ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 36 818
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Свеж епизод, хареса ми. Simple Smile
Хумореските по им се получават.
Радвам се, че осъдиха Галя, а най-добре да я разкарат изобщо, че освен да гледа навъсено друго не може.
Алекс горкия няма никакъв шанс ако мъж като Христо се задържи по-дълго около Кая, ама какво да правиш. Сценарий, зависещ от капризите на звездите ни... За това са и тези каши.

# 556
Skrekkelig, пий си хапчетата редовно или се консултирай с друг специалист, че предният явно не е бил читав.

# 557
На въпросната потребителка някой ден след години нейните деца ще разсъждава като нея, не го забравяйте Grinning Дано само тя да няма нужда от грижи.

# 558
На мен ми харесаха Зорница и Марио - свежи и игриви.
Пенев вече разлюби Нора, ред е на Кети, ама съм сигурна, че сценаристите и тук ще подлеят вода.
Вече ми е ясно защо Христо се връща и не е заради Кая, а да връчи парцала тържествено на Галя Joy

# 559
И на мен Кая и Алекс ми харесват. Искам тя да приключи с Карагьозов, той така и не ми допадна като персонаж. Само да не стане при нея 'от трън, та на глог' - пак с обвързан мъж, с дете и тя пак да е на втори план.

# 560
  • Разпиляна във въображението
Ще е голям майтап Христо да се прибира, за да си замине отново в края на сезона. Започвам да подозирам, че участието му е за да може Пепе да се появи иначе как хлапето да дойде само в болницата. Писна ми от малкия и изобщо не ми харесва как играе.

# 561
И на мен Кая и Алекс ми харесват. Искам тя да приключи с Карагьозов, той така и не ми допадна като персонаж. Само да не стане при нея 'от трън, та на глог' - пак с обвързан мъж, с дете и тя пак да е на втори план.

То си е така реално, няма как детето да изчезне ,и сега като се размисля ,макар и да ми харесва двойката Алекс- Кая, не и трябва да играе пак същия мач.

# 562
  • София
Гледах тази сутрин епизода. Много ми хареса, лек, весел, приятен. Обаче промото напомни, че след такива епизоди следва шок и ужас. Дано не са уморили Дарина.

Много харесвам Марио и Зорница. След глупостта, която сътвориха с двойката се радвам, че им дават рестарт. И двамата имаха нужда да започнат начисто и сега ще го направят - без прибързан с**с, без тайни, без сянката на бивши, без дълга към брат. Този път ще направят нещата както трябва. Изключително удоволствие ми е да ги гледам.
Кая и Алекс стоят страхотно заедно. От три сезона за първи път виждам Райкова толков усмихната. За съжаление е само за един епизод и от вторник ще сложи пак опечалената физиономия. Не вярвам да продължат с Христо и до края на сезона ще се разделят.
Да не повярваш, но Мазов беше далеч по-адекватен от Лора, която ми идеше да я фрасна. Много е загрижена за детето, но го заряза на колегата си и си говори с Кръстева.
Осъдиха Галя. Признавам не го вярвах. Но пък Ралица ми хареса как игра, браво. Сега ми е интересно как Цонев ще помогне на Пешко.

Значи имаме почти сигурно потвърждение за нов сезон. За съжаление си мисля, че за Жени ще има лош финал. Но пък остават Кая и Алекс за следващия. Наталия също се връща, възможно е и Биляна да се появи. Ако Милошева се напъне има шанс да направят нещо не лошо.

# 563
  • Другата България
Момичета, понеже тук знаете всичко, само да питам-кога е финалът на сезона? Колко епизода са?

# 564
  • София
52 епизода са, значи остават още 12.

# 565
  • Другата България
Благодаря ти. Hug bouquet

# 566
  • София
Според мен Галя пак ще се измъкне. Присъдата е с цел сега Пешко да го играе добър и подкрепящ и накрая като я оправдаят, да се съберат отново.

# 567
Значи това промо отвсякъде подсказва, че Дарина е умряла / или в тежка кома, много любима на сценаристите /. И все трагедии в едно и също семейство. Първо Христо беше съден лекар с отнети права, разведен, ходеше да се бие с разни батки, после Пепе се разболя, сега и Дарина ако е умряла просто съсипаха живота на това дете от драми.

# 568
.....съсипаха живота на това дете от драми.

"Мамка" му ги ражда тези шедьоври

Сериалът отдавна доста олекна . Обикновено го слушам и  поглеждам избирателно  само  по няколко  сцени /общо  по 5-6 мин. за епизод /.

# 569

Общи условия

Активация на акаунт