Пазаруване от НМ, тема 37, НОЕМВРИ 2019

• 48 707
  • 1 006
  •   1
Отговори
# 915
Нищо. С тези 20%...

# 916
  • Mostly in my mind
Нищо не поръчах аз вчера. Да видим понеделник...

# 917
Ако има нещо в понеделник залагам на до 30% на избрани модели и докато се усетя няма да има налични номера..

# 918
Нищо не поръчах аз вчера. Да видим понеделник...

И аз така.

# 919
  • София
Благодарение на указанията в темата и получените на лични вчера поръчах на дъщеря ми разни спортни облекла и ми излязоха на много добра цена. Благодаря ви!

# 920
Взех си кашмирения пуловер преди малко от Еконт.Разкошен!:heart_eyes:

# 921
Момичета, има ли нещо интересно във Варна, основно при детското момчета. Изтървах едно якенце за малкия и се чудя дали да ходя до МОЛа. Намалените също ли имат 20%?
В понеделник с какво могат да ни изненадат Rolling Eyes, то на детското почти нищо не остана от това което ми трябва.

# 922
Аз днес си взех едни боти, от които имам велурен вариант. Вече втора година ги нося и не са мръднали. Загледах едни по-високи, но се отказах.Грабнах и от дънките за 18лв и един сутиен, понеже само в НМ си знам точния размер 😆

# 923
Аз пък току що открих, че за поръчката, която направих вчера имам имейл за потвърждение, изпратен на имейлите и на двата акаунта, които имам. Единият е в abv, другият в gmail. 😆

# 924
Ами ти си добре само с 2.Stuck Out Tongue Winking Eye
На мен ако ми пращат на всички, зор ще видят. Joy

# 925
  • Пловдив
И аз съм пас тоя път...

# 926
  • Тук и сега
Кога е този кибер понеделник сега идващият ли,в новата седмица?
Аз очаквам това Blush

# 927
Аз днес си взех едни боти, от които имам велурен вариант. Вече втора година ги нося и не са мръднали. Загледах едни по-високи, но се отказах.Грабнах и от дънките за 18лв и един сутиен, понеже само в НМ си знам точния размер 😆
К
Може ли линк към дънките?

# 928
Много пъти пробвах с дългуча и талонче от върнати дрехи, но не стана с двете. От приложението ли става или с версията на браузера?
Пуснах я вече само с дългуча и БД, но бих искала за в бъдеще да знам, че имам няколко талона, които само прашясват.

Да не са от старите? Те не стават онлайн.
Само такива след август 2019. Кодът трябва да е с 12 знака,
Нещо такова
G955-7779-WMXB-XK4M

Ето това ще да е причината. Не помня от кога са (август или септември), но не са 12 цифри.

# 929
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0399256018.html Имам и от high ankle. И двата модела са много удобни. За парите си са страхотни. Преди време имах и черни, но материята при тях е различна, поне на мен не ми е комфортна.

Общи условия

Активация на акаунт