ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 36 818
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
И мен ме дразни Зорница. То бива да се позаиграят със запознанство и т.н.,ама тя прекалява.
Смях се и аз с Пенев и Кунка,а малкото Мазовче е бонбон. Хвърляй тая молба,какво се КуНиш?! 🤣🤣🤣
Алекс е дървенце в любовните сцени. 😃
Христо ся обърка цялата работа с Кая. Пък тя какво тича като бясна?! То беше ясно,че ще се стигне до там. Я виж Норчето как дишаше спокойно след Тасев. 🤪
Хубав епизод беше. 🤗

# 541
  • София

за мобилни(видеото, е с по-малък размер)
Епизод: 40
Откраднат живот - С08Е40 15.11.2019
,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback
LINK

ЛИНКА може да се пусне и във  VLC player 

# 542
  • София
Мен пък страшно ме дразни това, че уж по-голямото дете на Мазови е бебе в сравнение с това на Захариеви. Не знам, изглежда ми супер неуважително спрямо редовните зрители-все едно сме малоумни.

# 543
Наистина много фантасмагории вилнеят. На мен пък ми е идиотско двама мъже да зарежат жените и децата си сами в чужбина и да се върнат да дундуркат майка си. Мамини синчета - тия не трябва да се женят създават деца.

# 544
А да оставят майка си на произвола на съдбата ли? Thinking

# 545
Тотално не мога да схвана вижданията на някои хора тук. Миналата седмица се спореше за онзи случай с бебето на клошарката, сега ново 20 - Калин и Алекс били мамини синчета. По-големи мъже ли ще станат като нехаят за майка си и си седят при жените на спокойствие? Това за мен не ги прави мамини синчета, а отговорни и достойни мъже. В живота има много хора, които посвещават времето си на майките или бащите си, когато вече станат безпомощни, но това не значи, че са мамини синчета или каквото и да е там.

# 546
Ама защо се хващате, Яни? Няма смисъл, ама никакъв.

# 547
Вие луди ли сте  - как ще си зарежат жените и децата и на др край на света за да се грижат за майка си. А децата и жените им кучета ги яли. Все едно сега аз да си зарежа трите деца и мъжа ми, който не може грам да ги гледа и да се върна в БГ да кибича на село с майка ми и да я дундуркам само щото се е заинатила да си пукне в бащината къща? Или той да ме остави сама с децата и да се юрне да дундурка майка си.Сори ама той е поел отговорност за нас, а не за майка си. Ако иска да си я доглежда няма да съъздава семейство и после да го обрича на гърч, Който иска да го гледам да дойде при мен - няма да го изгоня. Но да зарежа децата си, които са ми приоритетна отговорност за да грижа за егоистична изкукала пенсионерка значи че съм най-безотговорния родител.
А между другото ми се сгрува, че и бебе Дияна го сменят

# 548
А между другото ми се сгрува, че и бебе Дияна го сменят
А, браво! Откри топлата вода. Верно ли?!? Grinning Другата част от поста ще я пренебрегна умишлено, че е безнадежден случай. Само ще вметна, че Жени съвсем не е егоистична изкукала пенсионерка.

# 549
На мен ми се струва напълно нормално да се приберат да я гледат или да я вземе някой от тях при него. Тя няма други роднини, приятели, приятели, но не е тяхна работа в крайна сметка, след като има двама здрави сина. За Биляна е ок, че си стои в чужбина, сигурно работи като лекар, за Наталия ми е малко странно, тя би следвало да е в майчинство още или поне не съм чувала да работи нещо... В този случай ще ми е малко странно, ако тя не работи и стои там с детето, но да не издребняваме...

Това за бебето на Мазови и бебето на Захариев наистина голям гаф... Историята с Ванчето преди колко години беше, а Стефко още е на 1 година. Laughing

Марио и Зорница са ми изключително досадни на мен, той е някакво невероятно дърво, а тя яко прекалява и преиграва... Абе, въобще не ми се гледа повторение на тяхната история.

# 550
Аз пък бих гледала с удоволствие повторение на тяхната история , но за съжаление  няма да е същото като в сезон 5 . За мен този сезон беше най-добър , смислено направен и  с хубава история .
Сега се надявам просто  да не съсипват повече  образите на двамата герои с излишни "движения " и  приумици на сценаристите   и да ги оставят да се преоткрият най-после .

# 551
Днес съм много доволна от епизода. Харесаха ми както Марио и Зорница, така и Кая и Алекс. Последните като нова двойка (надявам се) са ми свежи и си подхождат. Само, че с появата на Христо се съмнявам да им се получи. Кая сигурно няма да го остави в този момент.
Марио и Зорница ми бяха готини, той не знае с кого и в какво се забърква, Зорница е опасна, но и двамата не вярвам да издържат дълго с тази игричка. Grinning Него по-щастлив не съм го виждала никога може би, а в операционната едва не запя, Врабчев естествено го хвана веднага.
Забавлявах се много с Кунка, Мазови и Пенев. Особено Пенев и Кунка в сцената с асансьора бяха страшни образи. Той пък сега прояви интерес към нея, да видим дали там ще има нещо или за пореден път Пенев ще е сам.
Галя я осъдиха, противно на моите очаквания, че ще я оправдаят, не за друго, а защото все им се разминава на всички, особено на нея. Христо може да й връчи парцала тържествено и да предаде длъжността си. Grinning

# 552
Е вие на колко години очаквате да е Стефко? Забравихте ли, че бременността на Ванчето беше два пъти по-дълга от нормалната.
Като майка на близнаци момиче и момче мога да кажа, че момиченцата изпреварват момчетата с няколко месеца, но разликата между Стефко и Ема е около три години в полза на родената по-късно.

# 553
и децата ми имат нужда от  мен - между тях и друг винаги тях ще избера и въпросът не подлежи на дискусия. Който избира мама пред жена си и децата не заслужава да има семейство - да си я дундурка докато пукне. Аз имам нужда от мъж който е с мен а не с мама. Длъжен е на децата си - на родители ако ще понагам ще е по моите правила. Ако не ще им купя гледачка. Но да зарежа децата си - абсурд - който очаква да жертвам децата си заради егоизма му директно у лево го прашам - тоя човек явно не му дреме но за мен ни за внуците му, а само за собствения му гъз

# 554

Общи условия

Активация на акаунт