Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 2

• 22 077
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
И ние се сгодихме преди няколко месеца.Решили сме твърдо само с подпис да минем.И само с кумовете.Ще стане доста потайно.Пък после ще направиме едно купонче 😂😁😁😁

# 511
Brrrrrrr, Bonibon и аz1993az честито! За мен също бракът е важен, така че макар и бременни съм сигурна, че ще сте сладки булки! 😊

Относно четенето - не четете всичко, отсявайте информацията, не задълбавайте в различни истории.. всичко е много индивидуално. С предната бременност и аз много четях и само се филмирах и си докарвах излишни притеснения и страхове, въпреки трудностите накрая всичко беше наред. Сега чета много малко и много избирателно, основно в тази темичка пиша 🤗

# 512
Ей, момичета, като ви чета почва и на мен да ми се приисква едно "подписче" Grinning
Като разбрах, че съм бременна решихме да отложим сватбата (не че се бяхме засилили много) и не съм го мислила повече. Ама вие ме замислихте сега.. Grin Ще взема да повдигна темата довечера!

# 513
Аз пък винаги съм искала да ми предложат и да се омъжа преди да забременея.
Предложи ми преди да започнем с опитите, но за сватбата се оказах бременна. А ми се искаше да не съм,за да мога да празнувам подобаващо Laughing

# 514
И аз винаги съм искала предложение и сватба преди децата,  ама уви... Стана наобратно!  🙈

# 515
Честито на бъдещите булки! Simple Smile Бъдете много щастливи ,обичайте се и уважавайте вечно! Simple Smile

Аз винаги съм искала първо да се сгодя,да имам сватба,после бебе и т.н.,но то живота не пита.Сега сякаш съм на друг акъл и изобщо не ме интересува подпис и подобни неща,а само с бебето всичко да е наред.
Един ден обаче си се представям като булка и вече с детенцето на сватбата,да бъде градинско парти само с най-близките приятели. Simple Smile Дай Боже!

Да ви се похваля вече имам нова кола,радвам се че ,не отне много време и най-хубавото,че е  мнооого по-хубаво от предната,за по-малко пари даже и ми е супер удобна Simple Smile Даже комшийката пожелала на ММ в тази кола да се возят най-малко трима вече или четирима хахаха (още не знаят за бебето) Simple Smile  Черпя ви и аз виртуално 🍰 🍰 🍰

Аз спрях тотално да ям банани,които ме запичат,по-лека вечеря и от два дни се чувства по-добре,но пък сега се питам дали всичко е наред,че не ми е тежко и лошо ,луда работа.

Довечера ще си правя една туршия,че само нея не съм,а като няма кой ,дори изморена от работа ще се заемам.Че като ми се дояде няма от къде да си я купя ,много обичам и си става даже за наяждане Simple Smile Нямам търпение и киселото зеле да втаса хахаха

Аз и ММ искаме момченце. Simple Smile Аз даже го бязикям,че ако е момиче го връщам хахаха той се смее.Искам още сега да е тук и да му купим малък работен гащеризон инда е до таткоси с оъвертките и намазан с масло хаха ММ е шогиор и по колите оправя това онова и на приятели даже Simple Smile Аз много го харесвам с гащеризон,той се смее и вика даже,не ме харесваш нагласен и чист,а ми баш така хахаха ама е сладък и затова и бебчо искам така Simple Smile Много обичам тези бебешки фотосесии и вече тръпнат кога и моето бебе ще има ,но пък и секси искам да се насладя максимално на бременността,да се радвам на коремчето си,че както всичко мине бавно,ей го на ще дойде юни месец,после децата ще пораснат....

Исках да ви питам аз при докторката ,която ще правя БХС ,пише,че се прави от 11-13 г.с. а ранна ФМ чак в 20 и късна в 30 г.с. Вие като пета пишете,че сега ще правите ФМ и нещо не ми става ясно.Но ще питам лекарката да ми обясни след прегледа,разбира се всичко да е наред и бебето да расте добре Simple Smile

Хубав следобяд,макар и мрачен и леко валежен ! Simple Smile 🌹 🌹🌹

# 516
Хех, и на мен ми се прииска свабта, нищо, че съм ветаран и тази работа сме я отметнали преди повече от 8 години.

# 517
Ха-ха, на мен ми е втори брак, първата сватба беше като в приказките, после живот, после бебе и развод Simple Smile сега с мъжа ми се оженихме заради инвитрото, в Турция - не може без брак, но съм 10 пъти по -щастлива, та честно казано.. не съм от тези дето се прехласват по бели рокли Simple Smile
Иначе имам дъщеря на 6г, искам пак момиче, но вътрешното ми чувство казва друго Sad мъжът ми иска момче, та май ще го огрее Simple Smile За неспането и притесненията, заради това още работя, ако съм в нас ще полудея, но пък поради постоянната умора, гледам да си взимам повече почивки, или всяка сряда отпуска, или работя от вкъщи, общо взето 2 дни в офиса, 1 в нас, 2 в офиса, 2 уикенд Simple Smile
За Фраксито - аз пия Натаспин, той е заместител, на хапчета.

