Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (92) - ноември 2019

• 130 113
  • 2 459
  •   1
Отговори
# 2 295
Много награди ама скучни/подаръчен комплект, включващ бележник-планер за 2020 г. и комплект Balea Warm&Cosy (душ гел 300 мл + Лосион 200 мл + Соли)/.Особено за който си има още 5 душгела от палмолив от старата игра..

# 2 296
  • Под Слънцето
Извинявам се, че съм невежа, но каква е тази награда лайфбуук 2020 в ДМ?

# 2 297
mimsim, и с теб няма да свършим таз работа 😃 от северозападО съм. Не става пусто с фенера да светя и да видя сричката. Вкъщи става, в магазина -не 🤷🏻♀
Смени магазина или разфасовката. Имам чувството, че са на партиди. И аз не мога да видя нищо в магазина, но го отдавам на това, че съм с лещи/очила.
пробвайте на фанта, по - лесно се вижда

# 2 298
Аз пък така и не намерих Фанта с капачка Коледа. Ако имаше, щях да ги събера, защото баща ми я пие. А колата със захар не я харесвам (на вкус, не е заради калориите - другата ми харесва повече). Май ще си остана само с Ле-то.

ДМ не могат да ме изкушат с тетрадка. Лили ми е много по-близо...

Сега проверих в Билата на центъра имат ли от комплектите на Дав, но нямаше такъв.

# 2 299
  • варна
Ако си от Варна имам КО и ДА
                                                                   От Варна съм и имам 4 излишни ,,ЛЕ,,

# 2 300
  • Елхово
От Черия петък се сдобих с фотоепилатор - къде регистрирахме уреди на Филипс! Аз приложението, където е за удължаване на гаранцията го славих, но някъде имаше игра със закупен уред на Филипс!

# 2 301
В нашият Кауфланд днес имаще доста комплекти а Дав, взех си един. Несесерчето с принадлежностите е симпатично, но още докато го вадех от кутията му се поулющи кожата. Иначе пилата е стъклена. От НЛ днес 0.15ст, ...си и бонусът.

# 2 302
4.80 на единия профил, на другия 0.20 ст. Joy

# 2 303
От Кауфланд ми отговориха, че комплектът на Дав бил наличен в другия им магазин в Плевен (на Гренадерска), но днес не мога да отида, защото вече е късничко, а докато си тръгна, ще стане още по-късно. Но ако някой си търси - можете да видите там Simple Smile
Стъклените пили не са лоши - имах една, но я загубих някъде...

# 2 304
От Черия петък се сдобих с фотоепилатор - къде регистрирахме уреди на Филипс! Аз приложението, където е за удължаване на гаранцията го славих, но някъде имаше игра със закупен уред на Филипс!
https://www.philips.bg/c-w/promotions/register-your-product-now.html

# 2 305
От Кауфланд ми отговориха, че комплектът на Дав бил наличен в другия им магазин в Плевен (на Гренадерска), но днес не мога да отида, защото вече е късничко, а докато си тръгна, ще стане още по-късно. Но ако някой си търси - можете да видите там Simple Smile
Стъклените пили не са лоши - имах една, но я загубих някъде...
Точно там бях вчера и нямаше

# 2 306
Значи може и да лъжат...Това е отговорът от централата - нали писах оплакване.

# 2 307
Ако са заредили днес.Вчера като питах имах чувството,че за първи път чуха за марка с името Дав

# 2 308

Качеството на несесерчето е много кофти, сега го доогледах. Но инструментите изглеждат добре.

# 2 309
  • Лясковец
Току що си получих наградата от Памперс-пакет памперси 17бр.,едно голямо шише с биберон240мл.,синя сладкарска боя,кухненски часовник и пакетче носни кърпички, и притурка как да се направи теста за попивателна способност на памперса.

Общи условия

Активация на акаунт