Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 236
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 2 190
В Билла Плевен има промоция на куинс.В Кауфланд няма комплекти на Дав,но има от чашите на Милка

# 2 191
  • София
Резултатите от форумната игра на ленор:

Изтеглени са първите 20 потребители, които ще получат дамски памучен шал и продуктов сет от 3 продукта на Lenor срещу ангажимент за споделяне на впечатления и снимки в настоящата тема. Това са:

Симона_
Bella_Sun_
Kokoshy
Тарталета
D S
RosMar
Зодия Телец
skk007
iv4enceto_91
Алфея
Ън
๑ஐღ синя птичка ღஐ๑
Лавандулова гора
Hellenn
мандаринка
chockolina
Малко Сладко Коте
pepi_r
TopsyG
kanesta

Честито!

# 2 192
ангелче Simple Smile
Аз получих ваучера от втората седмица Simple Smile

# 2 193
  • Велико Търново
ЙЕЕЕЕЕ Simple Smile Най-накрая желана награда Simple Smile

# 2 194
  • София
Йейй, най-накрая да спечеля нещо от форума! Много се радвам, първо тук видях! Simple Smile Благодаря за споделянето, мандаринка! Simple Smile

# 2 195
Честито! Simple Smile Мрънкането помогна и току-що ми донесоха колонката от Мура. Учудих се, че има декларация с ЕГН, а тя не е скъпа.

# 2 196
  • Велико Търново
Момичета, може ли линк към форумната на ленор ако ще има още тегления? Видях я, прочетох я и явно не съм натиснала следене и тотално съм забравила за нея. Благодаря

# 2 197
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Момичета, може ли линк към форумната на ленор ако ще има още тегления? Видях я, прочетох я и явно не съм натиснала следене и тотално съм забравила за нея. Благодаря

Първи пост има линк с игрите във форума.....Ама никой не го поглежда.

# 2 198
Аз не писах ЕГН-та за наградите от Мура - само пълната дата на раждане (казаха, че и така може). Всъщност, за дрона можеше и да го напиша, но те самите предложиха да не го правя.

# 2 199
  • София
https://old.bg-mamma.com/?topic=1157264.msg39722560#new

# 2 200
  • София
Лидл има многооо да учат от Милка какво значи обслужване на клиента.
Не само че от Милка ми отговориха лично на едно оплакване, но и днес получих комплимент за "причиненото неудобство".

# 2 201
вчера ми звъняха от тел: +359988139598 - но в този момент телефона ми направи проблем и не успях да отговоря, при опит да върна обаждането дава, че е централа и всички оператори са заети. Говори ли ви нещо този номер

От Лидъл така и не ми отговориха на моето запитване, защо "определени" хора, /цитирах доста имена/ печелят във всички техни игри.

Днес чакаме ли някакво теглене?

И на мен ми звъняха вчера от същия номер и аз не можах да вдигна. По същия начин при набиране казват че всички оператори са заети и те държат да чакаш до второто пришествие. А аз очаквам пратка по куриер и се чудя дали не са звъняли от Еконт....Някой знае ли нещо за този номер?!

# 2 202
  • Благоевград
Благодаря ви, че споделихте за Ленор! Отдавна не съм печелила от никъде и много се зарадвах. Simple Smile

# 2 203
Благодаря,че споделихте  че в Била има промоция на Куинс,ще мина да взема два сока!
Вече в четвърта форумна игра печеля,много съм хепи!!!

# 2 204
Момичета, играла съм някъде с мейла на майка ми и съм спечелила нещо на Alive от аптека Ревита, ако правилно ми е казала. Понеже е много в час Simple Smile не им е отворила линк, защото уж нямало, а си е дала в отговор нейния телефонен номер. Та сега ме чопли любопитство какво е сътворила, каква  е била играта, какво печеля. Ако някой има идея да сподели, моля.
А за игрите ме е налегнала криза, чакам само чаша от Захарни заводи и нямам нещо на което да играя, не съм свикнала така. Да пускат коледните игри вече Simple Smile
Може би е това
https://revita.bg/igra/
Но тя не е свършила, не би трябвало още да са изтеглили печелившите  newsm78

Не е тази, като се прибера ще видя мейла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт