ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 36 674
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Тая болница стана детска градина Stuck Out Tongue Winking Eye

# 661
Тая болница стана детска градина Stuck Out Tongue Winking Eye
Точно това си помислих Wink
Само малкия Стефко липсва Wink

# 662
Ужасно тъпо е постъпил Христо! Как може да не каже...

# 663
Някоя добра душа ще ми каже ли от какво е починала жената на Карагьозов, че изпуснах?
Простреляна е при атентат в мола.

Делта, атентат в МОЛ в САЩ. Мъж е открил стрелба и я е улучил

Благодаря, момичета.
Леле мале, атентат в МОЛ-а...ццц, егати и шанса. Но, светът е малък - точно жената на Карагьозов са убили. Е, започна се с новия триъгълник. Скукаааа....

П.С. Навремето в САЩ братът на един известен български лекар закла жена си и семейните им приятели, а после, преди да го заловят, се самоуби. Кошмар...

# 664
  • София
Хаха, какъв триъгълник. Василев не може да стъпи на малкия пръст на Карагьозов.  Laughing

# 665
Визуално, като характер или професионално? Grinning

# 666
  • София
Хаха, какъв триъгълник. Василев не може да стъпи на малкия пръст на Карагьозов.  Laughing

Дяволо, като гледам на Василев му стана ясно, че каузата е загубена.😂😂😂
Но, нали сърцето е важно 😜

# 667
  • София
Визуално, като характер или професионално? Grinning

Не коментирам повече, да няма погрешни изводи...  Laughing

А иначе Галя пак ще е оправдаят. Значи Чакъров се е намесил, но на него ще му хванат спатиите и Галя ще я реабилитират. Не че ми се иска да я накажат. Просто не ми харесва негативната енергия около нея и все навъсеното и изражение вече не знам си кой сезон подред и ми писна. Ок, радвам се, че не я убиха, но ако може да потегли нанякъде и да ни остави.  Wink

# 668
Изкючително ме дразнят като започнат да дискутират важни теми в операционната. Операционната не е място за такива разговори - не се и водят подобни. Особено, когато операциите са тежки.

Тоя Чакъров го изкараха вездесъщ...чак в решения на съда се намесва. Не им прави чест на екипа така да уронват престижа на българския съд. То и без това рейтингът на съдебната система е плачевно нисък, но чак толкова...Галя си беше виновна за доста професионални грешки.

# 669
  • София
Василев ще спечели.
Карагьозов ще се дръпне сам.

# 670
  • София
Да, може да спечели само защото Карамазов е непостоянен и не могат да ги задържат за по-дълго.

# 671
  • Пловдив
Василев ще сепечли.
Карагьозов ще се дръпне сам.
и защо да го прави?

Жени и тя цял ден кисне там... сега ще се реши на операцията.
А Галя и Огнянова са ..без думи!
Същото и за нея и Марио...

# 672
Хн, интересно, аз като жена ако трябва да избирам между двамата, винаги бих избрала Алекс Grinning

# 673
Егати как й го сервира - "не, завряхме се в една линейка".

# 674
  • Пловдив
Май ще стане интересно... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт