Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 2

• 22 082
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Moмичешките неща са страхотни, толкова ги харесвам, има огромен избор. Аз искам момиче, по причините, които някой по-горе беше обяснил. Имам си вече едно, знам как се гледат, със стаите ще ми е по-лесно и все в този ред на мисли. А и най-важната, дъщеря ми иска сестричка Heart

# 496
  • Sofia, Bulgaria
Ох много се захласвах и аз по ленти за глава бебешки, едни такива кукленски, и като се роди малката накупих. Обаче то се оказа звяр не търпеше нищо по главата си:joy: намираше си начин и всичко се махаше, шапки, ленти, фиби... Сега на 5г. вече сама си ги слага да се фръцка. Забравих да ви кажа относно WC, онзи ден маникюристката ми (жена с 2 деца) ме посъветва при проблем с изхождането, сутрин в кафето по една лъжица сорово кокосово масло да слагам. Гарантиран бил резултата. Нямало мазен вкус даже било приятно. Аз проблем нямам, пия само сутрин по едно кафе с мляко и веднага съм във WC. Преди цигарката и кафето и отивам. Вече от 1-2 седмици не съм пушила, добре че не се отрази на изхождането.

# 497
Ние пък с ММ искаме момченце , не че ще го върнем де ама искам първото да ми е момче и после другото момиченце 😍 от много малка съм си представяла че ще имам син , висок строен хахаа 😂😂 ама каквото дойде

# 498
Здравейте, момичета!

Няколко дена бях много притеснена от бодежите, които имах след напъните във  WC. Бодежите ми продължиха 2 дена и днес реших да ходя на лекар. Слава Богу всичко е наред с ембриончето - даже е порастнало 1.80см и чухме отново сърчицето му.
Лекаря каза, че е често срещано болки в корема, но е възможно и да съм предизвикала от напъните. Изписа ми разхлабващо лекарство при случай, че положението отново се усложни.

Резултатите ми от токсоплазмата излязоха хубави и лекаря каза, че няма опасност за бебето и нужда от лекарство.

Пусках изследване и за ТСХ. Преди месец се беше увеличило на 4.3, а след 1м. прием на Еутирокс 50мг сега е 1.4 и ще продължавам за сега същата доза.

Добро утро. Вчера пусках Тсх ,тъй като в началото на бременността стойностите бяха 10.43. След 4-ри седмици прием на Еутирокс от 75м ,резултата измерен вчера 2.97м,което май пак е бая. Дозата сега ще е следната-делнични дни по 75м,събота и неделя по 100м😒😒😒.
Честно казано хем ми е терсене ,хем пък съм малко по-спокойна,защото се е повлияло от терапията...
Поздрави

Не се тревожи. Малко ти е дошла дозата, а сега след корекцията ще се регулира бързо ТСХ-то ти. Поне в момента си близо до желаните 2.5. Страшно е, ако е постоянно прекалено високо.
Преди бременност приемаше ли пак от еутирокса?

Legilimens Добре дошла и леко бременеене. Имаме 3 дена разлика с теб и аз съм в 8с+2д.
Дано най-скоро ти отмине повръщането. Чувала съм, че сдъвкване на малко суров джинджифил или смучене на бонбони с джинджифил действало добре при гадене и повръщане. Аз се справям с гаденето със солети и с газирана вода.
Mardinnaпиех по 25. Забременях с високо тсх около 11. Не си пиех хормона редовно и отговорно , защото отрекох факта,че жлезата ми не работи както трябва. Но признавам изтрещявам само при мисълта ,че може нещо да се случи..
Ommm Здравей 💓💓💓 да не очаквах, че ще падне така бързо ,съвсем близо е ,дано да е благополучно лечението. Аз преди да я срещна моята ендо,  минах през 4 5 тук в Бургас. Зарекох се повече освен до личната за направления и при моята от бебе докторка, която работи на частно, няма да стъпя при други. 
Късмет ми е че не повръщам.  Силно се надявам да не се обърнат нещата.
Нека да ви се похваля и аз . ММ ми поиска ръката миналата седмица от баща ми,на 27 подписваме. Ако ви кажа каква буца в булчинска рокля съм.... Ето една беремменая морска свинка ❤❤❤😉😉😉🌸🌸🌸

