ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 36 652
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Чудя се как може да се сърдиш на съпруга си, че е преспал с жената на любовника ти 😂
Че тя ако не беше му слагала рога с Орлин (ли беше?) Петър  нямаше да познава Поли.

# 677
  • София
Добре че сме различни и имаме различни предпочитания.
Браво на Петър, като е казал А трябва да каже и Б - цялата истина, колкото и да е болезнено.
Значи Чакъров е намесен в делото. Сега очаквам Цонев да се намеси и според мен ще се върне в Болницата
Жени, видя, че има шанс за пълноценен живот и за хора болест като нейната и май ще се съгласи на операция. Все още мисля, че няма да я спасят.
Оххх, Христо сега ще сервира някоя изненада на Кая. Дали няма да иска да се върне в САЩ?

Марио и Зорница 😍

# 678
  • София
Чудя се как може да се сърдиш на съпруга си, че е преспал с жената на любовника ти 😂
Че тя ако не беше му слагала рога с Орлин (ли беше?) Петър  нямаше да познава Поли.
Това май забравиха, че се е случвало въобще.

# 679
Христо като го съдеха, се криеше като санитар. А тая сега принципния Цонев ще я спасява?

# 680
  • София

Епизод: 41
Откраднат живот - С08Е41
2019-11-19

# 681
https://show.blitz.bg/vip/otkradnat-zhivot-podludi-varnentsi-snimki

Обаче не е ясно, тук дали се е разписал - https://www.segabg.com/hot/kinadzhiite-poiskaha-boyko-borisov-re … belnite-operatori

Съсипаха го Пепе. Агенция закрила на детето няма ли да се самосериза за системен тормоз и нанасяне на тежки психически травми от най-ранна детска възраст - преживя рак и нещо като развод, сега загуби майка си ...

Я в болницата имало вендинг машин ... даже 2 станаха Simple Smile

Каквото повикало, такова се обадило. Още докато беше в кома те задраска с дебелия флумастер, но като не владееш Силата как да разбереш д-р Огнянова. После па се извинява, май не я слушат хормоните и след днешния цистит, утре може да гледаме и говореща вагина ...

Краси прилича визуално на маминка професор садо-мазова, но като си отвори устата напомни за Бонка. Горкият Пепе ще получи още една травма Simple Smile

Добре беше, постарали са се по повод световния ден на тоалетната Grinning

# 682
Скрит текст:

Откраднат живот - С08Е41
2019-11-19

С кой плеър го пускате?

# 683
  • София
Скрит текст:

Откраднат живот - С08Е41
2019-11-19

С кой плеър го пускате?

LINK    

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

ЛИНКА може да се пусне и във  VLC player  

# 684
  • Бургас
На мен също поведението на Галя ми е абсолютно нелогично. /Не , че в живота има само логика/. Но се присещаме за нейните седмични разпускания с мъжа на Поли, а сега тя като че ли "прищрака" от продължителната кома  и се изпълни само с омраза.

# 685
  • Разпиляна във въображението
Петър и Галя загърбиха всичко в онази сутрин след сватбата. Говореха какво ще правят, ще се разделят ли, той трябваше да избере. Според мен Галя остана с усещането за всичко изказано и загърбено. Мъжът й знаеше за онзи лигльо, тя знаеше за Поли. Имаха отвратителна сватба, но накрая, сутринта той си остана с халката. Оттогава Петър и Поли се разделиха и нямаха повече път един към друг. Той избра съпругата си и семейството.

Зорница не трябваше да го казва. Искаше й се и друг да е наранен и наистина го направи. Беше безсмислено. Галя знае какъв е съпруга й, каква е тя и какво са си причинили, но останаха заедно и се обичаха. Но да разбереш, че по време на собствената ти сватба съпругът й е спал с друга? Ами някак е трудно да се подмине.

# 686
  • София
Да, така е. Или трябваше да каже още тогава на момента или да замълчи завинаги. Не е нейна работа да се меси в живота им.

# 687
  • Разпиляна във въображението
Във фейса се споменава за бременност. Не се зачетох много. Ще се изненадам довечера.

# 688
То не се и знае много. В заглавието на анонса пише, че ще има бременност. После в текста нищо за нея, освен, че някой ще получи смс, който ще обърка плановете му.
Аз залагам Биляна да е бременната и да уведоми Алекс по този начин.
Иначе не виждам кой друг. Евентуално Нора.

# 689
Аз залагам на жената на Калин, нали се знае, че Димо си тръгва от сериала по някое време.

Общи условия

Активация на акаунт