Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 2

• 21 719
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Ох Попи много съжалявам.Пожелавам ти скоро едно прекрасно бебче.

# 301
Попи, много съжалявам за случилото се. Желая ти скоро отново да видиш двете чертички и този път да стигнеш успешно и леко до края! 🍀

# 302
  • Plovdiv, Bulgaria
Попи, съжалявам и аз. Следващият път да е до финал!

Отговорила съм на въпросите които се задават днес за тази група във фейсбук. Както Lemons писа, страница две напред назад да видите, няма да е лошо. За тези групи пиша сигурно за 5ти път. Наистина ще е хубаво да се сложи името в следващата тема на първата страница.
Името на групата е - Юнски бебета 2020, групата се вижда като я търсиш, но не може да се види кои са членовете, докато не си вътре. Има и още една група, тя е скрита, не се намира с търсене, но в нея сме 4 момичета. Аз лично не мога да добавям никой, някой днес писа че е вътре и може да се пробва, с имейл -аз търсих дали няма някъде такава опция, но не намерих. Но пък не знам има ли смисъл от толкова групи.

# 303
Попи, съжалявам! Пожелавам ти да преминаваш през това за последен път и следващата бременност да е до финал!

# 304
  • Varna, Bulgaria
Попи, събирай сили и търси причина. Аз не стига, че съм с поликистоза, но и след забременяване след стимулации имам два спонтанни аборта и една извънматочна бременност, при която се наложи операция и отстраняване на тръба. Направихме генетични и имунологични изследвания и се оказах с доста завишени NK клетки освен всичко останало. Направиха ми едно вливане преди пункция и едно преди трансфер. Днес ми излязоха резултатите от поредните изследвания и се оказва, че отново са завишени. В понеделник отивам за поредното вливане. Силно се надявам да успеем да овладеем това, след като знаем причината и този път да задържа бебетата.

# 305
  • Sofia, Bulgaria
Попи много съжалявам. Преживяла съм мисед и аз, знам колко е тежко. Всичко ще се нареди, не се притеснявай. Бих те посъветвала да пуснеш едни генетични и имунологични изследвания. При мене ново 20, сега някаква миризма ме гони постоянно, на нещо чисто като на препарат, обаче е толкова ужасно непоносима чеее Scream

# 306
Попи, съжалявам за това през което преминаваш! Желая ти скоро да гушкаш твоето пухкаво бебче Flowers Four Leaf Clover

Честити да са чутите сърчица и винаги така да радват мама и тати HeartHeartHeart

# 307
Попи , това е ужасно. Всичко ще бъде наред не се тревожи
Аз от както влезнах в 8г.с постоянно имам болки режещи долу и доктора ми каза , че това е нормално защото матката иска да го изхвърли и просто да пия обезболяващи и да си почивам. Ужасно е , почти през целия ден е това

# 308
  • Sofia, Bulgaria
Попи , това е ужасно. Всичко ще бъде наред не се тревожи
Аз от както влезнах в 8г.с постоянно имам болки режещи долу и доктора ми каза , че това е нормално защото матката иска да го изхвърли и просто да пия обезболяващи и да си почивам. Ужасно е , почти през целия ден е това
Наистина ли лекар ти каза такава глупост? Astonished  Бодежите и прерязванията се получават от разтягане на сухожилията който придържат матката, съответно при нейното нарастване сухожилията се разпъват и от там ние усещаме неприятните болки.

# 309
Да за жалост наистина това ми каза и аз наистина го повярвах , но те са някакви режещи болчици като с игла боцкания и някви много са странни не мога да ги опиша точно.

# 310
Ако организмът ти иска да изхвърли бебето, на този етап най-вероятно изобщо нищо няма да усетиш, най-много контракции, които са като менструални болки, но не и боцкания като с иглички. Тези бодежи се получават от растежа на матката.

# 311
Аз пък не разбирам какво толкова се притеснявате за тази ФБ група. Достатъчно потайна е,но и да види някой, че сте член, какво толкова?!? Не сме престъпници все пак, а просто жени,споделящи опит. Смятам, че форума е много по-разконспириращ. Всеки може да влезе и да чете какво се пише в темата.

# 312
Добро утро ,
Попи съжалявам да го чуя, но вярвам че съвсем скоро пак ще те зарадват двете чертички Heart
Мен ме е пипнал някакъв вирус , носа ми е тапа , взех и да кашлям.
Аз съм на консултация чак на 18ти ще полудея чак до тогава, на прегледа миналия ден се установи само че има бременност , има вероятност да са 2 бебенца, но АГто ми каза , че много често се случва едното бебе да не се развие и тъй като беше много рано за всичко , седим и чакаме, пък след 2 седмици ще имам повече новини .
Изписаха ми дуфастон , фолиева и Биозин мама. Обаче много ми се спи , едва се вдигам сутрин да закарам детето на градина.
Иначе аз намерих групата и се включих .
Айде хубав ден от мен и се радвам на всяка хубава новина която пишете.
А кога се правече БХС в коя седмица , божке всичко съм забравила все едно съм раждала преди 100 години , а беше преди едва 6 Grin

# 313
  • София
И аз съм с ниско кръвно, б12 и желязо. Чудна работа. Вики сподели име на хематоложката в Токуда. Чувала съм и аз добри отзиви за една, но не се сещам името. Някакво турско име беше май Thinking
Д-р Гергана Николова. Страхотна е! Мен преди ме лекуваше в Св. Иван Рилски, но уви, преместила се е.

Ето малко инфо защо е важен хемоглобинът - https://www.namama.bg/article/jeliazo-prez-bremennostta-i-karmeneto--tablica/

Аз имах доста трудно раждане и съм сигурна, че ако не бях с анемия щяха да се решат на секцио, но там кръвозагубата е дори по-голяма, а моят дори тогава не беше в норма.

Попи, много съжалявам Sad Бъди силна! Не знам какво да ти кажа, не мога да си представя болката ти! Пожелавам ти в съвсем скоро време да имаш здрава и щастлива бременност с пухкав финал!!

Стоилкова, как си ти? Овладяха ли положението?

# 314
Здравейте, мамчета, вчера бях на първи преглед .Надявах се да чуя сърчице, но се оказа рано .Потвърдено е вече-бременна съм🤗🥰❤ ,вс е наред ,да не се притеснявам.В 6с 5д.. И от 2 -3 дни ми се гади от храна ,приемам само плодове и мляко, студено ми и е, топло ми е.Ама ММ😂 е виновен като му поръчах нещо и той малко измрънка, че мн далече ..а аз му казах ,че сега детето се обиди и не иска нищо 😅😉😋🥰🤗. .нямам търпение до декември, за да чуя и най-сладинкото  туп-туп 😍🤗☺️.Притесни ме ,обаче факта по отношение на работодателите, че нещо не ме защитавало на този етап и ако им съобщя сега ,могат да ме уволнят .Вярно ли е ,според вас ?А относно групата във фейс а, на мен ми излизат 3,в коя да вляза ?Успех на вс и само хубави новини 🥰🤗💝

Общи условия

Активация на акаунт