Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 131 113
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 125
  • оттам, откъдето започва България
Не така, надеждата последна умира. Никой не се е похвалил с позвъняване още. Аз също чакам.

# 1 126
Аз взех трета Кока кола от 2 литра и вкъщи пробвах да светна-вижда се коя сричка е. Вече имаме КО и две ЛЕ. Ще гледам следващия път да открия ДА. Ама при нас няма камиончета,та не бързам.

# 1 127
Това камионче отваря ли се ? Като кутия ли служи или е просто декорация ?

Аз все така нямам късмет, снощи излезе ЛЕ.

# 1 128
  • София

Кутия е, някои се отварят по-лесно, други по-трудно. Дори колелата се въртят. Симпатични са и определено ще влезнат в употреба..

И аз имам някаква надежда все още за тик так, много искам конзолата, в къщи се презаредих с тик-так поне за година напред...

# 1 129
  • Телиш/Плевен

Да, кутия е:

# 1 130
Благодаря Ви, дами!
Значи ще се надявам да излезе поне едно ДА.

# 1 131
  • Пловдив
Здравейте! За тези, които готвят с Маги -
https://www.facebook.com/teodoratitova/photos/a.1691565524425569 … ype=3&theater

# 1 132
Получила съм имейл, че съм избрана за ДМ-скаут от последната акция! Доста беше неочаквано за мен, тъй като все ме отхвърляше за регистрация. Посочено е, че до 05.12.2019 г. ще получа крема на въведения от мен пощенски адрес, а след няколко седмици ще ми изпратят да попълня оценъчна анкета за продукта.

# 1 133
От брошурата на Фантастико за който иска да се включи в играта на Алпро:

# 1 134
# 1 135
Получила съм имейл, че съм избрана за ДМ-скаут от последната акция! Доста беше неочаквано за мен, тъй като все ме отхвърляше за регистрация. Посочено е, че до 05.12.2019 г. ще получа крема на въведения от мен пощенски адрес, а след няколко седмици ще ми изпратят да попълня оценъчна анкета за продукта.

И аз съм избрана.

# 1 136
Еййй,много ме е яд на себе си-бележка от Кауфланд за Нескафе съм снимала и пратила без дата и час....сега ми звънна някаква жена от Нескафе,да съм й пратила бележката на мейла.Търсих из нас,но точно нея съм изхвърлила...😣Идеи,какво може да се направи?

# 1 137
Ако на снимката се вижда номера на касовия бон могат от магазина да извадят дубликат. Дано попаднеш на любезен персонал.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 13:17 от Vesi2015

# 1 138
Въпреки ,че не спирам да играя не печеля нито от Тик Так,Нестле,Кармела,Самекс,Дм Скаутите и Сушард така че ще помръкнам дано спечеля и аз най- накрая нещо.😣😣😣😣😣😣

# 1 139
Сушард не теглиха днес 2 теглене

Общи условия

Активация на акаунт