ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 36 814
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • Разпиляна във въображението
На една от снимките, които гледах са копирали финала на "Оркестър без име". Тъпо ми стана. Дано да е било само наистина за снимка, а не кадър от филма.

# 571
Мириел, и аз я видях, но мисля, че е само за снимката. Ако не се лъжа, филмът е заснет на същото място, където бяха, а и нали Мария Каварджикова е там.

# 572
  • Разпиляна във въображението
Милошев доказва отново творческата си немощ. Стига са експлоатирали миналите класики.

# 573
Не...в смисъл, че са направили снимката за себе си, били са там и спонтанно е дошла идеята да направят tribute към филма. Поне аз така си го обяснявам.
Искрено се надявам да не включат този кадър в сериала, защото наистина ще е тъпо.

# 574
Къде е тази снимка? В линка само видео към репортажа виждам.

# 575
Едната е тази. Мисля, че имаше и друга с Мария Каварджикова, но не я намирам в момента.

# 576
Аз не мога да разбера защо на входната врата на Жени има табела "Генадиеви". Нали това беше родния и дом?

# 577
Както ударно започна епизода, дали ще има пак сцена под душа Wink Тц, но за една бройка да падне хавлията на Ковачев и да зарадва женската аудитория.

Най-накрая да видя от така наречените "гууфс". Докато Сашето се кикерчи на рецепцията, бутилката е затворена. След като получи билетите, бутилката беше отворена, а не видях да пие, даже си заряза сока. Вероятно се възбуди при мисълта, че ще ходят с Райкова на концерт. Иначе е прав за смарт зависимостта, но Ковачев бърка с рестарта. Човешкият уиндоус е малко по-сложна система, която лесно блокира и се бъгва, но пълен рестарт е почти невъзможен. Не, сакън, не давай билетите, че как ще стане заврата с Райкова ...

На Захариев децата в първи клас и нагоре, а на садомазови почти не е мръднало. Ако няма материал, да ме вземат мен за статист. По-малогабаритен съм от Бъд Спенсър в един филм, в който се прави на бебе в една сцена Simple Smile И с каква лекота само го дадоха на Кунка, чак се изкефиха, че се отърваха от детето ...

Мара най-добре играе. И все пак е тъжно, че трябва да разкрива така шизоидно таланта си.

Айде още един "гууф", язък че потрошиха детето ... Но Пенев е точен като снайперист. А и какви стойки чупи само Simple Smile

За сефте чувам за "твърд рисет" и то без да го хвърли на пода. Браво все пак, че си разбира от работата и не лъже в рекламата.

Райкова имаше ли татуировка преди? Иначе на нея телефон не й трябва и много радва в епизода!

Като си представих четворка садомазови, Кунка и Пена и рязко изтрезнях. Но и двойка води до същия ефект, няма химия. На обратния полюс са Райкова и Василев и много си отиват, въпреки че Карагьозов е по-мъжествения.

Последно какво стана с билетите? Дарина е загинала и сега ще има едни гърчове ... Ало екипът, направете така че Биляна и Христо да се вземат и направете една хубава история между Алекс и Кая!

# 578
Keksiter, размечта се😆

# 579
Мазови се държат отвратително с Кунка. Но нищо ново за Лора, само дето ми става още по- неприятна, ако има накъде.
Момичето на рецепцията се е върнало, че се притесних.

# 580
Skrekkelig, пий си хапчетата редовно или се консултирай с друг специалист, че предният явно не е бил читав.

те бяха няколко. И хапчета не дават гадовете. Нищо не разбират в таа държава, ей. Ела им влей акъл

На въпросната потребителка някой ден след години нейните деца ще разсъждава като нея, не го забравяйте Grinning Дано само тя да няма нужда от грижи.

горките ти деца и внуци ако си точиш зъбите един теб да гледат теб, а не децата си. И да имам нужда от грижи ще си платя на гледачки - децата ми не са ми длъжни

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 21:26 от Skrekkelig

# 581
Тъкмо мина реклама на перилен препарат Ленор и коя да видя - Ралица Паскалева. Гергана Стоянова си има конкуренция вече. Joy

# 582
Финалът на сезона ще е на 6-ти декември. Simple Smile

# 583
Диана, Любомира и Неда, не можах да видя другата дама в чернo -Деси Grinning:

# 584
Башева много дребна изглежда до Неда, не предполагах, че имат такава разлика в ръста.

Общи условия

Активация на акаунт