ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 36 670
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Какъв е смисълът да се проследява болеста на Евгения?  Чухме, видяхме, убедихме се, че е болна. Хайде стига вече. Появяването й се превръща в гротеска.

Изобщо имам чувството, че действието се развива в психиатрична болница и освен Жени, трябва Калин, Мирослава, Романова и Стаменова непременно да бъдат поставени под наблюдение. То тръшкане, викане, ревове, стресирещи физиономии... ужас.

Дано сценаристите не са намислили нещо за Калин и Романова. Такава гнусот не мога да понеса. Доколкото съм запозната Романова би трябвало отдавна да е минала климактериума.

На Петмезов не му схващам поведението. Наистина ли е  добросърдечен или шмекер?

# 76
  • София
Да не говорим колко е абсурдно в една обикновена болница, не специализирана, да се разхожда психично болен без надзор, да влиза по кабинетите, да крещи по коридорите и по хората.

# 77
И вратата на стаята, съдържаща документи и информация, да е отключена и всеки да има достъп до нея.

# 78
Какъв е смисълът да се проследява болеста на Евгения?  Чухме, видяхме, убедихме се, че е болна. Хайде стига вече. Появяването й се превръща в гротеска.
Дано сценаристите не са намислили нещо за Калин и Романова. Такава гнусот не мога да понеса. Доколкото съм запозната Романова би трябвало отдавна да е минала климактериума.
Тук съм абсолютно съгласна и с двете неща, които си посочила. Сцените на Евгения, колкото и добре да са изиграни, вече минават всякакви граници и действат много натоварващо. Не мисля, че е нужно да се акцентира толкова много на тях.
Колкото до Романова и Калин, много се надявам да не става нищо между двамата. Само като ги видя в обща сцена, как се гледат и настръхвам, но не в хубавия смисъл. Ужасно глупаво ще е, ако пак ги забъркат в интимен план. Никаква полза няма да имат за сценария, никаква интрига, защото в момента дори и Наталия я няма и едва ли ще се появи самата актриса да снима. Дано Калин си удържи на принципите, които демонстрира, а не се окаже и той накрая със слаби ангели.
Да не говорим колко е абсурдно в една обикновена болница, не специализирана, да се разхожда психично болен без надзор, да влиза по кабинетите, да крещи по коридорите и по хората.
Същото и аз си мисля. Като я гледам как ходи по кабинетите, изнася папки, сяда зад бюрото все едно си е на работа, се чудя колко ли поразии може да свърши, ако в някой момент никой не я хване и върне в стаята й. Да не говорим, че някой път може да влезе при някой пациент и да му навреди и какво ли още не. Пресен пример е когато взе бебето Диана. Има късмет, че я намират винаги навреме.

# 79
Стана ми мъчно за Янко. Идва човекът при почти непозната жена, която го е извикала, неприятна му е цялата ситуация, не е наясно, как да реагира и той объркан с опропастен живот благодарение на онази гад Генадиев старши и Калин го навика и изгони.

# 80
  • София
Според мен образа на Калин е такъв този сезон, за да изпъква Алекс колко е хрисим и добродушен. А и той самия (Алексиев) само такива роли може да играе. Просто трябва да има някакъв контраст и противопоставяне между ''братята'' При Апостолова никога няма пълно щастие.
Ест. не очаквам някакви кой знае какви драми и на финала всичко ще е ОК. Не вярвам и да имаме нов кекс между Калин и Романова.

# 81
Те сценаристите нямат май ясна идея какво щв се случва , тази Мирослава е абсолютно излишна.

# 82
  • Пловдив
Генадиев, Василев...уф, тегаво е!

Сега ще излезе наистина, че починалата в катастрофата е била болна...

# 83
  • София
Пенев ще оправи работата в Етрополе.

# 84
  • Пловдив
Със сигурност...
А Алекс и нощна и дневна смяна кара.
А в кабинета на Мирослава е вечен мрак.
Големи порти в тая болница...Грънчарова, Петмезов.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 20:27 от mystic woman

# 85
Каква е тая реклама на Свети Лазар? Продуктово позициониране?

# 86
  • Разпиляна във въображението
Няма друг начин да измъкнат Мирослава, освен ако жената не е умряла на място. Така и предположих, иначе нямаше да има логика в това, което казват двамата за случилото се.

# 87
Тасев наистина е оправил гласа. Добре изигра Чакъров.
Харесва ми как си казва и на Мира,и на Нора,че не иска нищо сериозно и обвързващо. Нора наистина си е залитнала яко.
Най-накрая и Галя се събуди. Време беше!
Петмезов ме дразни. Все се появява да подслушва или да ги утешава. А Мирослава ако я чуя още веднъж да каже “Благодаря ти за подкрепата!” ,ще повърна. 🤮🤣

# 88
Радвам се,че ще спасят Мирослава,нека и нещо хубаво му се случи на това момиче.Но от промото виждам,че тя пак ще обърка нещата,тълкува погрешно отношението на Боби към нея.
Петмезов вече го кръстих-Лепка Simple Smile За този работа няма ли,освен слухтене по коридорите и раздаване на непоискани съвети.
Случката с Мазови беше много детинско изпълнение.Кой даде идеята за такива заигравки с живота,пълни глупости.Със сигурност има други начини за да ѝ дадат урок на Гочева.
Галя ми е мъка да я гледам.
Пената детективът ми той Kissing Heart

# 89
Радвам се, че Галя прескочи трапа и се събуди. Дано до края на сезона се оправи. Стига толкова смърт сред главните герои.
Гочева очаквано ги изигра, върна си го. Да видим до кога ще е това примирие. Grinning
Трябваше и Пенев да се прояви малко повече, не може все в сянка да стои. Поне свърши полезна работа и сега ще спасят кожата на Мирослава. А тя уж осъзна, че няма да й се получи с Боби и сега пак е на изходна позиция и храни надежди.

Амбър, те се опитаха да дадат урок на нея, но накрая и те, и Гочева получиха такъв.

Общи условия

Активация на акаунт