# 499
Честитооо , и ние се чудихме дали да подпишем , но ще си изчакаме да родя живот и здраве и да си направим сватба , дано. Иначе се чуватвам и аз като това морско свинче 😂😂 не знам за вас

# 500
  • Варна
brrrrrrr, Честито Heart
Да покажеш снимки после на бременная морска свинка в белая рокличка Grinning

# 501
brrrrrr, честито и от мен! Heart Има хора които отричат брака, но има нещо много специално в това любимият да ти поиска ръката и заедно да се вречете във вечна любов, пък било то и с подуто коремче Grinning

# 502
Както казват майките : дъщерята трябва да бъде достойна съпруга. И аз не харесвам припознаване от страна на бащата ,защото не е редно майката да е с една фамилия ,детето й с друга . И аз исках да имам сватба и да се направя токат на нея 😀😀😀,но уви сега ще ям само . А пък за църковния може и да ми се реализират плановете с поливането. Има време за всичко. Наистина ще съм много сладичка буца 💓💓🌸🌸🌸🧹🧹

# 503
Оооо, мислех,  че повечето сте с брак. Ние с ММ не сме и онзи ден ми предложи 😂 изненадах се,  защото беше многоооо хубаво.. Принципно след като съм бременна,  това някак мислех,  че ще го направим като проформа (и вероятно ще е само подпис),  но не очаквах истинско предложение и бижу...  Та се изненадах много приятно.

Момичета,  ужасно лошо ми е. Така не ми е било досега. Парцал съм,  без сила,  ноооон стоп ми се гади (така си бях и предните седмици),  но сега ми е още по-лошо,  появи ми се и на мен сърцебиене. Това физическо неразположение ми смазва психиката... Наистина се чувствам ужасно. Едва събирам сили да измия чиниите. Това не съм аз. Не искам да излизам,  не ми се говори с никого - просто им коства мн усилия,  а в момента си пазя малкото силички....

# 504
Добро утро, момичета! Как сте днес?Kissing Heart Аз вечер ставам до тоалетна поне по три пъти и като се събудя към 5, после няма заспиване... Само се въртя в леглото. Кукуряк от рано... Хаха

Във връзка с предположенията за пол, аз все си мисля, че ще е момче. Въпреки, че нямам абсолютно никакви предпочитания. Само се моля всичко да е наред и да е живо и здраво.

Еве13, добре дошла сред нас! Аз също съм на фраксипарин 0.4 всекидневно. Бия го в корема. Ти къде го слагаш? А получаваш ли синки?

Plamъche, в корема го поставям, но страхотно насиняване си докарах. По-лошото е, че от няколко дни имам и подутини, които стават червени и  много сърбят 🙁 . Консултирах се и започнах в ръцете, поне докато коремът се успокои. При теб как е положението?

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 12:42 от eve13

# 505
Бонибон и аз съм така вече съм в 9та седмица и не само че ми е лошо постоянно , не мога да изкарам кучето си на разходка нормална защото се задъхвам , като пияна се чувствам нон стоп. Просто е ужас не ми се гади постоянно примерно по някое време сутринта и вечерно време понякога , абе ужас е и само портокали ме оправят. Някаква адска умора имам спя по 12,13часа понеже не работя аз и просто умирам през останалото време , не мога да си свърша домакинската работа и нямам търпение да отмине

