Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 2

• 21 722
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, да попитам и аз по темата с записването при проследяващия лекар и после скрининга и феталната, кога ви питаха за фамилни обременености, наследствени болести и т.н.? За да знам да се подготвя и ако трябва да разпитам Thinking

# 556
Аз си купих няколко бодита( неутрални цветове) тъй като повечето ги подарих. Смятам да си взема люлка шезлонг че предишната вече не става за нищо, шишета си взех нови и даже и за количка вече гледам. С каката я купих в 6 месец, с малкия към 8ми но ако си харесам някоя мн няма да чакам

# 557
Здравейте, да попитам и аз по темата с записването при проследяващия лекар и после скрининга и феталната, кога ви питаха за фамилни обременености, наследствени болести и т.н.? За да знам да се подготвя и ако трябва да разпитам Thinking
Мен лекаря, който ще ме следи ме вика след скрининга да ме регистрира за ЖК. Изследвания до сега не са ми правили, предполагам тогава ще пуснем всичко необходимо. Май различно процедират всички.

# 558
Здравейте група Simple Smile Честито на бъдещите булки.Хубаво е да се спазват обичайте !Аз също съм омъжена от 1 година ,но с таткото сме заедно от 13 г.Аз се чувствам добре,даже доста добре.Незнам дали е ок това,но виждам ,че има и други мами без симптоми.Искам да ви попитам : боядисвате ли си косата?Чувала съм ,че не е хубаво и не трябва,но вече се виждат бели коси тук таме и цветът е избледнял .Много ми се иска да се вкарам малко в ред а и за самочувствие.Вече 2 месеца съм в къщи и ми се иска да направя нещо за себе си.Какво ще кажете?Опасно ли е

# 559
Аз не съм от суеверните, даже мисля да се възползвам от Черния петък.Утре ума нмаление в Хиполенд.Предимно за количка и шезлонг ще гледам.Кошарка имам новичка наистина с най-удобни.Тази я имам нова така се случи че не я използвах.

# 560
За боядисването не съм се пазила и първия път, и сега не мисля. Но ще изчакам да вляза в 4 месец. Иначе вчера се подстригах. Не мисля да спирам да се поддържам, и от маникюра си не се отказвам до последно Laughing

# 561
Аз понеже съм руса и ми излизат корени се боядисвам , фризьорката ми каза че и други бременни се боядисват и не вижда проблем

# 562
Аз не съм суеверна, но искам да мине феталната морфология в 20 г. с., специалистите да кажат че всичко е ОК /+ пренатеста евентуално/ и чак тогава бих пазарувала каквото и да е. Не искам да слагам каруцата пред коня, а магазини и стоки сега има бол.

Има ли сред вас мами, за които юнчето 2020 ще е 3-то дете? Simple Smile

# 563
Аз не съм суеверна, но искам да мине феталната морфология в 20 г. с., специалистите да кажат че всичко е ОК /+ пренатеста евентуално/ и чак тогава бих пазарувала каквото и да е. Не искам да слагам каруцата пред коня, а магазини и стоки сега има бол.

Има ли сред вас мами, за които юнчето 2020 ще е 3-то дете? Simple Smile

И аз не съм суеверна, но също ще изчакам да мине ФМ в 20та седмица преди да започнанс покупките. Има достатъчно време, магазини и промоции постоянно.

Аз имам едно дете вече, но сега чакаме близнаци, та ще станат неочаквано 3 😁
Някога като сме си говорили с ММ колко деца искаме му бях казала, че три ще имаме само ако вторите са близнаци... то пък взе, че така се случи 😆

# 564
Здравейте мами, днес бях на преглед бебчо отговаря с 2 дена напред 10+1г.с.Доктора ме прати на БХС в клиника Оскар при д-р Янкова.Писах и във фейсбик групата де.Някой чувал ли е за нея.?На мен нищо не ми говори, но доктора настоя да ходдя при нея.

# 565
Не я знам тази клиника. Но аз мисля всички пращат пробите в Майчин дом така или иначе, просто ще ви таксуват допълнително.

