Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 2

• 22 083
  • 725
  •   1
Отговори
# 480

....
Приложението фея също предсказва момиче.

Къде в приложението се вижда пол?

Аз мисля, че ще имам момчета (знаете чакам 2 💃)  винаги съм искала момичета,  но сега мисля, че ще са момчета,  изобщо не ми минава през ум за девойки...

И аз ще правя пренатест в СелГенетикс и ще имаме пол още в началото следващия месец 💃

# 481
Аз нямам никакви усещания за пола. Всички, които знаят говорят за бебето в мъжки пол Grinning Този календар също показва момче. Аз винаги съм искала и мислела за момче, когато започнахме опитите обаче някак почнах да мисля за момиче. ММ предлага до последно да не знаем пола, само че аз не мога да издържа, много ми е любопитно и нямам търпение за първи предположения на ФМ другата седмица. Grinning

# 482
Ние вече имаме момченце и се надявам сега бебетата да са момиченца, не че толкова има значение, да са живи и здрави... ама много ще ми станат мъжете вкъщи иначе 😆

# 483

....

Къде в приложението се вижда пол?

Аз мисля, че ще имам момчета (знаете чакам 2 💃)  винаги съм искала момичета,  но сега мисля, че ще са момчета,  изобщо не ми минава през ум за девойки...

И аз ще правя пренатест в СелГенетикс и ще имаме пол още в началото следващия месец 💃
В менюто на приложения, на 2 стр., китайски календар. Но не знам колко е вярно за близнаците, може да са от двата пола. 🥰

# 484
Аз също го имам приложението  фия и като пробвам няколко пъти ми показва ту момиче ту момче. По едно кафе или капучино  не е проблем. Аз понякога пия и малко кола защото усещам че ми  става зле и не е от това че трябва да хапна нещо. И с предишните ми деца съм пила кафе пак в същото количество и след 6 месец и малко алкохол. Не Мисля че по някакъв начин  съм им навредила  или им се е отразило .

# 485
Момичета имате ли вече предположения за пола на бебитата 🥰 много ми е интересно какво мислите имате ли някакви предположения
Аз съм се настроила за момиче, но гледам много, много да не го мисля...
Не помня качих ли го този календар или не... Но ето пак.
пол на бебе
В това предложение къде пише какво предсказва , че и аз го имам

# 486
Добро утро, момичета! Как сте днес?Kissing Heart Аз вечер ставам до тоалетна поне по три пъти и като се събудя към 5, после няма заспиване... Само се въртя в леглото. Кукуряк от рано... Хаха

Във връзка с предположенията за пол, аз все си мисля, че ще е момче. Въпреки, че нямам абсолютно никакви предпочитания. Само се моля всичко да е наред и да е живо и здраво.

Еве13, добре дошла сред нас! Аз също съм на фраксипарин 0.4 всекидневно. Бия го в корема. Ти къде го слагаш? А получаваш ли синки?

# 487
Не си спомням с първата бременност кога ни казаха пола. Май беше към 4-5 месец чак Thinking Иначе и аз нямам търпение да разбера.
Вчера установих, че подуването на стомаха ми е от плодовете. По принцип не съм им фен,но сега се опитвам да хапвам, заради витамините и да не налитам на сладко. Но уви,  няма да е.
И аз да питам,къде в приложението Фея се гледа за пол?

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 09:32 от Desislava_SS

# 488
  • Plovdiv, Bulgaria
В пълната версия на програмата, в приложения- последното.

# 489
Добро утро и от мен. Wink
За пол на мен ми казаха, че ако трябва да гледаме по учебник ще е момче, заради пулса. Но било 50/50. 😄
Аз чакам преглед в петък и ако всичко е наред ще поразпитам за пренаталните тестове. Някъде по-нагоре говорихте за тях. Знам, че стават за около 2 седмици и показват и пола. Така че, живот и здраве, до месец и половина трябва да се знае какво сме! Simple Smile

# 490
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,
Направо завиждам на дамите който се наспиват бързо. Аз съм като парцал, спя до 09:30-10:00 и като стана все едно не съм спала. Енергията ми е равна на 0. Нощно време място не си намирам, постоянно се въртя. Придърпванията ниско долу, вече почти не ги усещам (хваща ме и мен паниката), но гаденето си седи почти целодневно. Относно пола, много ми се иска да имам второ момиченце, ама честно да ви кажа имам усещане че ще е момче (живо и здраво само да е, обаче никак не си представам да отглеждам мъж:dizzy_face:). Тази бременост до тук се оказа супер различна спрямо предишната. Песен пеех с малката (между другото вчера навърши 5год. почерпете се за нейно здраве Birthday), никакви неразположения нямах тогава. А сега буквално мисля че се разпадам и физически и психически (яко депресирана съм). Дали не е от това че си седя по цял ден вкъщи, пък и няма с кой едно кафе да изпия през деня. Абе не знам откачена работа. Поздрави и се пазете момичета.

# 491
  • Варна
Относно пола - първото ми е момиченце и някак си не мога да си представя второто да е момче. Simple Smile Но каквото - такова. Да е живо и здраво. Simple Smile

# 492
  • София
Китайският календар за първото ми дете не е верен, така че не му вярвам 😂 Аз също имам проблем с ходенето до тоалетната, от два дена се чувствам дискомфортно и ме боли корема, днес пия и ям круши и ще пробваш с горещ шоколад, дано има ефект, че ми е много неприятно. Иначе както писах скоро другите симптоми ми изчезнаха Sad, но съм си взела отпуск и сме на село тази седмица, така че се зареждам положително - много мързелувам, бабите ми готвят, с малката спим всеки ден по 2/3 часа, другата седмица не знам как ще вляза в работен режим. За пола май нямам претенции - да е живо и здраво само. С първото искахме с мм много момче, то дойде момиченце и сега нещо не си се представям като мъжка майка 😂 Дъщеря ми бързо проговори, проходи, Търпи на болка, не е изнежена, все си мисля, че момчетата се гледат по-трудно, защото вървят малко по-бавно. Пък и термина пак ми е юни, тоест имам дрехи да отгледам още едно момиче. Отделно ще спят в една стая й ще е по-лесно ако са от един пол и някакви такива мой си разсъждения, не че ще го върнем, каквото и да е Simple Smile)) броя дните до морфологията, с дъщеря ми в 13 седмица ми казаха пола, освен това всичко да е наред и на място. А и искам после да кажем най-накрая на каката за бебето, че тя много иска ❤

# 493
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз пък имам момче и много бих искала да е момиченце Simple Smile , но в крайна сметка живо и здраво да е, другото не ме интересува.
Понеже сина ми е  зимно бебе, дрехи всякакви имахме, сега това лятно ми се вижда супер лесно от към дрехи.. бодита с къс ръкав и е избутало лятото Grinning Имам си останали дрешки от малкия, които са универсални. Мисля, че ще мога да ползвам повечето неща във времето. Пък ако е момиче, с кеф ще накупя женски неща - винаги съм се захласвала по момичешките неща повече Simple Smile

# 494
Има ужасно сладки роклички с панделки за главата 😍😍😍 и всякакви такива розови неща много много яки

Общи условия

Активация на акаунт