# 506
Момичета, така като ви чета, май хич не съм за тук. Твърде ми е рано, вие вече имате някакви изследвания правени, аз дори сърчице не съм чула още. Ще ходя в понеделник, на 18ти - реших така, за да е минало повече време и да не ме ръчкат повече пъти, ами само с един да решим въпроса, ако е възможно.
По сметки и изчисления от последното виждане с док, днес трябва да съм в 7г.с.+2д. ако расте правилно точката.
Ще видим в понеделник.
Аз като симптоми освен честото пишкане, затрудненото ходене до WC по голяма нужда и все по-честяващото гадене и отвращение към повечето храни .. май нямам други. Е, болезнени гърди също, де Rolling Eyes Придърпването в долната част на корема като че ли отмина, не е така често вече. Това дали е ок?
Нямам търпение да дойде понеделник и да видя дали всичко е наред, някак си хич не мога да го повярвам, вие вече за пол си говорите, а аз дори не мога да възприема, че съм бременна. Нямам причина да се психясвам, че нещо лошо ще стане, защото ми е за пръв път и няма как да знам, но ... имам толкова познати, с толкова проблеми, че наистина не смея да се зарадвам. Искам да чуя сърчицето, да се види ембрионче, докторката да назначи всички необходими изследвания и те да излязат окей ... Абе, искам да мигна и вече да съм в 4ти месец ако е възможно Smile
Относно трудностите с веце, атакувам с киви на гладно ... ще видим дали ще ми помогне. Ям мандарини като олимпиец, само от тях не ми става гадно, онзи ден един банан ядох цял час, защото при всяка хапка мислех, че това ще бъде ... Grinning
Плодове и зеленчуци засега ме оправят и някакви тестени неща, но мн мъничко, иначе ми присядат ... Не мога и да си помисля за манджи, меса и всякакви такива ... Mask
Страстен почитател на кока-колата съм, но съм я спряла, само понякога си позволявах, но открих че фанта портокал ми е много по-добре. Залъгва ми желанието за газирано, а и сякаш ми поспада гаденето от нея, чудесно съм си. Онзи ден имахме семеен празник и гаврътнах 4 кенчета Grinning Нямах и помен от газове....
Иначе кафе не пия, не ми липсва особено, само сутрин може би, защото не мога да се събудя лесно, но ... това да е кусурът.
Пия си Л-тироксин, към края на месеца съм за контролно изследване, да видим колко е спаднало ТСХ-то.
Това е от мен засега, ще се включвам живот и здраве пак след понеделник Simple Smile

# 507
Аз пък въпреки че съм чула и видяла всичко , като чета на някои момичета проблемите в другите теми и хора казвам ви наляга ме депресия ужасна , защото никога не знаеш какво може да се случи , просто е някакъв ад, и като почна да рева ММ ми се кара че чета , понеже ние имахме една загуба юли месец в 5та седмица бях и общо взето едни е такива терзания , ужасно . За това освен тая група почти други не отварям ама като погледна и прочета ей казвам ви няма спане

# 508
Meldim, аз си чета всякакви неща ако имам въпроси, пък и то моя мозък не можеш да го спреш да отива в нежелани посоки ... мисля си такива невероятни и далечни неща, дето сигурно никоя от вас не си ги мисли, щото сте нормални хора, а не луди като мен.
Аз съм си и хипохондрик ужасен, та .... сещаш се колко далеч отиват нещата.
Много съжалявам за загубата ви, не мога да си представя какво е Sad
Но пък от друга по-позитивна страна, след такова нещо всичко обикновено е наред, хората си имат и по 2 деца, така че може би с това се успокоявай.
Аз не рева изобщо за момента, по-скоро при мен е сковаващо чувство на страх и вътрешни притеснения, които само лекар може да разсее.

# 509
Brrrrrrr и Bonibon, честито и на двете! За мен, бракът е много важен! Нещо съкровено и много лично намирам в него. Основната клетка на обществото. Сигурна съм, че ще сте сладки булки, а и бебчетата ще са свидетели как мама и тате ще се свържат! Heart

Еве13, да и при мен се получават такива червени петна и много сърбящи. Даже ако си позволя да ги почеша и започват да приличат като нахапано от комар. Говорих с доктора да ги бия другаде, но той е на мнение да продължавам в корема за сега, поне докогато мога. Открих, че след инжекцията ако разтривам мястото на убождането поне 5 минутки няма синки или ако има изчезват много по-бързо. Може да опиташ. Аз разтривам с тампонче със спирт.

Bubbly, и аз много чета и все се притеснявам, все съм на тръни. ММ само ми се кара, че сама се вкарвам във филма. Grinning Да ти кажа, докато не си прегърнем бебетата, сигурно все нещо ще ни тревожи.
Вчера гледам майките с колички и си мисля как и аз искам да я добутам до там... Blush

Общи условия

Активация на акаунт