутрин глад. По обяд в 2 вече треперя . Никога не съм била с такъв неистов апетит. Не ям теста ,като количество също не е много храната,но гладът е брутален.. много се въртя вечер, голяма мъка ми е..😒 почти не усещам че съм бременна ,но това мятане вечер е кошмар. Все още  не мога да спа да на лявата страна . Имам 2,3 пъпки но като преди цикъл и то на слепоочието в косата.  Иначе съм като пиян руснак. С такива червени бузи ...корема ми порастна за 1 седмица буквално все едно съм  4 мес. Може и повече ... На 15 ще.съм в 9та седмица и 1 ден.  Тогава съм  на тонове ,предполагам че ще пусне и всички изследвания и ще чака направление за ЖК,При следващото посещение. 
За девойката от Варна - аз също се следя във Варна, в Аджибадем ситиклиник при Мария Желязкова .
Още не съм казала на работа ...
Поздрави 💛🌸🌸

# 145
Изтървала съм, че има нова тема и се чудя и мая защо не пишете. Simple Smile Simple Smile

Благодаря за прекрасната тема!
Още 2 дни до 1-я ми преглед, без търпение останах вече. Дано да се възнагради с добри новини.

# 146
Добре дошли на новите момичета! Лека бременност! Simple Smile
Аз след два часа чакане пред кабинета на личната, успях да се сдобия с това прочуто направление за ЖК и ми направиха кардиограма, по препоръка на гинеколога ми.
Дано по-бързо да идва четвъртък, че нямам търпение вече.
Фифиана, стискам ти палци за първия преглед. За мен той беше много вълнуващ. В коя седмица ще си тогава?

# 147
Момичета, как сте с тютюнопушенето? Адски и непоносимо трудно ми е... Може би ако ми беше лошо щеше да е по лесно...

# 148
Добре дошли на новите момичета! Лека бременност! Simple Smile
Аз след два часа чакане пред кабинета на личната, успях да се сдобия с това прочуто направление за ЖК и ми направиха кардиограма, по препоръка на гинеколога ми.
Дано по-бързо да идва четвъртък, че нямам търпение вече.
Фифиана, стискам ти палци за първия преглед. За мен той беше много вълнуващ. В коя седмица ще си тогава?
Благодаря ти! Ще съм или 6 с. 6 д. или 7 с. 1 д. Аз съм с по-кратък цикъл /25 дни/ и може би 7.1.  е по-вярно, но не съм сигурна. Simple Smile Първи ден на последен цикъл 19.09.2019.
Ако някой иска, моля да ме просветли кое е вярното при 25-дневен цикъл.
Успех и на теб! Flowers Four Leaf Clover

# 149
  • Sofia, Bulgaria
Караджова88 днес ми е 3 ден без цигари. Припалва ми се честно казано, особено когато съм свиршила нещо вкъщи и седна да почивам, навик винаги сипвам чаша кока кола и паля цигарата. Сега и газираното не е ок та пия сокове и хрупам солети:satisfied:. Да ви кажа като видях положителния тест веднага се измерих и вчера пак та +2кг за 2 седмици. Пак вървя към +30кг на финал😤

Общи условия

Активация на акаунт