# 518
Момичета, от вчера ме мъчи главоболие. Изтърпях го, лежах цял ден. И си мислех как днес вече ще ми мине като се наспя. Да, ама не. Днес даже повърнах за пръв път. Болката допълнително допринесе и гаденето което си имам сутрин. И гледам вкъщи имам от виетнамското чудо. Чудя се дали да не намажа малко слепоочията. Доколкото знам е смес от някакви етерични масла, но дали е подходящо за бременни. Доки ми е казал в някакви крайни случаи да пия само парацетамол. Но засега гледам да се удържам. Вие какво правите в такива случаи?

# 519
Напоследък често имам главоболие. Търпя си го. Гледам да пия повече вода. Забелязах, че от тренировки/ раздвижване ми минава.

В тази връзка някой тренира ли нещо?

Честито на бъдещите булки! Simple Smile Много семейно щастие и дечица!

# 520
Фифи, аз ходя на фитнес, но откакто съм бременна съм ходила веднъж. Не се чувствах добре и нямаше как. Мисля обаче от този уикенд да започна пак леко, полеко. Ще повървя на пътеката, малко гимнастика, да загрея кръвта и да раздвижа мускулите. Последния път ми се отрази мноого добре. Проблема е, че по принцип ходя преди работа сутрин, а сега просто не знам дали мога да се вдигна по-рано..

# 521
Преди да започна подготовката за трансфер, тренирах редовно - 6 дни в седмицата и ден почивка за възстановяване. Обаче после лекарката ми забрани. Особено и след като бях в болница. Зная, че сега - поне до края на третия месец - трябва да съм повече в покой. После, живот и здраве, ще наблегна на разходките, ако времето позволява.

Снежанка, и аз имам главоболие. Увеличих приема на вода и при мен това помага. От обезводняване понякога боли главата така, а сега, по време на бременност, имаме повишени нужди за хидратация. Не се мажи с никакви етерични масла по-добре. Бях чела, че не са препоръчителни.

ShukM, а ти с тромбофилия ли си? Какви мутации имаш? Натаспинът подобен на аспирина ли е? Аз съм 4g хомозигот и още две мутации към него, които имат кумулиращ ефект. За това съм на фраксипарин. В началото бях на фраксипарин+аспирин протект, но започна да ми зацапва и ми спряха аспирина. Остана само фраксито.

Иринка, честита нова кола и безаварийно! Относно БХС и ФМ и на мен моя следящ АГ ми каза, че това в началото не било съвсем фетална, а ранен скрининг, на който, освен вземане на кръвни показатели, се измерват ехографски допълнителни неща на бебчето. И самата ФМ се прави на по-късен етап, когато органите на бебето са изцяло развити. В началото и аз се обърках и си помислих, че нещо не съм разбрала, но после се рових доста в интернет и дори питах една приятелка лекарка, която потвърди, че това си е ехографско замерване в 11-13 г.с.

# 522
А ние пък с моя приятел дори не живеем още заедно - уточняваме житейската ситуация, трябва скоро да се нанесем в общото ни жилище, но пак се отложи поне с година и изобщо ... всичко е с краката нагоре. Ние сме заедно от 9 години, в момента животът ни е между 2 къщи, а и до появата на бебето не вярвам да е нещо по-различно, всички фактори са независещи от нас, за съжаление Sad И също така, не сме женени Grinning
Така че, не се кахърете, че нямате брак, някои хора нямат общ дом с бащите на бъдещите бебоци Grinning

Ето още една параноя - кихането в този период ми е отвратително. Кихна ли, ме прерязва ниско долу. Преди мъничко беше доста силно Grinning И се притеснявам, разбира се, дали това не е лошо и т.н. и т.н. Добре де, а нашите баби как са работили до последно, раждали са на къра, никакви изследвания, никакви форуми ... Не знам как ...

Главоболие не съм имала досега, но пък ми се вие свят понякога като стана твърде рязко ...  И един странен вкус в устата, когато не съм яла от доста време, пък то често се случва, защото нямам почти никакъв апетит.
Относно фитнес и движение - освен на работа, и ходенето из града, нямам друг вид движение, не съм много във форма. Мислех си тази зима да се стягам, то пък взе, че се пръкна бебе Grinning Та, мисля че сега не е моментът да влизам във форма, само леки раздвижвания ще извършвам, колкото да не се одървям.

# 523
Момичета вместо в четвъртак,ходих днес на доктор.Всичко е наред чух му сърчицето,че предният път само го видях как мига на монитора.В 10г.с.+1,2дни,както и по приложение.Всичко е наред ,малко се успокоих.В края на месеца пак ще отида,изследванията са наред пуснах и за кръвна група.Но от днес имам тъпа болка на корема и отзад на бъбреците ,като пред цикъл.Каза ,че няма отлепяне да почивам,и от др месец да пусна болничен да избегна вирусите,че работя с хора.П3я но-щпа сутрин и вечер заради болките.Каза 5 дни така.Това е от мен,в края на месеца пак ще пиша

# 524
Момичета, аз получих розово зацапване, а на всичкото отгоре сме на екскурзия и не знам какво да правя. Ходих да ме видят, казаха, че засега изглежда ок и дотам. Докато се върна в бг уикенда ще полудея. Аз също взимах аспирин протект, чудя се от него дали не е.. Confused

Общи условия

Активация на акаунт