ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 36 812
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Как са се улучили така и трите в черно, ще каже човек, че са се наговаряли. Grinning Красиви са!

# 586
Неда е неотразима 🙂

# 587
  • Ню Йорк
Милошев доказва отново творческата си немощ. Стига са експлоатирали миналите класики.

Идеята с Марио и Зорница е направо смехотворна  ooooh! Ама толкова си могат хората.
А това с детето на Мазови си е жива подигравка с драгия зрител.  #Cussing out

# 588
  • София
Честно да ви кажа и на мен сценките между Марио и Зорница не ми харесват. Прекалено инфантилно ми идват, не виждам смисъл. Пък и Марио видимо се дразни човекът, а Зорница само се подсмихва, не ѝ омръзна да го върти на пръста си.

# 589
Честно да ви кажа и на мен сценките между Марио и Зорница не ми харесват. Прекалено инфантилно ми идват, не виждам смисъл. Пък и Марио видимо се дразни човекът, а Зорница само се подсмихва, не ѝ омръзна да го върти на пръста си.

И на мен.
Уж трябва да е свежо и забавно това тяхно ново запознанство, но на мен ми остава горчив привкус.

# 590
Според мен до нищо хубаво няма да доведе 😁

# 591
  • София
На мен пък ми харесват Simple Smile
Прецакаха им историята напълно неадекватно, изсмукано от пръстите и то на фона на всичко, което преживаха в шести сезон беше истинско безумие това бягство. Нямаха и особена мисъл за това какво ще ги правят после, но беше ясно - Марио появили се в болницата, пак ще ги съберат. Така че идеята за рестарт я намирам за добра - сега ще започнат отново, ще си минат през всички фази на една връзка, пък и ми е забавно да гледам Марио, който се дразни, че "играта не се слъчва по неговите правила".
В случая дори бих поздравила Милошева, че не заложи на низките, отмъстителността и злопаметни взаимоотноишения по подобие на тези между Мазови в миналия сезон. Предпочитам да гледам как една красива любов, като тази на Марио и Зорница, се възражда след преживяния трус, отколкото как герои, които до вчера са се обичали започват да се унижават и се държат един с дръг по един подъл начин.

# 592
И на мен сцените на Марио и Зорница са ми безинтересни, нещо липсва за да грабнат интереаса, но незнам какво. Преди си мислех, че не ги хареавам като двойка, защото исках да я съберат с Банков, но като гледам сега изобщо не е било това, защото Банков си отиде отдавна безвъзвратно, а отгоре на всичко се оказа, че човека не я и обича, така де там е финито форевър, обаче пак нещо ми куца при двойката в момента. Нещо ми сивеят заедно, незнам как да го опиша точно..

# 593
  • София
Според мен ще съберат Огнянова и Ковачев, но няма да ги задържат дълго в добри отношения, особено ако има нов сезон. Аз обаче никъде не виждам тази красива любов между двамата. Зорничка прелита от цвят на цвят, чудеща се кой да избере.

# 594
Не виждам какво има да се дразни. Тя му каза че иска да опитат отново, той пожела тази игра. Ами като я е пожелал, сега ще я играе без да мрънка. А и той не се дразни, защото иска да спрат, а защото е неопитен и твърде бърза. Като иска да се правят на непознати, ще кара полека Grinning

# 595
# 596
Инфантилна работа това между Марио и Зорница.

# 597
  • Разпиляна във въображението
Няма нищо за Нора и Борис, но се надявам да ги дадат.

# 598
С Банков щеше да им де получи по-добре “играта”.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт