ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 37 305
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Ванилия, по-интересното е, че и Дария е там. На сторито й (което сега го няма), се чува гласът на Димо, появява се в кадър и казва нещо от типа на "да не ти загрозявам гледката, а?". Grinning

# 451
Интересно, дамм.

Макар и много изтъркано и банално ми хрумна, че може Евгения да е починала и да разпръснат праха й в морето. Не виждам друго какво ще правят на морето, Алекс, Калин и Наталия нямат кой знае какво общо с Магда и Цонев.

# 452

Ето ги Дария и Димо.
И аз предполагам, че ще е нещо, свързано с Жени.

# 453
  • София
Поне Дария ще се върне, поне за малко.

# 454
  • София
Ванилия, и аз още вчера си помислих, че ще е свързано с Жени. А Магда, Цонев, Кръстева са и приятели и е нормално да са там, ако е такъв повода.

# 455
Някой варненец няма ли да отиде на шпионаж? Като гледам, снимат на Морска гара Stuck Out Tongue Winking Eye

# 456
  • Пловдив
Поне Дария ще се върне, поне за малко.
Да помага и гледа свекървата...Ill

# 457
Ако не убият Жени, може и за постоянно да се върне Наталия в следващия сезон. Чува се, че ще има май, сега и в интернет излезе статия. Но ако умре пък, не вярвам, не знам какво би ги задържало в болницата и въобще в България.

# 458
  • София
А какво общо има Жени с Варна?
Да не си е отишъл Янко...

# 459
Дам, Жени няма общо с Варна.
Но пък Магда и Цонев съвсем нямат нищо общо с Янко. Ако е нещо с него, те какво ще правят там?
Затова ми се струва, че е по-вероятно да е Евгения - всички, които са там са свързани с нея. Само Катя липсва, но може би и тя да се появи.

# 460
Моята идея за "малките тайни" на Петмезко:
Скрит текст:
Какво, ако Петмезов се окаже наистина гей, и приятелят му е някой страшен млад талант с наркотична зависимост от ХА? И дойде в болницата да го врънка за дрога и някой ги види да се натискат, в момента, преди да са се скарали,м?🤔

# 461
  • Разпиляна във въображението
Не можах да видя снимки на Вергов от събитието, бил ли е там изобщо?
Не, не е бил.
Той е над нещата 🤣

Феновете му трябва да са доволни, че изобщо е удостоил с присъствието си, макар и отегчено, сериала. Сега пък да ходи и награда да взима Simple Smile

# 462
Деси Бакърджиева я е взела от негово име и шеговито се е изказала, че целият екип заслужава тази награда, а не той. Grinning

# 463
Аз Вергов го харесвам много попринцип, обачее напоследък взе да ми става надменен някак си. Има някакво такова поведение все едно е над всички и не ме кефи това.
Дарияяяя Heart Ще я видим поне за малко. Много я харесвам!
Във Варна нямам идея защо ще снимат.

П.С. Поли Генова да не се е снимала в сериала? Има снимки със семейството си на моста от Красена - https://www.instagram.com/p/B4zFrRohnxZ/

# 464
  • София
Е, Вергов си е Вергов със или без признанието на Деси Бакърджиева.
Не гласувах за тези награди щото за мен бяха глупост и изобщо не се учудвам, че не всички са ги уважили.
Но за тези, които са, честито!

Общи условия

Активация на акаунт