Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 319
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 2 175
Отидох до Тип топ да си взема наградите от Мура (те не са се обаждали) Simple Smile :

# 2 176
А моята тениска от Спаркса още я няма.(от периода 11-17 е)..къде да ги тормозя?на контакти в приложението или на нац. тел.?Благодаря!

# 2 177
При мен в последно време е суша, след тениската от Спаркса нищо друго.
Мрън, мрън!
Довечера ще се включа в играта на Queens.
Пуканките Чио все така си продължават да не ми дават кашонче с пуканки, чипса също все "опитай пак".
Мъж ми снощи ми донесе 12 капачки за кредити и се включих с 2 билета за часовника, ще гледам да взема още 1билет поне.

# 2 178
Значи от Мура голяма излагация, хем ние си пращаме данните, хем и куриер не звъни. Grinning

# 2 179
Сега ми донесоха наградата "брандиран сак" от форума и easybook
Скрит текст:

Компактен и лек

# 2 180
  • София
Момичета, играла съм някъде с мейла на майка ми и съм спечелила нещо на Alive от аптека Ревита, ако правилно ми е казала. Понеже е много в час Simple Smile не им е отворила линк, защото уж нямало, а си е дала в отговор нейния телефонен номер. Та сега ме чопли любопитство какво е сътворила, каква  е била играта, какво печеля. Ако някой има идея да сподели, моля.
А за игрите ме е налегнала криза, чакам само чаша от Захарни заводи и нямам нещо на което да играя, не съм свикнала така. Да пускат коледните игри вече Simple Smile
Може би е това
https://revita.bg/igra/
Но тя не е свършила, не би трябвало още да са изтеглили печелившите  newsm78

# 2 181
Сладураната98, честит рожден ден! Много здраве, щастие и много късмет! 😊🎂🍀

Аз днес си получих две награди и съм много доволна, едната е душ гел+пазарска чанта, а другата е от Кенар. Голяма изненада беше, когато отворих плика от куриерската фирма и вътре имаше две ръкавици. 😊🎉

# 2 182
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Нескафето дали искат бележка при получаване?

# 2 183
Аз бях питала за играта на Гарниер и гледам, че пак сте я коментирали, та да споделя какво ми отговориха днес:

Скъпа ****, благодарим Ви за запитването! Победителите ще бъдат информирани и обявени на нашата Фейсбук страница. Поздрави, Ваш Garnier! 💚

# 2 184
  • София
Има ли някой, който е получил ваучера от Лидл от втората седмица Simple Smile

# 2 185
  • Велико Търново

ММ спечели нескафе и вчера са му го донесли без да искат бележката. За големите награди не знам

# 2 186
  • София
На всичкото отгоре, "бонусът" на НЛ важи само, ако си загубил над 25.00лв.  Хич не се и лъжете. Grinning

# 2 187
  • Пловдив
Не

# 2 188
За Русе- в Едеа има камиончета на КК. Току що проверих

# 2 189
Няма втора патица такава, като мен! Останаха ми няколко кода от малките бутилки, а играта била приключила.

Общи условия

Активация на акаунт