По-малко време за пране, повече време за вас

• 14 420
  • 533
  •   1
Отговори
# 390
Всеки ден имам дрехи за пране,затова почти всеки ден пускам пералня,повече време ми отнема простирането тъй като нямам сушилня.

# 391
Пускам пералня поне 5 пъти в седмицата. Ползвам различните програми за пране с различна продължителност и не съм се замисляла колко време отделям за прането. Продължителността на програмата плюс около 20 минути от мен - зареждане, простиране...

# 392
Веднъж седмично пускам цветни дрехи да се перат и веднъж спално бельо. Като време ми отнема около 15 мин., но гладенето ми е малко повече време Wink.

# 393
  • На морето!
Всяка вечер пускам пералня или сушилня на отложен старт и сутринта пускам сушилня или вечер след работа пералня. Не ми отнема много време, по-времеемко е зареждането на сушилнята, защото подреждам дрехите,  за да не се мачкат прекалено много.

# 394
  • Русе
Пускам по 3 перални седмично. Зареждането ми отнема по 2-3 минути, простирането по около 20 минути- значи общо седмично около час и 15 минути.

# 395
  • Пловдив
Ох, почти всеки ден пускам пералня... Събирам вчерашното пране. Проскам днешното. Сгъвам дрехи. Гладя рокли, ризи и панталони... Доста време се събира Wink

# 396
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Пералня пускам минимум 3 пъти седмично.Откакто имам сушилня не ми отнема толкова време прането като цяло.

# 397
Няколко перални на седмица,зареждане и простиране ,не знам колко точно.

# 398
Пера около 3 пъти седмично. При всяко пране отделям между 30 и 45 минути - сортирам прането, слагам препарат, цветоулавящи кърпички, най-много се бавя с простирането, ама аз изпадам в подробности - щипките на всяка дреха да са еднакви и с подходящ цвят. Не простирам например бяла тениска с една зелена и една червена щипка.

# 399
  • Бургас
С бебе и 3ма възрастни всеки ден по 2 перални пускам.

# 400
Понеделник, сряда и петък са ми дните за пране.  Пера на средно дългите програми- около 2- 3 часа в зависимост от вида на прането. Рядко пускам кратката, защото не мисля, че успява добре да изпере и изплакне. Простирам за около 10-тина минути, събирането и сгъването на пранете ми е също толкова, но и двете ги правя внимателно и опъвам добре дрехите. Не гладя, освен ако не е много наложително( предимно ризите на сина и ако се налага моя рокля или сако).

# 401
Пускам две/три перални през уикенда.

# 402
Не мога да кажа точно колко време отделям да пране, понякога са няколко перални в един ден, понякога няколко дни не пускам пералнята изобщо.

# 403
  • София
Различно, но най-често по 3 на седмица.

# 404
всеки ден

Общи условия

Активация на акаунт