# 566
Здравейте мами, днес бях на преглед бебчо отговаря с 2 дена напред 10+1г.с.Доктора ме прати на БХС в клиника Оскар при д-р Янкова.Писах и във фейсбик групата де.Някой чувал ли е за нея.?На мен нищо не ми говори, но доктора настоя да ходдя при нея.

Ако е тази Янкова,за която говориш ти,тя не е ли в МЦ "Света Петка"? Аз при нея ще ходя ,още не съм записала час,но юни тази година работеше там, а тази клиника Оскар не знам даже и къде е.Все пак като отида на прегледа ще попитам къде се намира,пък може и за въвсеммдруга докторка да говориш.Тази,която знам аз е една млада,русичка,мисля,че Мария Янкова са двете имена.

# 567
Да отбелязал е доктора Света Петка,център за жена Оскар.Д-р Янкова.Добра ли е обяснява ли добре.И колко струва горе долу там?

[/b]

Ако е тази Янкова,за която говориш ти,тя не е ли в МЦ "Света Петка"? Аз при нея ще ходя ,още не съм записала час,но юни тази година работеше там, а тази клиника Оскар не знам даже и къде е.Все пак като отида на прегледа ще попитам къде се намира,пък може и за въвсеммдруга докторка да говориш.Тази,която знам аз е една млада,русичка,мисля,че Мария Янкова са двете имена.

# 568
Скрит текст:
Да отбелязал е доктора Света Петка,център за жена Оскар.Д-р Янкова.Добра ли е обяснява ли добре.И колко струва горе долу там?

[/b]

Значи е същата докторка.Могабда кажа от лично впечатление,че е много добра жена,освен професионалист .Въпреки,че именно тя ми каза най-лошата новина миналия път,смея да кажа,че го направи по такъв начин,че дори не се разплаках веднага.Прие го много присърце,започна веднага да ми търси по свободни клиники място за кюретажа и т.н. След четох из интернет какви неща е постигнала за възрастта си в светата на акушерството,на БХс и ФМ и подобни.Искаше ми се да може тя да ме води,но за съжаление май не се занимава с това,а с по сериозните прегледи и отново ще си запиша час при нея и я препоръчвам горещо,апаратурата и е на мнооого високо ниво,обърнат си към монитора,гледаш всичко и обяснява подробно.Надява се,този път да има възможност да ми каже само хубави новини .Няма да сбъркаш ,с избора които ти е препоръчал лекаря.

Цената мисля ,че за БХС е 160 лв,за ранната ФМ в 20 г.с. 130 лв,а късната в 30 г.сю -90 лв.Тези цени ми ги написа една майка,която е била при нея миналата година и ми я препоръча нея,заедно с АГ ,при която ходя.Телефон предполагам санти дали,ако не ще ти съдействам .

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 02:59 от AnMary

# 569
Това ми даде като  номера.Каза ми още от утре да почвам да звъна.

Скрит текст:

[/b]

Значи е същата докторка.Могабда кажа от лично впечатление,че е много добра жена,освен професионалист .Въпреки,че именно тя ми каза най-лошата новина миналия път,смея да кажа,че го направи по такъв начин,че дори не се разплаках веднага.Прие го много присърце,започна веднага да ми търси по свободни клиники място за кюретажа и т.н. След четох из интернет какви неща е постигнала за възрастта си в светата на акушерството,на БХс и ФМ и подобни.Искаше ми се да може тя да ме води,но за съжаление май не се занимава с това,а с по сериозните прегледи и отново ще си запиша час при нея и я препоръчвам горещо,апаратурата и е на мнооого високо ниво,обърнат си към монитора,гледаш всичко и обяснява подробно.Надява се,този път да има възможност да ми каже само хубави новини .Няма да сбъркаш ,с избора които ти е препоръчал лекаря.

Цената мисля ,че за БХС е 160 лв,за ранната ФМ в 20 г.с. 130 лв,а късната в 30 г.сю -90 лв.Тези цени ми ги написа една майка,която е била при нея миналата година и ми я препоръча нея,заедно с АГ ,при която ходя.Телефон предполагам санти дали,ако не ще ти съдействам .

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 02:59 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт