Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 306
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Bristol
Съсекс нали имаха и някакъв "обор" в провинцията? Но май нещо не ги кефи, защото няма нищо за него.
Да, в Котсуълд. Не знам дали им остана или не като къща в провинцията. Те първо там се били настанили да чакат ремонтите във Фрогмор да свършат, но някакви папараци ги били снимали, та избягали в това Нотингам. Разбира се инфото пак от клюкините, не гарантирам за правилност.

# 2 116
Съсекс нали имаха и някакъв "обор" в провинцията? Но май нещо не ги кефи, защото няма нищо за него.

Май нямат селска къща.
Имат, но нищо не се чува за нея, щото е ферма
https://www.realestate.com.au/news/first-pictures-inside-prince- … arkles-weekender/
Имам спомен, че и в темата беше коментирано преди време.

Даже Хари се беше сърдил, заради тези снимки

# 2 117
Е, то това вече си е обор/трафопост/колиба.😅 Не ги виждам да се връщат там.

# 2 118
Фермата е още по-грозна от жабешката къща. Не знам защо така нищо не им дават. Дори жабуняка не е техен. А тази ферма направо на нищо не прилича. Дори да е тяхна, не си струва.

# 2 119
  • София
Аз не знам за селска къща.

Вярно, че и Амнър Хол беше подарък за Кеймбридж от Кралицата по случай сватбата им.
Да, подарък им е от Баба, но Сандрингам е частна собственост на Баба.

Това на Съсекс в провинцията беше под наем, но папараци бяха снимали, май с голямо увеличение, и те се отказаха, от него, заради навлизане в пространството им.

# 2 120
А па милите, сигурно и пари не им дават, да си купят Joy

# 2 121
  • Bristol
А точно това е, Тино! С много земя към него било. За да ги снимат там, ако наистина са заобиколени от много земя, със сигурност е имало треспасинг.
Районът е много хубав, за който харесва такива неща. Слабо заселен, предимно стари къщи, много зеленина и огромни дворове. Води се гъзарски. Аз обичам да ходя да карам колело там Simple Smile

# 2 122
Всъщност не са ли всички дворци/имения собственост на Короната? Бети има ли реално частна собственост, която може да продаде, ако реши?

# 2 123
На Уилям са му подарили страхотно имение, този естествено, е по-назад, но не знам дали така е прието, или го правят заради избора му на сгодна женица, затова попитах Mr. Green

# 2 124
Кеймбридж предпочитат Анмър Хол пред Кенсингтън. Всяка ваканция и почти всеки уикенд са там. Даже след раждането на някое от децата, се преместиха за постоянно там. Не беше да дълго, защото имат задължения.
Някой, ако може да намери статия с точните детайли, защото моите спомени не са много ясни.

# 2 125
  • Чужбина
Всъщност не са ли всички дворци/имения собственост на Короната? Бети има ли реално частна собственост, която може да продаде, ако реши?

Има и двете - и частна собственост, и на Короната. Жабешкото, например, е на Короната.

Лична собственост са:

Anmer Hall

Sandringham House

Balmoral Castle

Пууу, то то такова пък за какво ти е. Не мож го изчисти Joy:

Craigowan Lodge

Т'ва пък като малка схлупена къщурка Wink

Delnadamph Lodge

Това прилича на колиба:

Birkhall

Barnwell Manor

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 19:08 от Eleonora_27

# 2 126
Мерси, Елеонора. Някъде има ли списък с всичките имоти?

# 2 127
# 2 128
  • София
Birkhall не е ли собственост на Чарлс? Както и Хайгроув...не ми се рови Blush

# 2 129
На мен пък ми излизат 2 имота, дарени от кралицата на Хари и Мегън като сватбен подарък. Не знам доколко е вярно, но пък е логично, щом винаги подарява по имот на деца и внуци, и Хари да се е облажил. Доста статии има, тук информацията е синтезирана:
https://www.cheatsheet.com/culture/prince-harry-meghan-markle-ho … ide-cottage.html/
https://www.campustimesug.com/harry-and-meghan-acquire-adelaide- … t-from-the-queen/
Объркала съм нещо. А сега?

Ето тук към края има малко информация относно притежаваните кралските внуци (а сигурно и деца) имотите. Не били собственици, а арендатори с дълъг срок. Също се отнасяло и за Амнър хол на Уилям и Катрин.
https://www.news.com.au/world/europe/meghan-markle-and-prince-ha … 646d0b99d0c64dd65

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 19:32 от птица

Общи условия

Активация на акаунт