Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 847
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 1 320
Вече не се и надявам да спечелим от Лидл. То все едни и същи...

# 1 321
Не знам дали е споделяна:
Конкурс за детска рисунка на Бочко във фейсбук: https://web.facebook.com/notes/%D0%B1%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%BE/%D … p;_rdc=1&_rdr

# 1 322
  • Бургас
Здравейте, мили Дами. От известно време Ви следя, но не съм се включвала да пиша нищо до този момент. Преди да попадна на тази група си мислех, че учстването в подобен тип игри е загуба на време, но заради Вас реших да си опитам късмета тук и там. Сега виждам, че печеля ваучер от Лидл и то само с една регистрирана бележка.  Благодаря,че ме побутнахте, така да се каже Laughing Laughing

# 1 323
И аз участвах снощи късно в Лидъл, но днес нищо...

# 1 324
ДМ отново набират скаути:

dm drogerie markt Bulgaria
Току-що ·

Здравейте! 😊 Имаме една чудесна изненада за Вас, с която се надяваме да направим началото на тази седмица по-вълнуващо за Вас! 🎁 ✨ 🎁 Търсим 30 нови dm скаути за безплатен тест на един от спрейовете за коса от серията оформящи спрейове за коса NIVEA. Всеки от скаутите-късметлии ще има възможност да избере дали иска да тества спрей за обемна, къдрава или гладка визия.
Може да се регистрирате до 20.11.2019 за тест на следния линк: https://---shoretner923-2Bge3JL
Важно! dm Scout е Facebook приложение и не се отваря през мобилни устройства.

# 1 325
  • Вестерос
Някой беше пуснал преди няколко дни, мисля в понеделник, че си купил от Била Бейлис с чаши. Е, обходих Билите във Варна, няма при нас... Sad Та, в Била ли беше или съм запомнила грешно?
В четвъртък видях в Билата на Владислав Simple Smile
Мерси, ще проверя след малко.

За талконлайна и мен ме отхвърля последно време, даже след 3,4 въпроса и бам, не съм им в таргета. А съм попълнила на 100% всичко в сайта им за информацията, която искат от всеки уж за да пресяват анкетите.

На лидл на каква стойност трябва да е бележката?

От колата само ЛЕ ми се пада.

# 1 326
Писах и аз на Лидл, това на нищо не прилича с техните игри.

# 1 327
Сега погледнах списъка, направо е подигравка с честно участващите с по няколко бележки седмично, въобще няма смисъл да си губя времето да участвам, а всяка седмица едни и същи печелещи по няколко пъти.
Организацията на ЛИДЛ е такава че да допуска едно лице да спечели повече от веднъж в едно теглене. На голяма част от томболите си пише  едно лице може да спечели веднъж с едни и същи имена, имейл и телефон. В списъка има печеливша с едно име и телефон.
Имената с най-много ваучери, които няма как да не се набият в очите, прави впечатление че пазаруват в различни магазини - в зависимост от кода на магазина се вижда и с различни телефони печелят.
            79. 174 143653 Иван Радомиров 87xxxx3948
            80. 102 495699 Иван Радомиров  88xxxx204
            81. 127 205526 Иван Радомиров  89xxxx708

151. 161 898314 Самуил Василев 87xxxx589
           152. 174 276877 Самуил Георгиев 88xxxx000

Тази жена е пазарувала в един магазин, но не мисля, че е редно в едно теглене един човек да прибира по няколко награди, а друг нищо.
113. 159 337422 Мариана Демирева 89xxxx533
114. 159 343358 Мариана Демирева 89xxxx533

# 1 328
  • София
Къде пишете на Лидъл, да им пиша и аз. Не съм участвала миналата седмица, но не пречи и аз да пиша.

# 1 329
Ако мислите че на някой от Лидъл му  пука за нашите писма ...вече откъде ли не са ми отговаряли че всичко е точно участвано по правилата и тн

# 1 330
На сайта им има форма за контакти - написах си името и имейла, за да ми отговорят. Не съм писала адрес, телефон и ЕГН. Не разбирам защо има графа за ЕГН - те луди ли са?! Не е от задължителните, но все пак е абсурдно!

# 1 331
И аз им писах,от 600 човека до сега нито един не е от нашия магазин.Какъв е шанса?О?

# 1 332
Нямам думи за Лидл. В такива игри много не си давам зор да участвам. Ако имам бележка я регистрирам, колкото да си пробвам късмета и дотам. Тези, които печелят по 10 пъти сигурно обикалят магазините да събират к.б. и регистрират до припадък или с 1 бележка им е гарантирана победата. Wink
Относно камиончето на Кóла, вчера си взех, имаше само зелено. Не е кой знае какво, не си давайте толкова зор. Боядисана ламарина. Детето даже успя да я огъне. Smile

# 1 333
На сайта им има форма за контакти - написах си името и имейла, за да ми отговорят. Не съм писала адрес, телефон и ЕГН. Не разбирам защо има графа за ЕГН - те луди ли са?! Не е от задължителните, но все пак е абсурдно!

Laughing абе тея не са ли чували за GDPR - ненормалници, за едно запитване ще ми искат толкова много информация

Дами и аз се надъхах, някой играл ли си е да вади повтарящите имена, да помоля да ми ги прати на лично, и да "атакувам" и аз Лидъл, ако искате да пуснем едно "любовно" Laughing писмо до централата им - писна ми тотално вече от Клана*

# 1 334
Аз лесно мога да ги извадя - казах им, че ако искат, мога да им направя пълен списък, но едва ли има смисъл. Не за първи път им пишем.

Общи условия

Активация на акаунт