ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 37 297
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Вергов присъстваше миналата година на наградите.
Там също са били Неда и Любомира. Дрескода на дамите за вечерта е черното Grinning
Диана изглежда чудесно в тази рокля.

# 466
Харесвам много Вергов, но с тази постъпка ме разочарова. Без значение, че не е отишъл, но можеше поне 1 благодаря да напише в някоя социална мрежа (Инстаграм, Фейсбук).

# 467
Тъкмо видях клипче на Марта от морето, където снимат сега. Честити на всички за наградите. Мария Каварджикова и Янина Кашева също са там.

# 468
  • София
Без да оправдавам Вергов, но вчера, поне според програмата на Народния, е трябвало да играят с Владо Карамазов в "Идеалния Мъж".

Значи Жени е жива. Пък ние веднага уморихме жената Simple Smile

# 469
  • София
хех, Хататила, сещате ли се? Wink

любимите ми книжки на Карл Май.
Хататитла (май беше Светкавица превода) е конят на Олд Шетърхенд, а на Винету бе Илчи (вятър).

# 470
Димо и Мадона ☺

# 471
Ах, Стаменова как не прави реклама!
"На мен ми помогна!"

# 472
  • София
Нещо пак го подкараха през просото с явните и тъпи реклами.

# 473
Вергов беше днес в “Плюс Минус” по Нова,но ходих да взема детето от детска и не го чух какво каза. Ако някой се интересува може да потърси,сигурно е благодарил,не вярвам да е чак такъв дебил. 😂
Кончето е много красиво! 😍

# 474
Аз пак да питам кой гледа бебето на Табаков, докато той е в болницата Simple Smile

# 475
Има гледачка. Каза го на Грънчарова.
Ето,че ще има дело срещу Галя. Нали тук се надявахте да има дело и да я разкарат.

# 476
  • София
Аз пак да питам кой гледа бебето на Табаков, докато той е в болницата Simple Smile

Нали Табаков каза, че има детегледачка.

# 477
   Има гледачка, но е с лимитирано работно време и сега се моли на колежките да се включат в графика 😃

# 478
Егати клюката стана темата Диана, добре че Табаков е перде. Grinning

# 479
  • София
Уфф, вярно ли е това, че самотните татковци били магнит за жените?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт