Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 131 020
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 140
Бях до Метро Плевен. Има коли със сиви капачки, има и с капачки Коледа. Ако си вземете един стек от сивите, подаряват календар на МВ - еднолистен, като голям лъскав плакат.
Има шоколади Мерси с кодове и са намалени, но са наредени на нивото на земята, малко трудно се откриват.
Има и кубети с игра (аз няма да участвам).
Няма Чио с лента.

При коледните сладкиши има такова камионче (не на Кока кола, но много подобно) - музикална кутия с меденки за ок. 23 лв. Не можах да взема сега, защото бюджетът ми беше за други неща, но ако останат, ще си купя Simple Smile

# 1 141
Изтеглили са първите 1000 на Виденов.Мен ме няма,егати каръка,някой ме урочаса Grinning

# 1 142
# 1 143
Някой питаше по-назад откъде може да си вземе кенчета на Астика. В края на официалните правила на играта има карта на България с локализации на обектите, доколко действително участват в промоцията не мога да кажа: http://kamenitzacompany.bg/bg/news/national-promo-astika-2019/

# 1 144
Писах им на Интерснак оплакване за играта с пуканките Чио. Не ми харесва как е измислена, реже те на секундата. Със седмичните тегления поне имаш някаква надежда и трепнеш в очакване. С това "Опитай пак" направо ми убиха желанието да участвам.
Днес ми отговориха от КЗП, че още разглеждат оплакването ми за Спорт Депо от 25 септември. Даже бях забравила. Трябвало им още време. Аз нещата си ги получих отдавна, ама загиналите нервни клетки от разправиите с тях няма как да ми ги възстановят.

# 1 145
Избрана съм от ДМ за скаут на дневен крем Гарниер Simple Smile Тъкмо се бях отчаяла, че никъде не печеля и си мрънках на себе си..

# 1 146
Ако на снимката се вижда номера на касовия бон могат от магазина да извадят дублират. Дано попаднеш на любезен персонал.
Благодаря за идеята,веднага пратих ММ до Кауфланд със скрийншот на касовата бележка,те пък от своя страна казали,че нямали такава практика да издават дубликати на касови бележки?!Жената,с която говорил,била разбрана и позволила да направи снимка на програмата,с която работи и на нея се вижда всичко-номер на КБ,дата,час,артикули....
Сега ще пиша на Нескафе и ще им прикача и двата файла и дано и те излязат разбрани..въпреки,че вината си е моя де 😊

# 1 147
  • София
Днес пристигна крема от ДМ скаутите.

# 1 148
От Нес кафето някой получил ли е обаждане?

# 1 149
  • софия
Коледният календар на Jysk. Да видим тази година как ще се справят Simple Smile

# 1 150
От Нес кафето някой получил ли е обаждане?
Да,аз вчера

# 1 151
  • София
От спаркса са много бързи, донесоха ми тениската, хубава е!

Какъв размер е тениската Simple Smile

# 1 152
От спаркса са много бързи, донесоха ми тениската, хубава е!

Какъв размер е тениската Simple Smile
Моята е сива,размер М.

# 1 153
  • София
моята също е сива, М размер

# 1 154
Bella_Sun, благодаря - ще държа телефона до мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт