Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 134 645
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 780
  • sofia
В Лидл освен до централи и да се разговаря с "чужденците" .... нищо друго не може да се направи. Поне и там да ни разберат що за стока сме. Трябваше едно писмо да се напише на 2 3 езика и само да се сменя датата и играта 😂 да си го пращаме при нужда 😂 живи и здрави да са хората...опасни са 😉 всъщност (не съм чела правилата) но те явно сега не ги нарушават. Просто са измислили начин за набавяне на бележки.

# 781
  • оттам, откъдето започва България
Една игра на Зайо Байо във Фейсбук:
Скрит текст:
  Зайо Байо
Играй и спечели!

💢 Спечели МНОГО НАГРАДИ от Зайо Байо 💢

Включи се в томболата за: 💥 iPhone XS Max 💥 Samsung Galaxy Note 10+ 💥 лаптоп Apple MacBook Air 13 💥 2 дрона Phantom 3 SE 💥 Smart TV SONY 55” 💥 ЕКСКУРЗИЯ ПО ИЗБОР за двама до Египет, Тайланд или Куба! ✈👜

Лесно е! Условието е да отговориш на 5 въпроса в нашата игра. Можеш да я стартираш като напишеш като коментар под поста кой е любимият Зайо Байо на теб или твоето семейство или ни изпратиш снимка с продукта. 🐰❤ След като споделиш колко много обичаш Зайо Байо, ще получиш съобщение в Messenger от нас и ще научиш защо той обича теб и как го показва под формата на забавна игра с няколко лесни въпроса. Не забравяй да харесаш този пост 👍

🎁 Включи се и спечели в играта на Зайо Байо! 🎁
Условия на играта може да намериш тук: https://---shoretner923-32CpW94
Програмата за екскурзиите може да разгледаш тук: http://---shoretner923-33wVUFe Вижте по-малко

# 782
  • София
Не са бележки, без човек във фирмата, извършваща тегленето, няма шанс да си по няколко пъти навсякъде. Как пък все от Лидл, Метро, Орбит и пр. печелят на конвейер все те? В кауфландските не съм ги виждала, явно не използват тази фирма.

# 783
И в Нестле, да не забравяме Simple Smile

# 784
  • София

Ами Фантастико....

# 785
  • при късмета
Не са бележки, без човек във фирмата, извършваща тегленето, няма шанс да си по няколко пъти навсякъде. Как пък все от Лидл, Метро, Орбит и пр. печелят на конвейер все те? В кауфландските не съм ги виждала, явно не използват тази фирма.
Абсолютно. Това беше и моето предположение от самото начало. В рекламните агенции е ключа от бараката.

Ами Фантастико....
Там престанаха в интерес на истината. В момента тече най-голямата им игра за годината, но в последните няколко им нямаше имената. Май от там не са печелили от барбекютата насам, но не съм съвсем сигурна.

Имаше анкети които се попълваха от Фантастико и имаше директория да напишеш лично мнение. До колкото помня няколко човека писахме, че от техните игри печелят едни и същи хора и то големите награди. Спечелих ваучер от една месечна томбола и когато отидох да магазина да си взема ваучера, доста си поговорих с управителя. Знам,у че сигналите бяха няколко  и до някъде имаше ефект. Занапред обаче никой не може да го гарантира и изобщо не съм ги изключила изцяло, като таргет на клана

# 786
От Лидл веднага ли пращаха мейл на печелившите..че май съм се вредила между Пеневи,Русинови и тн

# 787
Днес и аз ще се включа в Орбит.
При нас в Била са по 1.09 и от там ще купувам, защото не дъвчем дъвки и не ми се взема по 2 всеки път, а в Лекси са намалени на 80 и няколко ст.
Иии вече имаме пет КО Grinning Трябва ми едно ДА, опитвах да светя в магазина, но нищо не видях..

Чакам колонката от Тайгър, продукта от ДМ скаутите и форумната напитка.

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 14:09 от _Khaleesi_

# 788
Току що ми одобриха двете бележки от Орбит, качени сутринта.

И да се редактирам:  едната бележка беше за 1.78, а другата за 3.19 лв. И двете ми са закръглени- първата на 1 лв, втората на 3; съответно имам 4 участия за куфар. Мислех, че ще се натрупват точните думи от всички бележки, ама явно не.

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 13:41 от mimeto98

# 789
# 790
  • София
Въпрос, който не е свързан с игра, но ако някой знае моля за информация - в някой Т-маркет в София да сте виждали бял дракон? Писах им във Фейсбук, щяха да проверяват, за една седмица нищо, напомнящия въпрос са го видяли и до там.

# 791
В играта на Орбит сумата на продукта ли пишете или общата стойност на касовата бележка?

# 792
От Метро ми отговориха, че ще направят проверка дали е изпълнено всичко нужно, за да се вреди Руска в томболата.
Съветвам ви да им пишете във фейсбук. Просто един, два реда, за да видят, че не съм само аз, дето се оплаквам от тия.

# 793
За Пеневата чета не съм изненадана. А клипа от Метро във фб направо ме остави без думи. Не бих се излагала по тоя начин за 200лв,че дори и за 2000 не знам дали бих. Егати и смешката! Стана ми жал за човечеца,дето си е мислел,че има шанс срещу тия мафиоти. 🙄
Всъщност наградата е продукти до 7900лв. с ДДС.

Има една подробност в условията. Кошът за дрехи е ли е или не е помощно средство? Thinking
„В играта не се допуска използване на колички, торби и други помощни средства“.
Малко по-назад в условията:
„Победител в състезанието е този, който пренесе до каса или друга точка, предварително определена от Организатора, стоки с по-голяма стойност.“
Кошът за дрехи е стока, но е и помощно средство.
Условията: https://www.unicreditbulbank.bg/media/filer_public/23/c8/23c8580 … eptember-2019.pdf

# 794
Тя може да е играла по правилата, но е вредена с връзки и вероятно е подучена как да играе.

Общи условия

Активация на акаунт