Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 370
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 2 130
Аз имам 198 точки и чакам анкета да заявя 20,но не пращат напоследък. 🤣

# 2 131
  • София
Гледам, че новото "Лили" на Дондуков вече са го позаредили. Предполагам, че ще го пуснат преди празниците и ще има колело за въртене с награди.
Kъде на Дондуков ще има Лили?

Игра на Ревалид с покупка  https://www.revalid.com/index.php?id=84&L=6&ADMCMD_cooluri=1

# 2 132
Аз имам 198 точки и чакам анкета да заявя 20,но не пращат напоследък. 🤣
Обнови си профила. Попълни тук-там по нещо ново. На следващия ден ще ти пратят анкета.

# 2 133
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Гледам, че новото "Лили" на Дондуков вече са го позаредили. Предполагам, че ще го пуснат преди празниците и ще има колело за въртене с награди.

Игра на Ревалид с покупка  https://www.revalid.com/index.php?id=84&L=6&ADMCMD_cooluri=1

Отварят нов на мястото на Ралицата.

# 2 134
  • София

Отварят нов на мястото на Ралицата.
Благодаря! Видях, че го ремонтират, но бяха в много ранен етап на ремонта.  Laughing

Много ще ми липсва "Ралица"-та. Редовно взимах от там награди от чипсове, кола и др.  Sad

# 2 135
Бях до Кауфланд и изобщо нямаше от тези комплекти на Дав със сета за маникюр. Само седи етикет с намалената цена и до него - нищо. Може и въобще да не са докарвали...

В моя питах имало е само 5 комплекта.
И петте са купени същата сутрин. Пратиха ме в Дружбенския там имало повече.

# 2 136
  • Велико Търново
Има печеливши от алпро. Мен ме няма Sad мрън!!!

# 2 137
На Прингълс взех 5 кутии, всеки ден реших по 1 код да регистрирам. Вкарвам кода и честито печелиш дигитална награда, и това 5 дни под ред. Като ми се падне "дигиталната награда" и след това пише, че днес вече не мога да регистрирам. Не ми трябва дигиталната им награда, но искам да попитам при някой случвало ли се е това-5 дни едно и също да се пада. Много исках такава колонка, но ми писва вечв от тях.

# 2 138
Изтеглени са късметлиите, които печелят ароматна свещ от ДОМКО. Това са:

3y3u
juniper
d0ra

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 01.12.2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com, като упоменат, че са победители в играта на DOMKO и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес и телефон за връзка).

Благодаря за споделянето!
Счупих каръка. За първи път печеля от форумна игра.

# 2 139
Момичета , аз ли "не съм в час" или и преди беше така на страницата на Нестле за играта на 3 в 1 , която приключи ?Несъответствие при наградите и скреч карти?!?омешани са игри?или ще има нова?

# 2 140
Момичета , аз ли "не съм в час" или и преди беше така на страницата на Нестле за играта на 3 в 1 , която приключи ?Несъответствие при наградите и скреч карти?!?омешани са игри?или ще има нова?

И преди си стоеше този сбъркан надпис. Явно ще има нова игра, това обаче си е само мое предположение =)

# 2 141
момичета трябват ми 2бр, ДА-та за кока кола, ако някой има и няма да ги използва

# 2 142
  • Телиш/Плевен
Спечелих кутия за обяд от Кенар: Heart Eyes
Скрит текст:

# 2 143
А аз ръкавица Simple Smile

# 2 144
Почерпете се за мое здраве днес имам рожден ден.

Общи условия

Активация на акаунт