ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Kръвни връзки.ТЕМА 91

• 36 690
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • Ню Йорк
Историята между Марио и Зорница е толкова в областта на фантастиката, колкото и пътуването във времето. Но както каза някой, има някакъв интерес към дадена сюжетна линия и давай да го изцедим до край. То е ясно, че се опитват да копират от "булката беглец" ама там беше интересно, а тук е тегаво и смехотворно и като цяло най-добре да я затикат някъде тая сюжетна линия, че се излагат.  ooooh!

# 646
  • София
Христо ми изглежда нещо много ретро - прическа, облекло ..., като 55 годишен е. Може би искат да внушат, че мъката го е състарила?

Честно казано наистина не разбирам защо вкарват Владо Карамазов все в малодраматични роли. Лятото ходих да гледам пак Спанак с картофи, (признавам беше заради Геро, исках да го видя как се вписва), и Владо беше толкова готин, толкова добре му се отдават хумористични роли. Обаче не, вкарали са го в една рамка и не излизат от нея. Толкова е красив, че спокойно можеха да му измислят образ на Дон Жуан, хем щеше да е забавно, хем да е готино и различно от еднотипните сюжетни линии, в които вкарват героите. Да му бяха намерили и някоя отракана мадама, която да го вкара в правия път и щяха да избушат рейтинга. Но не, драма върху драма. Много ме е яд, значи.

Принцесо, ми аз пък не искам да ги затикват някъде. На мен ми харесват и съответно искам да ги гледам. А сюжетните линии, които не ме вълнуват ги пускам покрай очите си и само ги регистрирам колкото да съм наясно какво се случва.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 18:04 от rosi_ta

# 647
Joy  Явно с Роси гледаме  едни и същи  моменти от сериала !

# 648
Не е проблемът, че са се разделили и ще се съберат пак, проблемът е, че са Марио и Зорница просто. Grinning

Наталия и Калин се разделяха, развеждаха и пак се събраха.
Мазови се разведоха и пак се събраха.
Галя и Петър се развеждаха, изневеряваха, само още не са се били.
Тасев и Добрева се разделяха,  тя се самоубива, после се събраха, пък пак разделиха.
Кая и Христо се събраха, разделяха, тепърва ще ги видим още колко пъти ще го правят.
Да не продължавам нататък, схванахте ми мисълта Grinning

# 649
  • Ню Йорк
Не е проблемът, че са се разделили и ще се съберат пак, проблемът е, че са Марио и Зорница просто. Grinning

Наталия и Калин се разделяха, развеждаха и пак се събраха.
Мазови се разведоха и пак се събраха.
Галя и Петър се развеждаха, изневеряваха, само още не са се били.
Тасев и Добрева се разделяха,  тя се самоубива, после се събраха, пък пак разделиха.
Кая и Христо се събраха, разделяха, тепърва ще ги видим още колко пъти ще го правят.
Да не продължавам нататък, схванахте ми мисълта Grinning

Проблемът е в това, че гледаме едно и също до припадък.
Между другото и Мазови са досадни с това "искам те не те искам" на Лора, но единственото им интересно са лафовете.
Кая и Христо са друга сюжетна линия без която бих минала съвсем спокойно.
Като цяло и в реалния живот много хора прощават изневери и се събират отново, единственото което не се случва е "зарязан пред олтара" да тича след жената която му го е причинила. Ето това ми вади очите, чак толкова тъп мъж няма, ако има аз поне не съм срещала Wink

# 650
Ами това е стилът на Апостолова. Тя не може да разказва истории за двама души, които се обичат и се борят заедно с някакви трудности, тя може да разказва за двама души, които имат проблеми помежду си. Аз не съм и очаквала различно, освен това тя е голям фен на втория шанс. Но съм много приятно изненадана, че устоя на изкушението да забърква поредния любовен триъгълник.

# 651
  • София
Ами това е стилът на Апостолова. Тя не може да разказва истории за двама души, които се обичат и се борят заедно с някакви трудности, тя може да разказва за двама души, които имат проблеми помежду си. Аз не съм и очаквала различно, освен това тя е голям фен на втория шанс. Но съм много приятно изненадана, че устоя на изкушението да забърква поредния любовен триъгълник.

Значи, ако Марио и Зорница бяха единствените които ги съсипаха и после ги въздигнаха от пепелта да речеш, че има обективна причина да се пишат всички коментари против тях, обаче се връщам назад и се опитвам да се сетя коя двойка не е сривана със земята и не мога. Само преди две седмици тука всички се молехме горещо Калин и Романова ОТНОВО да не прекрачат границата.
Това е стилът на сериала, харесва ни или не, ще продължаваме да гледаме изневери, предателства, извинения, прошки и така докато ни писне и не си намерим по-интересно занимание. Както каза Вергов, на никой не му се гледат рутинните семейни отношения, защото са скучни. Хората искат да има драматизъм и зрелища.

# 652
Изобщо даже не ми е възрастен Карагьозов,точно тамън си е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 653
  • София
Пфу, затрили са Дарина. Яд ме е, аз я харесвах.

Амбър, идеален е, ама много кахърен, значи

# 654
  • София
Жалко за Дарина. Много повече ми харесваше от Кая.
Явно разчистват пътя за Кая.  ooooh!
Ами да си я взима Христо за Щатите и да се маха от сериала.

# 655
Жалко за Дарина. Много повече ми харесваше от Кая.
Явно разчистват пътя за Кая.  ooooh!
Ами да си я взима Христо за Щатите и да се маха от сериала.

Мне, по-скоро разчистват пътя за Кая-Христо-Алекс.

# 656
Някоя добра душа ще ми каже ли от какво е починала жената на Карагьозов, че изпуснах?

# 657
Познах за развоя с Дарина - убиха и нея.

Ема била на четири години - ще ме убият тия сценаристи, а Стефчо младши е бебе и е роден преди малката JoyJoyJoy

# 658
Някоя добра душа ще ми каже ли от какво е починала жената на Карагьозов, че изпуснах?
Простреляна е при атентат в мола.

# 659
  • София
Делта, атентат в МОЛ в САЩ. Мъж е открил стрелба и я е улучил

Общи условия

Активация на акаунт