ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 36 687
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Ако родният град на Василев беше Варна, сериал нямаше да има...

Зорница и в манастир да влезе пак ще я обвиняват в разврат и поквара.
Това Галя, Наталия, Лора, Нора девствени се взеха с половинките си и друг мъж не погледнаха....
   Joy Joy

А в самото начало  Калин и Сашко  минаха и през двете мадами /Натали и Биби/  , смениха си ги и се ожениха ...
Толкова е комично , когато някой ... обяви ,че Диана е грозна , некадърна  , а Зорница е най-развратната героиня .

Явно аз имам късмет ,че я харесвам и ми е приятно да я гледам /добре поне че е тя / .

# 631
  • Берлин
Аз си мълча. Две седмици не съм гледала,няма и да гледам. Информирам се тук....ама все едно и също чета. Ту З,ту М...
Няма и да гледам повече. Иска ми се,но нямам време, сбъдвам мечта и времето ми до 23 ч.е ограничено. Само не разбрах от писаното Кая и Алекс заедно ли са

# 632
А, Папурче, ще прощаваш, ама тия дето мразят Марио и Зорница ги обсъждат повече от нас Joy

Алекс и Кая щяха да излязат заедно на концерт, но Алекс направи грешката да я целуне. Тя избяга почти с писъци, застана на моста да диша, една ръка я потупа по рамото и се появи Христо в цялата му прелест. Та Кая и Алекс не се очертава да са заедно Grinning

# 633
  • Берлин
Моски, благодаря. И за БорЧо и Нора,Кръстева и Цонев ми е любопитно,ама все някой ще се излъже да напише някой ред,та дебна

# 634
Тасев и Нора засега няма да ги бъде, тя е влюбена, но той се дърпа. А Катя и Цонев са заедно, той се върна в България, но си подаде оставката и още не иска да се връща в болницата.

# 635
Цонев не можа да изтрае без Кръстева в Германия и се завърна да си я гушка, но не ще да припарва до болницата, но пък му е жал Борчо как се е подредил. Играе го сърдито старче, но май ще подучва Тасев как да обезглави Чакъров.

Борчето и Норчето се гледат отдалеко, защото той я напъди, защото не може да я направи щастлива, но когато цялата болница, така де, хирурзите щяха да напускат щото го заподозряха, че е комбина с Чакъров, само Норчето каза, че вярва в него. Ще станат там нещата, ама може и в следващия сезон Grinning

# 636
  • Берлин
Мхъм...
Яни,ти се засегна от един мой пост,но не беше цел да те обидя. Искаше ми се да поразсъждаваме тогава. Не се получи. Но ти дължа извинение. Добронамерена си винаги. Та...извинявай

# 637
Борчето като спре да се самобичува и да повтаря как носи лош късмет на жените тогава може да им се получи с Нора. Grinning Mислех си дали след случилото се с Мирослава няма да се обърнат нещата и той да я погледне с други очи, но тя пък вече изглежда, че го е забравила. Заяви му, че ще спре да го харесва и не очаква нищо вече. Тя си ходи из болницата и безгрижно си пее и се усмихва. Grinning
Мхъм...
Яни,ти се засегна от един мой пост,но не беше цел да те обидя. Искаше ми се да поразсъждаваме тогава. Не се получи. Но ти дължа извинение. Добронамерена си винаги. Та...извинявай
Чак да съм се засегнала, не мисля. Минало е, няма нищо. Simple Smile

# 638
Ммне, има случаи, в които един мъж или една жена не харесва другия и просто не може да се случи нещо. Както Тасев към Мирослава. Еми няма емоции и това е. Я как Нора го завихри на секундата. Ама и тя постъпи глупаво. Трябваше още малко да посвири на струната само секс, нищо повече, и Бончо в един момент щеше да осъмне влюбен. Тя много рано го притисна.

# 639
Нора според мен просто се издаде пред него много лесно. Личеше си от километри, че го ревнува и той я надуши.

# 640
  • Разпиляна във въображението
Да стана от скамейката на Нора, за да кажа, че тя се съобрази с желанието на Тасев. Каза си, че проблемът, че тя го харесва си е нейн. За да не изпадат в неловки ситуации и тя да внимава какво говори и как се държи, му каза, че трябва да се държат възможно настрани. Та за момента Нора не плези език след него и да го притиска. И да - познава го от най-малко време и бе единствената, която му повярва, че не играе с Чакъров. Даже аз се изненадах как го обиди Марио, защото от него не го очаквах.

# 641
Някой знае ли колко епизода има до края на сезона?
Май този сезон дотук ми се очертава като най-скучен. Особено на фона на 1-ви, 2-ри и 3-ти, които гледам паралено с него.

# 642
  • София
Някой знае ли колко епизода има до края на сезона?

52 епизода. Финалът е на 06.12

# 643
Вергов ще бъде на 23 ноември на безплатен семинар за рак на простатата ( свързан и с movember Wink ), може да съчетаете полезното с приятното и да го видите Wink

# 644
Христо ми изглежда нещо много ретро - прическа, облекло ..., като 55 годишен е. Може би искат да внушат, че мъката го е състарила?

Общи условия

Активация на акаунт