ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 37 308
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Хареса ми серията. Табаков беше голяма скица и с паниката и с песните си. Усмихна ме, но не само той, а и бебка. Ма много сладка и кротка.

Нора е второто сърдито човече след Галя. Даже вече и визуално, не ми харесва толкова, очите едни такива злобнички.

Марио горкият ревнува "само приятелката" си, по-силно е от него трябва да си го признае.

Аз пък не искам Наталия да се връща. Сигурно съм единствена, но не харесвам актрисата.Димо освен различните чорапи и бакенбардите му са различни, единият е по-дълъг Simple Smile

Неда всичко си има, красота, харизма, прекрасен глас.. само талант си няма.

За Жени пак ми дожаля. Много добра Каварджикова.

# 421
  • София

Откраднат живот - С08Е38
Епизод: 38  2019/11/13
за мобилни ЛИНК

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,

в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 422
Ицето и Пепе са претърпяли атентат в Америка и разбира се ще ги лекуват в Света Анастасия ...

Пиб част 2, а Радо играе себе си. Толкова ли друса борда, че простатата вече го алармира Simple Smile

Браво, почетоха и форума с най-добрите машинки. Иначе Табаков много бързо го завъртяха на 180 градуса ...

Бейкролс, МММ пица с глазура.

Марио що бърка в чужди телефони?

Забавен епизод като цяло

# 423
Забелвзах , че Марта Вачкова, Дария Симеонова и актьора, който играе Александър са на морето...дали няма да има завръщане на Дария вече?

# 424
На наградите на Нова телевизия Диана и Вергов са взели призовете за любими актриса и актьор, Пепе е изгряваща звезда, а 6ти сезон е спечелил при сериалите.

# 425
Образът на Нора успяха да го съсипят най-светкавично от всички други.

# 426
Още не съвсем, но на Марио не му се размина.

# 427
Чак пък да са съсипали образа на Нора не мисля. По принцип могат и много повече, това сега е oще нищо. При следващ сезон евентуално ще й разкажат играта и на нея, никой не остава подминат. Grinning

# 428
Ами... Беше коренно различен човек в началото, когато се появи и изведнъж стана съвсем друго. Можеше да запазят характера й такъв. Сега и тя е в перманентна драма, както са всички...

# 429
  • Ню Йорк
Половин епизод реклама на банка, 1/3 нацупена Галя и малко глупости от Табаков за цвят. Отегчена съм  ooooh!

# 430
Е това с телефона беше ... Толкова грозно Марио как и провери обаждането...Мисля че неговия герой не е такъв.

# 431
Може да има 9ти сезон на сериала, снощи на наградите Христина Апостолова го е казала. Ето и клипчето, където се чува: https://www.instagram.com/p/B40kgt5gsY7/?igshid=1p0ivx6g5w5lm

# 432
  • Разпиляна във въображението
Пълна смешка са тези награди. Пепе изгряваща звезда? Сериозно ли? Какви са тези глупости? Фенките на Вергов са гласували яко. След пети сезон вървят надолу като сценарии с изключение на кратки проблясъци.

# 433
И на мен са ми много смешни тези награди. Те имат 4-5 продукции и дават на всички по 1-2 отличия и ето ти награди. Никаква изненада. Лично за мен 6 и 7 сезон бяха най-слабите и не виждам причина за награждаване. И какво качествено кино е започнало с "Откраднат живот", те забравят ли наистина качествените сериали "Под прикритие" и "Стъклен дом". Понякога говорят наизуст.

# 434
Жекова я втрeсе като видя коня "паркиран" пред спешното Joy
Стаменова не разбирам какво я интересува, че Кая и Алекс се кискат и галят кон Grinning
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2019-1 … -stolen-life-utre

Общи условия

Активация на акаунт