Пазаруване от НМ, тема 37, НОЕМВРИ 2019

• 48 519
  • 1 006
  •   1
Отговори
# 75
То пък аз им правя един оборот мани-мани..
Хепи, ти купуваш по-скъпи неща забелязвам, та не съм ти конкурент)) Аз все гледам промоциите и на промоцията да имам промоция. Евтиното обаче не винаги излиза на сметка знаете((
То не знам дали ще заслабна, ама май ще ходя в плюсчето вече((
Вече няколко дни разхождам форумското палтенце-тъмносиньото и много ми топли, доволна съм)) Но..много съм тъмна нещо, не знам как да го поосвежа си мисля. В яката на мен ми е точно и добре, ако слагам шал-трябва да е отгоре и не знам...малко ми е в повече тъмничко, ама поне няма да се цапа.
Вие с нещо дали го носите отгоре за цвят, то май нищо няма да стане, заради яката (ама точно тя ми харесва как ме затопля)
Аз чак за Коледа мисля нещо да взема за подарък, ако има промоции изгодни, нещо от аксесоарите да избера или за дома нещо за подарък. Иначе съм пас.

# 76
С някой шарен цветен шал не става ли. Ти и баретки накакви имаш от мин.зима май...ако са цветни и те стават.
Аз пък без шал не мога...кат пиле-голешарче се чувствам. Дори онуй парео ми топли...и що нямат триъгълни шалове? Квадрат де който да се сгъне на триъгълник. Тия другите все се чудя накъде да ги омотая...

# 77
Баретката с пискюла ми е черна и много си я обичам и нося. Имам шапки много, ама точно за това палтенце не стават май. Бял шал много хубав от НМ взех, дори тук дадох линк, ама супер е и топъл и бялото хубаво и мек , беше намален. На снимка не личи да е така хубав. Но пък..исках нещо по-така на цветя или с шарки , да не е дюс. 2 пъти поръчвам един шал лек. Единия път го отказах заради ръкавиците бяха заедно (едни сиви смотани, не знам какво съм мислела) , а втория път го пуснах сам и ..той не дойде, все го няма. Не че е нещо де, евтин е , ама така има жълтичко , ефирно е , малко за парлама отгоре някак си мислех да го заметна и видя. То хубаво шалче беше брееееее((
ей тоз се мъча да взема за палтенцето (не знам дали ще отива, отгоре заметнат)
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0753692001.html

# 78
Барета или брошка сложи Hug
Скъпо само кашмирените пуловери,просто с другите се вмирисвам. И пак- дебна промоция с код или друга Wink
Има ли полиестер край, или акрил. Просто е нетърпимо при мен. Виж, мъжът ми например няма този проблем. Явно моя специфика. На тялото или потта

# 79
Да ви се покажа и аз H&M-ска. Вчера получих ризата. Материята е лигава, хич не харесвам такива, но ми допада че е свежа.

Скрит текст:

Ризата е като моята рокля с папагалите. Много ми допада разцветката на мен. Simple Smile

# 80
Ми то брошка не става, плата е дебел, а и на палто..не съм виждала някой с брошка, не че мен ме притеснява де...
Баретки имаше преди месец в магазина на НМ- хубави, вълнени, жълтички , супер бяха и намалени на 10 лв май и що не взех. Но пак само с барета не върви, искам върху палтето нещо. Утре, ако имам време ще извадя шалове и ще мятам да видя. Имам много в един шкаф съм ги сгънала и така стоят и от 2-ра употреба взимани доста имам, купувани преди, от НМ също имам бе...ама не се сещам да имам подходящ.
Иначе тези шаловете от НМ ги мятам през врата назад, после връщам двата края да висят напред, не става по другия начин дето се промушват щото са доста плътни, те са като одеала. Но единия ми е с толкова мъх, че ме вбесява. Загръщах се в работата с него и дрехите ми ставаха на нищо от мъх, няма спасение, така че внимавайте. Другия нищо не пускаше, той пак много дебел, но мъха му не пада и лепи толкова.

# 81
Момичета, могат ли да се връщат обеци?

# 82
Всичко закупено може да връщаш. Обеци също.

# 83
Тета, покажи ти кои блузки се взе, моля! Имам няколко в Любими, но само ако има сейл ще поръчвам Laughing Предпочитам памук, но някои модели са си екстра и от изкуствена материя. То напоследък ни заливат предимно изкуствени. Предимство е, както казва Фани, може и без ютия.
Фани, имам една брошка муха, много свежа между другото. Става като за палто, захваща и много дебел плат. Аз си хващам дебелите шалове, с които се намятам. Имам един огромен, детето казва, че съм с одеалото Joy

# 84
Близка ме запали по брошките Wink Ами ефектно е

# 85
Ейй, убедихте ме значи)) Не нося брошки, нещо..не съм носила и нямам. Коя беше една политичка дето по брошките се познавала и много им беше фенка не помня. То и Патрашкова се мята с тях, ама..
Ми да взема да гледам за брошки сега, не бях се сетила пък за туй нещо, знам ли. Не съм и виждала на палто, ама.. то плата педполага, но трябва да е по-голяма и нещо по-ефектно. Попитах тук, защото доста хора накупихме това палто, та...може те нещо да са измислили. То и така ми е добре де, харесвам с в него много и ми е удобно и топло, ама...да е по-интересно си виках.. може някой нещо да е сложил.
Много благодаря за идеите)) Ще видя и брошки. Heart Eyes

# 86
Ми другото е барета, чанта интересна и т.н.не е нужно баш всичко да е шарено и акцент

# 87

Сори..не е изгладена.

# 88
Тези са моите.

Ауу, Тета Heart Eyes Много са хубави. Втората и аз я искам.

Аз тъмно синьото палто го виждам с някакъв жълт акцент. Може и оранжев. Ако е шал да е по-зимен Wink
Пак ще се редактирам Stuck Out Tongue Winking Eye Много се носят брошките. Последно видях една мацка с дюс черна риза с яка, брошка водно конче на мястото на последното копче. Много шик стоеше. Обичам водни кончета. Ако видя такава ще си взема.

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 21:15 от #Мила

# 89
Може с горчичен шал. Което ме подсеща че на Валетка ръкавиците много ще ми ходят на моя Joy

Общи условия

Активация на акаунт